Sabırla Bebeğini Bekleyenler

slm şekerim mutfağın dolapları bitti koltuklaırn yüzü antirenin mutfağın koridorun ve salonun duvarlaır kaldı halıları saymazsak tabiiiçok çalışmam gerek çokkkk

ayyy senin yineee tek bi ev ben kendi evimle uğraşıcam şimdi mutfak bitti gardrobum yatak odam bitsin perdeler camlara başlıcam başlayamıom yağmur yağıcak gibi bide görümcecim belşa oldu başıma alt katıma geliooo onun evide varr eeee gelinizz yapcazzzz:)

saracım söz vermi,m kocam aşağıda urğaşırsa gelirim bende yavaş yavaş yapıorum işlerimi aşağısı tamriden çıkana kadar bitireyim kendi evim kalıcak yoksaa zaten onlara yetişmekten bi işe el atıom bişi sormalar istemeler bitmedi bitürlü hanfendi kendi evinde rahat ohhhhh yan gel yat osman

merhaba ben yeni üyeym adım ayse bu arada evet gercekten de gelinlern işi cok zor görümce yan gel yat bak ben hamileym erkenden kalkıyorum agrım olsa bile kahvaltı hazırlıyom temizligimi yapıom o hala yatagın da yani umrunda degil kimse kimseyi umursamıyor iş de

valla aslında ben ona yardım etmesem haklıyım hiçbiri ne yaz temizliğime yardıma geldiler ne bişi ne kaynanaya artık yardım ederim nede onun evine ama işte kendisi mersine annesiyle gezmeye gitmişler yazlığaa hiç umrunda değil hakketten gelir yardım eder çaylarını demler yemeğine yardım eder bende umursamıorum herkes hakettiği değeri görür bakalım belki hiçbişiye el sürmem evimi temizlemeye devvam

günaydın kızlar
BU GÜN 23 nisan ATAYA ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZZZ VE ONUN TORUNLARI OLMAKTAN GRUR DUYORUZ

Günaydın saracım nasılsın?iyi haftalar diliyorum.23 nisan bayramımız hepimize kutlu olsun

günaydıııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaaar

herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…