Sabırla Bebeğini Bekleyenler

topiğiniz hayırlı olsun
yararlı bilgileriniz için şimdiden teşekkürler ... ama söyliyim ilk sayfalardan ne kadar samimi arkadaşlar olduğunuz anlaşılıyor.....

bir annenin küçük bir kızı warmış onu hep pamuk prensesten güzel kızım badem gözlü kızım diye severmiş kızı büyümüş okula gitmiş arkadaşları hiçte güzel değilsin hatta çirkin bile sayılırsın demiş.Kızın şaşı gözleri yüzü çiçek hastalığından kalan izlerle dolu kulağı kepçeymiş .Kız üzülmüş annesinin yalan solediğini düşünmüş ve ondan nefret duymaya başlamış. Evi terketmeye karar vermiş annese bunu duyar dumaz hemen önce davranmış uzak bir ülkeye çalışmaya gitmiş kızına hep oradan para gönderirimiş. Kız gözünü düzeltmek için doktora danışmış doktor kör olma ihtimali war demiş En sonunda kıza uygun bir göz bulunmuş.Ameliyattan sonra aynadan kendini gördüğünde görüyor kendindede değişiklik varmış. Pamuk prensesten güzel badem gözlü bir kız olmuş doktora sormuş bana estetik amliyattamı yaptınız diye doktor hayır bu gözler annenizin gözleri ondan boledir diye

topiğiniz hayırlı olsun
yararlı bilgileriniz için şimdiden teşekkürler ... ama söyliyim ilk sayfalardan ne kadar samimi arkadaşlar olduğunuz anlaşılıyor.....

hoşgeldin munescim.teşekkür ederiz canım.kendinden bahsetmek istermisin tanışalım.

Iki tavuk markette geziyorlarmis. Yumurta reyonuna geldiklerinde l.tavuk digerine 40.000 TL degerindeki yumurtalari göstererek :
-"Bak bunlari ben yaptim" der.
Biraz daha ilerler, biraz önceki yumurtalardan daha küçük ve 30.000 TL degerindeki yumurtalari görürler. Bu sefer diger tavuk
-"Bak bunlari da ben yaptim, seninkilerden yapacaktim ama kocam 10.000 TL için yirtinmaya degmez dedi" der.

çok güzel yetercim.hiç bişey bi annenin bakışı kadar güzel olamaz bencede.Allah bizlerede o yüce duyguyu nasip eder inşallah.

önemli değil canım,iyiymişsiniz sevindim,diğer topictede yazfım zaten,çok çok geçmiş olsun,beseciğin seni son üzüşü olsun inşallah,gerçi dr hatası ama neyse
bende 3 defa kimyasal geçirdim,bendede pıhtılaşma tesbit edildi.
bu arada hoş geldin aslı.

ne kadar güzel yazmışsın zeloşum,yüreğine sağlık.
kızlar yeni topiğiniz hayırlı olsun inş hepimize uğurlu gelir bu topik
hoş geldin derya
topiciniz hayırlı olsun güzel paylaşımlar olur umarım
allahım hayırlısıyla çok bekletmeden bebişlerinizi yollasın inşallah
eboşum,gülüm,çok teşekkür ederiz,rabbim cümlemize yollar inşallah bebeklerimizi
senin dr un seval taşdemir mi?
o yapıyomuş böyle bi uygulama,ondan soruyorum
herkeze selam kızlar.

iyi geceler
güzel güne uynanın inşşşşşşşşşşşş

iyi geceler
yarın güzel bir güne uynanın inşşşşşşşşşşşş

iyi geceler
yarın güzel bir güne uynanın inşşşşşşşşşşşş

iyi geceler yetercim.yarın hepimiz için ama özellikle senin için güzel bi gün olsun.hastaneden ne zaman dönersen bize muhakkak haber ver canım olurmu?Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…