İki yıldır evliyim 4aylik bir kızım var çalkantılı hergunuhergunu kurtarmaya çalıştığım bir evliliğim var zorlu ve kırgın bir annem , farklı karaktere sahip olduğum bir kocam var... Yazsam roman olur da özet gececem eşim unirverünive mezunu atamayan evini geçindirmeye calişan bir es sorumluluk sahibidir ama okadar ters karakterlerimiz var ki bu yüzden çok incindim evlilik çok farklı flört döneminden... Ayrı bir evimiz var ama evinizden çok kaynanam da kalıyoruz eşimin iş sıkıntısı yüzünden para harcamayı alım diye gidip geliyoruz kaynanama çok bunaldım aynı evde kaynım kaynana kaynata onların baktığı yaşlıları.. buraya gelip kalmamız on güne sürüyor istemiyorum rahat giyinip uzanıyorum duş alamıyorum eşime yanasamiyorummm büyüklerle aynı çatı altında zorrr kaynanam çok iyidir ama yinede olmuyor Ayni ev .. eşimin işsizliği yüzünden sabretmek ona destek olmak istiyorum evet evleneli çok badareler geçirdik ne bir balayimiz ne gezmemiz oldu hep onun ailesiyle vakit geçirdik üstüme başıma ozenmemedimm eşimde saldı kendini atanmayi beklyorr güya... Gezelim istiyorum çocuğumuzla ama isim yoknsuan nasil yapalım doyor ama beklemek zorunda geliyor etrafındaki arkadaşlarım hepsi evlenip karı koca geziylar bense yerimde sayıyorum.. eşimde dir dirsır dir eduyosun hep diye söyleniyor anlayış bekliyor ama iki yıl evlilgimizde hiç bir aktivite mız olmadı hep sıkıntılarımız oldu yaşım 26 eşim 29.. borç bitmez işte kolay bulunmaz herşey yaşında yapılır ..yaniliyomuyum çok şey istemiyorum eşimden küçük şeylerden mutlu olan bir insanım ama.. eşim anne babasının evine sevdalı burda yemeyi yatmayı vakit geçirmeyi seviyor kendi evimizde bunaliyomis surekli burda vakit gecirmek benimde bunaltyo yaşlılarla aynı evde çocuk bakmak evin içine yıkanmak.. hamileliğinin çoğu ayı burda geçti alalhran loglhusaligimi evimde geçirdim ..