ne zaman açtınız bu topiği yaffffffffff
dün açtık yetercim.açış sebebimizide ilk sayfamıza yazdık.gelirsen bekleriz.
ben gezmeyi severim topiklerde bilirsin
bizim kapımız herkese açık yetercim ne zaman istersen ne zaman konuşmak dertleşmek istersen gelebilirsin biliyosun.
topiğiniz hayırlı olsun
yararlı bilgileriniz için şimdiden teşekkürler ... ama söyliyim ilk sayfalardan ne kadar samimi arkadaşlar olduğunuz anlaşılıyor.....
topiğiniz hayırlı olsun
yararlı bilgileriniz için şimdiden teşekkürler ... ama söyliyim ilk sayfalardan ne kadar samimi arkadaşlar olduğunuz anlaşılıyor.....
sara'cım sana %100 katılıyorum arkadasim, öperim.......
bir annenin küçük bir kızı warmış onu hep pamuk prensesten güzel kızım badem gözlü kızım diye severmiş kızı büyümüş okula gitmiş arkadaşları hiçte güzel değilsin hatta çirkin bile sayılırsın demiş.Kızın şaşı gözleri yüzü çiçek hastalığından kalan izlerle dolu kulağı kepçeymiş .Kız üzülmüş annesinin yalan solediğini düşünmüş ve ondan nefret duymaya başlamış. Evi terketmeye karar vermiş annese bunu duyar dumaz hemen önce davranmış uzak bir ülkeye çalışmaya gitmiş kızına hep oradan para gönderirimiş. Kız gözünü düzeltmek için doktora danışmış doktor kör olma ihtimali war demiş En sonunda kıza uygun bir göz bulunmuş.Ameliyattan sonra aynadan kendini gördüğünde görüyor kendindede değişiklik varmış. Pamuk prensesten güzel badem gözlü bir kız olmuş doktora sormuş bana estetik amliyattamı yaptınız diye doktor hayır bu gözler annenizin gözleri ondan boledir diye
Iki tavuk markette geziyorlarmis. Yumurta reyonuna geldiklerinde l.tavuk digerine 40.000 TL degerindeki yumurtalari göstererek :
-"Bak bunlari ben yaptim" der.
Biraz daha ilerler, biraz önceki yumurtalardan daha küçük ve 30.000 TL degerindeki yumurtalari görürler. Bu sefer diger tavuk
-"Bak bunlari da ben yaptim, seninkilerden yapacaktim ama kocam 10.000 TL için yirtinmaya degmez dedi" der.
önemli değil canım,iyiymişsiniz sevindim,diğer topictede yazfım zaten,çok çok geçmiş olsun,beseciğin seni son üzüşü olsun inşallah,gerçi dr hatası ama neyse
msj nı yeni gördüm kardelencim...doktora gitmek için hazırlanıyorum..kahvaltımızı yaptık teyzoşları.babamız hala yatıyor..onun kalkmasını bekliyoruz...bugün bizden duanızı esirgemeyin lütfen...
saracım günaydın bebişim..hayırdır erkencisin
bende 3 defa kimyasal geçirdim,bendede pıhtılaşma tesbit edildi.Herkese iyi haftalar güzel günler diliyorum, 4,5 yıllık evliyim , son iki senedi cocuk istiyoruz, 5 tane kimyasal gebelik ve son olarak da18 ocak ta dış gebelik ten ameliyat oldum. şimdi bekleme süresindeyim bnm hikayemde budur arkadaşlar.
ne kadar güzel yazmışsın zeloşum,yüreğine sağlık.oh çok sevindim canıminş. tatlım sakın karamsar olma biz tedavilerde pozitif enerjiye çok inanıyoz mesela ben 12 yıllık evliyim ve hala sabırla bebişimi bekliyom elimden geldiğince pozitif ve umudumu diri tutmaya çalışıyom bazen oynuyoz bazen keyifli sohbetler yapıyoz kafamızı dağıtıyoz bütün gün ah vah yapmıyoz içimizden biri umutsuzluğa düşerse diğerleri hemen onu kendine getiriyo sende öyle ol kederle üzüntülerle moralsizlikle değil umutla yolunda yürü inş. bebişinde gelcek canım Allahın izniyle
hoş geldin deryakızlar yeni topiğiniz hayırlı olsuninş hepimize uğurlu gelir bu topik
eboşum,gülüm,çok teşekkür ederiz,rabbim cümlemize yollar inşallah bebeklerimizitopiciniz hayırlı olsun güzel paylaşımlar olur umarım
allahım hayırlısıyla çok bekletmeden bebişlerinizi yollasın inşallah
senin dr un seval taşdemir mi?slm öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm kayıpların için bende kan pıhtılaşması var maalesef gebeliğim süresinde hergün kab sulandırıcı iğne vurulmam lazım 2 bebeğimi kaybettim bununla alakalı ilk gebeliğimde bilmiodum 2. sindede iğne kullanıdığım halde 7. haftada bebeğimin kalp atışları durdu ve drum bebeği vücudumun kabul etmediğini düşman olarak algıladığını söyledi bununla alakalı bana 1 ünite kan verdiler bağışıklık kazanim die her kadın yabancılar ilk başta bebği ama sonra hormonları kabul edermiş benimki kabul etmio maalesef bakalım kandan sonra drum %99 dedi başarı oranını şimdi beklemedeyim hamile kaldıktan sonra başlıcaz yine iğnelere
bu arada canım senin yapıldımı genetik testlerin sendede kan pıhtılaşması olabilir benim 2 genim heterezigot yaptırmadıysan hemen yaptır derim ben
iyi geceler
yarın güzel bir güne uynanın inşşşşşşşşşşşş
zeynocum tut elimden tey tey teeeeeyyyyy:92::92::92::92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?