Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Leylacim gecmis olsun tekrardan... neyse Allah'a sükür ki bu mesele tatlıya baglandi...
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun insallah
saol zeynocum..Allah razı olsun gülüm...evet çok şükür tatlıya bağlandı...güzel duan için aminnnnnn diyorum bitanem...
ayyy canim nasil sevindim bilemezsin.......ohhh beee....demek kiz haaa.oleyyyy rabbim saglikla evladini kucagina versin.......

dur ben bi elbise oreyim kizima
saol metukam...Allah razı olsun gülüm..evet teyzesi busemiz geliyor Allahın izniyle...amin bitanem..Rabbim sizlerede nurtopu gibi güzel evlatlar nasip etsin inşallah...elbise için teşekkür ederiz teyzesi...
saol saracım...Allah razı olsun gülüm...çok şükür herşey yoluna girdi canım...içimize su serpildi...amin bitanem güzel duaların için...Rabbim sizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda inşallah gülüm....

Kızlar bi mrb deyip kaçıyom nasılsınız canlarım yiyenim oyun oynucakmış onu kandırıp topiğe kaçtım tepemde dikilmiş bekliyo öpt. Byyyyyyyyy

kızlar ben çıkıyorum yemek yiyecez daha acıktık teyzoşları...öptüm hepinizi...

kızlar ben çıkıyorum yemek yiyecez.akşam görüşmek üzere hoşçakalın.

Kızlar bi mrb deyip kaçıyom nasılsınız canlarım yiyenim oyun oynucakmış onu kandırıp topiğe kaçtım tepemde dikilmiş bekliyo öpt. Byyyyyyyyy

oh masallah canım, oyna tabi en güzeli o...
kızlar ben çıkıyorum yemek yiyecez daha acıktık teyzoşları...öptüm hepinizi...

kızlar ben çıkıyorum yemek yiyecez.akşam görüşmek üzere hoşçakalın.

afiyet olsun sekerler.....

Çocugu olmayan kimse 707 kere "Ya Varis" okursa Allahin izniylehayirli evlat sahibi olur.

Çocugu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalidir.*Düsük ihtimali olan hamile bayanlar esleriyle beraber "El Mübdi" okur.

ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!
Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.
Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;
O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun.
Beni öyle bir melekle buluştur ki
Benden önce,
Onunla buluşmuş olan Sen olasın.
Onunla el ele tutuştuğumuzda,
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!
yavruma öyle gözler ver ki;
Ben o gözlerden Sana bakayım.
Bana öyle bir tohum ver ki
gözleri,Cennete açılan iki pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki;
Kılavuzumuz Sen olasın

ALLAH'ım
Mal verdiğin zaman Saadetimi
Kuvvet verdiğin zaman Aklımı
İKtidar verdiğin zaman Basiretimi
Bela verdiğin zaman İmanımı
Nimet verdiğin zaman Cömertliğimi
Güzellik verdiğin zaman İffetimi
Zorluk verdiğin zaman Sabrımı
BENDEN ALMA
amin

kızlar kendimi 30 yaşlar topiğinde sandım yaa herkesler buradaymış

:86:

Amin ... aminn.. yüregine saglik canım, ne güzel geldi aksam aksam icim ısındı valla..

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

sara_28 yeteeeeer naneliseker+ belenay

hoşgeldiniz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…