- 11 Aralık 2015
- 46
- 22
- 3
- Konu Sahibi gulendam_fosforlu
ablalarim kardeşlerim oncelikle merhaba benim gibi hamile olmayi bekleyen yeni yeni hamis kalmayi düsünen bacılarimla birarada olmak istedim tanisip kaynasalim insaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan testi yaptrdim 2.oo cikti degerim onun artmasi yonunde tum umitlerim regl gunume de suan 6 gun varBende bebek istiyorum cnm ins en kisa zamanda bizede nasip olur
28 yasindayim 2 yildir evliyim ve butun testler temiz bi sorun görünmüyor ama olmadi kasimda aşilama bile tutmadigulendam_fosfopost: 44038710 .!.:Amin canm insaallah yas kac ne zamandir dusunuyosunuz
Doktor ne dedi 5 ve uzeri hamile sayiliyo ya senin degerler artabilirmii ins artar cnmKan testi yaptrdim 2.oo cikti degerim onun artmasi yonunde tum umitlerim regl gunume de suan 6 gun var
Umitsizlige kapilma kafana da hic takma derimm benim daha ilk oldugu icin cok aceleci davrandim sabrsizlikla ama yanlis yapiyorum once sabri ogrenmek lazim canm28 yasindayim 2 yildir evliyim ve butun testler temiz bi sorun görünmüyor ama olmadi kasimda aşilama bile tutmadi
Doktora gosteremedim ki canm 2.oo dusuk bi deger ama nedense umudum var cunku daha dedgm gibi regle 8 gun kala onceden yaptrdimDoktor ne dedi 5 ve uzeri hamile sayiliyo ya senin degerler artabilirmii ins artar cnm
Ayy cnm ins yukselir degerlerin 2 gunde 2 katina cikarsa gebesindir bende 2.45 i görmüştüm ozaman doktor oyle demisti 2gunde 2 katina cikarak degerin artmasi gerekiyomusDoktora gemedim ki canm 2.oo dusuk bi deger ama nedense umudum var cunku daha dedgm gibi regle 8 gun kala onceden yaptrdim
Evet tatlim aynen oyle ama simdi adetimin gecikmesini bekliyim cok duzenli adetim eger 1 gun dahi gecikirse kesin var bisey ki reglime 4 gun var adet olacakmisim gibi karin agrisi cektim sancilandim ara ara hic olmayan bisey normalde. Ee peki senin sonuc noldu simdi canmAyy cnm ins yukselir degerlerin 2 gunde 2 katina cikarsa gebesindir bende 2.45 i görmüştüm ozaman doktor oyle demisti 2gunde 2 katina cikarak degerin artmasi gerekiyomus
Ben gecen ay 6 kasimda asilama yaptirdim tutmadi adet oldum simdi adetime 9 gun kaldi dun karnim cok agridi adetliymisim gibi artik hamilelik dusunmuycem cok yoruldum 2 yildir olmuyo bekliycem artikEvet tatlim aynen oyle ama simdi adetimin gecikmesini bekliyim cok duzenli adetim eger 1 gun dahi kesin var bisey ki reglime 4 gun var adet olacakmisim gibi karin agrisi cektim sancilandim ara ara hic olmayan bisey normalde. Ee peki senin sonuc noldu simdi canm
Hayirli ugurlu olsun cnm bizede du et :)kızlar hamileyim çok şükür yeni doktora gittim değerlerime tahlil sonuçlarıma göre ne kadarlık olduğunu kese oluşup oluşmadğını söylicek :) rabbim sizlere de nasip etsin inşaallah
Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin bizede dua et2 yıl sonun da hamileyim 21 haftalık / cümlemize amin bacılar