• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabır ve dua ile hamileliği bekleyen bacılarım buyrun buraya bana yoldaş olun :)

gulendam_fosforlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
46
22
3
:KK46:ablalarim kardeşlerim oncelikle merhaba benim gibi hamile olmayi bekleyen yeni yeni hamis kalmayi düsünen bacılarimla birarada olmak istedim tanisip kaynasalim insaallah :anneadayı:

Doktora gemedim ki canm 2.oo dusuk bi deger ama nedense umudum var cunku daha dedgm gibi regle 8 gun kala onceden yaptrdim
Ayy cnm ins yukselir degerlerin 2 gunde 2 katina cikarsa gebesindir bende 2.45 i görmüştüm ozaman doktor oyle demisti 2gunde 2 katina cikarak degerin artmasi gerekiyomus

Ayy cnm ins yukselir degerlerin 2 gunde 2 katina cikarsa gebesindir bende 2.45 i görmüştüm ozaman doktor oyle demisti 2gunde 2 katina cikarak degerin artmasi gerekiyomus
Evet tatlim aynen oyle ama simdi adetimin gecikmesini bekliyim cok duzenli adetim eger 1 gun dahi gecikirse kesin var bisey ki reglime 4 gun var adet olacakmisim gibi karin agrisi cektim sancilandim ara ara hic olmayan bisey normalde. Ee peki senin sonuc noldu simdi canm

Evet tatlim aynen oyle ama simdi adetimin gecikmesini bekliyim cok duzenli adetim eger 1 gun dahi kesin var bisey ki reglime 4 gun var adet olacakmisim gibi karin agrisi cektim sancilandim ara ara hic olmayan bisey normalde. Ee peki senin sonuc noldu simdi canm
Ben gecen ay 6 kasimda asilama yaptirdim tutmadi adet oldum simdi adetime 9 gun kaldi dun karnim cok agridi adetliymisim gibi artik hamilelik dusunmuycem cok yoruldum 2 yildir olmuyo bekliycem artik

kızlar hamileyim çok şükür yeni doktora gittim değerlerime tahlil sonuçlarıma göre ne kadarlık olduğunu kese oluşup oluşmadğını söylicek :) rabbim sizlere de nasip etsin inşaallah

Back