amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım sağol
nasılsın bugün betülcüm ne var ne yok
ben güne biraz sıkıntılı başladım ama şimdi iyiyim öğleden sonra işde yoğun olacakmış aslında evde kalıp uyumak istiyorum ama olmaz
iyiyim çok şükür.bi arkadaşa gidicem bugün.hergün aynı şeyler.evde canım sıkılıyo bazen çalışsammı diyorum ama kendime güvenemiyyorum.çünkü hiç çalışmadım.
sen nerde çalışıyosun canım.
git canım değişiklik iyi olur insanın bazen ihtiyacı oluyo dışarı çıkıp hava almaya bi arkadaşıyla sohbet etmeye git ve eğlenmene bak canım.
tatlım ben kamuda memurum
evet şimdi bebiş olaydı canımın sıkılmaya vakti omazdı heralde
insanın ihtiyacı oluyo dışarı çıkmaya hava almaya.özellikle böyle havalarda evde oturulmuyo.
ne güzel çalışıyosun güzelde bi işin var.bazen özeniyorum çalışan kadınlara.
canım ben yavaştan hazırlanmaya başliyim ancaa,daha dolabın önünde oturup ne giyeceğimi düşünücem
sara cım geçmiş olsun canıum dikkat et kendine şuan polenler tozlar heryerde uçuşuo nedeni belli değilmiş ama genede dikkat et kendine.artı hçbirşey için geç değil.teknoloji hepsi bizim için var yaşla alakasdı yok yaşın küçükte olsa büyükte olmadımı olmuo işte ama umudumuz hep var...
betülcüm baya olmuş evleneli bende 26 yaşındayım 3 yıllıkl evliyim.bak ne güzel bi çocugun var.erken evlenen döl alır die boşuna dememişlerallahım o cimcimeye bi tanede erkek kardeş nasip etsin inş. :)
hadi hayırlı işler sana ozaman ne güzel öğlen gidiosun işe :) akşam çabucacık geçer.
betülcüm sanada kolay gelsin canım öpüyorum sizleri
bırakmadı ya buse hanım...leptopun üstüne kapaklandı kalkmıyor..ellerini vuruyor...sizinle yazışmak istedi sanırım..amiiiiiiiiin canım sağol
akşam buse rahat bırakmdı ha seni
evet canım ya..yarın sabah gidecem inşallah...rahatlayım azcık dimi ya...anlıyorum seni canım muhasebe zordur bilirim cnım benim reglime daha var mayısın 5 i
iyi yapıyosun canım değişiklik iyidir
inşallah hamilesindir canım ama yinede kendini kaptırmadan umudunu yitirme çünkü insan kendini kaptırınca sonunda hayal kırıklığı yaşıyo
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
yok bitanem bahar alerjisi değil ürtiker ve sebebide belli değil testlerde bişey çıkmadı çok sıkıntılı bi rahatsızlık Allahım banada tüm hastalarada şifa versin
inşallah yakında görürsün canım Allah büyük elbet bizede gülecek
daha b çok gençsin maşallah önünde uzun zaman var gelir ikinci bebeğinde üçüncü bebeğinde
ben 37 yaşındayım geç evlendim benim zamanım gittikçe daralıyo hamilelik açısından inşallah Allahım çok bekletmez
allah iyiliğini vermesin ne bi,limdoğru memurum demiştin.
bazen hep üst üste gelio herşeyterslikler aksilikler eşlerde bazen anlayışlı olmuo yada bizler olmuolaruz işte edi büdü idare edioruz
onun için keyfini kaçırma içini ferah tut her zaman içini karartmadıgın sürece negatif şeyler gelmez insana.hadi işlerin rast gelsin dairede internet yokmu ? girebiliomusun ?
bırakmadı ya buse hanım...leptopun üstüne kapaklandı kalkmıyor..ellerini vuruyor...sizinle yazışmak istedi sanırım..
evet canım ya..yarın sabah gidecem inşallah...rahatlayım azcık dimi ya...
geç diye bişey yok canım...60 yaşında anne olan var...Allah büyüktür...daha senin yaşın kaçkii...3 tane doğurursuninşallah..
Eki Görüntüle 396294 Eki Görüntüle 396294 bugün bu topiik çook sessiz kızlRRRRRRRRRRRRR
NERDESİNİİİİZZZZZZZ
evet canım ben çok yoğundum gelemeyeceğimi söylemiştim diğer kızlarında işi çıkmış demekki nasılsın edancım az kalmış doğuma
Eki Görüntüle 396293
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?