- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
saraaaaaaaa oldu galiba şimdi bak
ben göremedim ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saraaaaaaaa oldu galiba şimdi bak
ben göremedim ama
tekrar atarım canım...bakarsın...:)
albüm şeklindemi
evet canım albüm şeklinde...birazdan çıkacam ama...sonra eklerim yine bakarsınız...![]()
tamam canım bende girip çıkıyorum zaten gün içinde
arada kontrol ederim ben
merhaba efsuncum nasılsın canım
iyi olmaya çalışıyorum canım saracım sen nasılsın
bende öyle canım iş güç uğraşıyorum işte akşam olsada eve gitsem diyodumki eşim anasını görmek istiyomuş akşam annemlere gidelim dedi benim kaynanamla sorun yok ama daha yeni gördüm pazar ve pazartesi beraberdik her gün her gün sıkıyo kaynanama kalsa hergün oraya gidecez buna canım sıkıldı biraz
tekrardan merhabalar.herkesler gitmiş yine.müsait oldukça girip bakıyorum.
saracım seni çok iyi anlıyorum.bu kocaların bu anne düşkünlüğü beni bunaltıyoo
tabiki bende annemi çookk severim ama ne biliyim onun gözüne sokarak değil yani..ayy hiç girmiyim bu konulara yoksa çıkamicam
efsuncum senin işinde zordur eminim.ben 2 günlüğüne bile gitsem daralıyorum.ileride kendi evine çıkarsın Allah sağlık versinde.
leylacım albiminemi ekledin bende bakiyimkızına
bakiyim becerbilirsem ben de melikeciği ekliyim koca kazığımı![]()
aynen bende zaten bunaldım işten iyice işle ilgili sıkıntılarım varda biraz
daha yeni gördük deseydin dicem ama olmayacak bu seferde eşin yanlış anlayacak mecbur gideceksin yani
neyse senin en azından evin ayrı buna şükret canım...
ben birimyaptım bi hata dönüşü yok....
tekrardan merhabalar.herkesler gitmiş yine.müsait oldukça girip bakıyorum.
tabiki bende annemi çookk severim ama ne biliyim onun gözüne sokarak değil yani..ayy hiç girmiyim bu konulara yoksa çıkamicam
efsuncum senin işinde zordur eminim.ben 2 günlüğüne bile gitsem daralıyorum.ileride kendi evine çıkarsın Allah sağlık versinde.
pek sanmıyorum ben
rahat değilim kredilerimiz var ama bitincede bırakıp gidemem sanırım
kv rahatsız böbrek kalp tansiyon ...
Rabbim yardımcım olsun...
kızlar mrhb nasılsınız bu gün dr gittim midem çok kötüydü (aylardır )ilaç kulanıyordum ama faydası olmadı dün usg çektirdim ama bir şey çıkmadı dr bu gün ayın 10 na ranevu verdi laparskopi yapacaklar
saram valla dr da aynını söyledi (eşimi biliyor dr )hepsi stres dedi ama tedvi edilmesse önüne geçilemeyen sorunlar oluşur dedievet canım evim ayrı yoksa hiç yapamazdım heralde tamam iyiler hoşlar ama aynı evde oluncada böyle olurlarmıydı bilinmez ama bugün gitmiyoruz öğlen yemeğe eve gittiğimizde aşkııııım ben biraz rahatsızım başka bi gün gitsel olmazmı didim tamam canım o zaman bugün kalsın didi ooooooooh![]()
aynen betülcüm ya herkes annesini çok sever ama dediğin gibi erkekler analarına çok düşkün oluyolar hele bide evlendikten sopnra dahada bi düşkün oluyolar her ne hikmetse
Allah yardımcın olsun canım inşallah bi gün kendi evine çıkarsın Allah büyük be efsuncum sen hiç umudunu kaybetme
çok geçmiş olsun yeterim bence senin mide ağrın sinir ve stresten stresin bitse eşin tamamen iyileşse sende mide ağrısı falan kalmayacak göreceksin
saram valla dr da aynını söyledi (eşimi biliyor dr )hepsi stres dedi ama tedvi edilmesse önüne geçilemeyen sorunlar oluşur dedi
evet canım evim ayrı yoksa hiç yapamazdım heralde tamam iyiler hoşlar ama aynı evde oluncada böyle olurlarmıydı bilinmez ama bugün gitmiyoruz öğlen yemeğe eve gittiğimizde aşkııııım ben biraz rahatsızım başka bi gün gitsel olmazmı didim tamam canım o zaman bugün kalsın didi ooooooooh![]()
Allah yardımcın olsun canım inşallah bi gün kendi evine çıkarsın Allah büyük be efsuncum sen hiç umudunu kaybetme
hadi kurtuldun desene bugünlük ziyaretten
umudum var canım benim ailemden dolayı gelecek yardımım var ne zaman gelir bilemiyorum ama
bu seferde hasta kadını bıraktı gitti diyecekler benim için oda üzülecek eminim
benimki iki uçu ... değnek misali canım boşver sen
hadi kurtuldun desene bugünlük ziyaretten
umudum var canım benim ailemden dolayı gelecek yardımım var ne zaman gelir bilemiyorum ama
bu seferde hasta kadını bıraktı gitti diyecekler benim için oda üzülecek eminim
benimki iki uçu ... değnek misali canım boşver sen
evet canım
kayınvaliden çokmu yaşlı
sıkma canını git ye iç keyfine bak tatlım..bende öyle canım iş güç uğraşıyorum işte akşam olsada eve gitsem diyodumki eşim anasını görmek istiyomuş akşam annemlere gidelim dedi benim kaynanamla sorun yok ama daha yeni gördüm pazar ve pazartesi beraberdik her gün her gün sıkıyo kaynanama kalsa hergün oraya gidecez buna canım sıkıldı biraz
hep yanyanada zor tatlım...bazen katlanılmaz bir hal alıyor...aynen bende zaten bunaldım işten iyice işle ilgili sıkıntılarım varda biraz
daha yeni gördük deseydin dicem ama olmayacak bu seferde eşin yanlış anlayacak mecbur gideceksin yani
neyse senin en azından evin ayrı buna şükret canım...
ben birimyaptım bi hata dönüşü yok....
albüme evet canım...koy bakalım bizde melikeciği görelim...tekrardan merhabalar.herkesler gitmiş yine.müsait oldukça girip bakıyorum.
kızlar mrhb nasılsınız bu gün dr gittim midem çok kötüydü (aylardır )ilaç kulanıyordum ama faydası olmadı dün usg çektirdim ama bir şey çıkmadı dr bu gün ayın 10 na ranevu verdi laparskopi yapacaklar
dur sana bi süpriz daha yapim bi daha üzül bana
kayınvalidem 52 yaşında
kayınvalidemin annesi yani anneannede bizimle oda 75-78 yaşlarında işte![]()