Canlı vericili karaciğer nakli hâlâ devam ediyor. Babam sürekli kontrole gittiği için biliyoruz. Günde 1 ya da 2 kere nakil yapıyorlar. Her gün nakil yapıyorlar düşün. Kısaca anlatayım. Göbek bölgemde ters L şeklinde kesi var. Büyük bir kesi. Göğsümün altından göbek deliğime kadar düz iniyor oradan sağ tarafa dönüp yine düz şekilde bel bölgeme gelmeden bitiyor. %70'ini aldılar karaciğerimin ve kendini yeniledi. Safra kesesini ameliyat sırasında alıyorlar şu an safra kesem yok ama yarattığı bir sorun da yok. Hareket alanın kısıtlanıyor dikişlerden dolayı o da zamanla eski haline dönüyorsun.
kardesının nasıl davranacağı bellıymışte kızın kendıne düşmanlığı neymiş bu kadar, böyle bırıyle evlenmiş, bi de çocuk inanılır gibi değil
hmm anladım eşim gönüllü ama ondan almıyolar yaşı 35i geçmelıymış varmı böyle bişey
Öyle bir şey tabi ki yok! Şu an o kadar sinirlendim ki. Hangi cahil insan size bilgi verdiyse ona söyleyin insanların umudu, sağlığı ile oynamasın! Baban için geçen her gün önemli. 18 yaş sınırı var. Üst sınırı pek bilmiyorum 50 ya da 55 o konuda kesin fikrim yok. Önce kan testlerine bakıyorlar uyuyorsa karaciğer filmi çekip damarlara bakıyorlar.
evlendiği kız kaç yaşında peki?
bu akraba evliliğini hiç anlamıyorum,19 yaşında ,daha ergenlikten yeni çıkmışken,teyze kızı ile evlenmek nedir yahu?
özel bi hastanede hepsi yapıldı herseyı uyuyo ama paramız yetmedıgı ıcın orrda yaptıramadık babam şu an marmara unıversıtesıne gıdıyo ordada pek yaptıkları bışey yok durumu ağır oldugu için nakıl sırası babamda ama hala kciğer çıkmadı süreklı çagırıyolar babamı kan alıp gönderıyolar gerı
bir yaş var aralarında
bebekleri de olacak bir de,tam evcilik oyunu olmuş işte..ama siz böyle bir şeye nası müsade ettiniz ki?
Dediğim hastane bu işi ücretsiz yapıyor. Üniversite hastanesi sonuçta.
Abim çok aradı. 70 milyar veririm dedi yine de bulamadı düşün yani. Insanların canı satılık değil sonuçta ama insan zor durumda kalınca maalesef böyle şeyler oluyor. Orada yatan hastalardan duydum bazı şeyler. Evini veren, 50 milyar veren daha fazla veren bir sürü insan.. Hayatta kalma mücadelesi mi bunun adı yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. Biz de ilk defa böyle bir şeyle karşılaştık. Insan başına gelince anlıyormuş. Gönüllü bulmak zordur. Evlatları verir, damadı verir anca başka kim vermek ister ki? Eşinizin uyuyorsa bu konuyu düşünün derim.pekı parayla gönullu bulsak ne kadar sterler
benım 19 yasında kardesım var bizim oralarda genelde akraba evlılıgı yapılır anne tarafından kardesım teyzemın kızıyla sözlendı sözlenmeden önce bı sure kımseden habersız sevgılı oldular sonra söz nışan fala biz istanbulda oturuyoruz inlar tokattaydı kardeşim cok endek döndektırkız istanbula geldıgınde onunla cok ıyıydı pnu korur kollar öper oksar kızı ümitlere boğardı mutlu bişekılde kız burdan gıderdı sonra aradan gunler gectıkce kızdan uzaklasır aramaz sormazdı başka kızlarla konuşur sevgılı olurdu yanı bıkaçkez yaptı bnu yanında ıyı gıdınce canavar böyle iki sene kızı oynattı kız dunya ıyısı dunya guzelı çok sevdı vazgecemıyodu sonunda kızın sabrı tükendi biz tatıl için tokata gıttık orda nişanıda bozacaktık bu arada babamda siroz hastası 41 yasında sonra arada hiçbişey yokken bi anda kızı ıstedıgını gelmişken düğünüde yapmamızı istedı ama artık kız ıstemedı kavga döğüş iş bitti sonra aradan bi sene gectı kız aradı kardesımın numarasını ıstedı neyse verdık sonra işte bi kaç gün sonra kendı aralarında barıştılar düğündü dernektı evlendıler hersey ruya gıbı cok guzeldı takı aradan 3 4 ay gecene kadar kıza hep ters davranıyo kız acmısın dese bagrıyo nasılsın dese bagırıyo netın basından kalkmıyo çocuk ıstemıyolardı ama hamıle kaldı şimdi 4 aylık hamıle cocugu bıle ıstemıyo hep soguk yaklasıyo çocuk lafını duyunca ben evlıyım onlardan ayrıyım çok huzursuzlar onun yuzunden bitek kıza degıl herkese aynı annem gençken babamdan cok çekmiş bana hamıleyken intahara kalkmış şimdi babam siroz hastası annemın yuzune bakmaya dayanamıyorum yıllar oldu annemın ıçten guldugunu görmeyelı ne yapsak bı ders alır bu cocuk bılmıyorum delırdım artık elimden bışey gelmemesı benı cok üzüyo annem hangısıne uzulecegını şastı yuzlerıne bakamıyorum artık ne yapsak akıllanır bu cocuk
iyi bir arkadaş çevresi olsa keşke, evcilik oynamadığını farkeder..
resmen çocuk yaşta evlenmiş sorumluluk ağır gelmiş..
sizin yapacağınız kardeşinizin eşine destek olmanız..
kadıncağız da kardeşinizin üstüne düşmesin, bakımına dikkat edip kendi için yaşasın biraz..
anlaşılan iyce şımarmış kardeşiniz..
bi aile büyüğü ya da örnek aldığı biri varsa o da konuşabilir kardeşinizle..
Abim çok aradı. 70 milyar veririm dedi yine de bulamadı düşün yani. Insanların canı satılık değil sonuçta ama insan zor durumda kalınca maalesef böyle şeyler oluyor. Orada yatan hastalardan duydum bazı şeyler. Evini veren, 50 milyar veren daha fazla veren bir sürü insan.. Hayatta kalma mücadelesi mi bunun adı yoksa başka bir şey mi bilmiyorum. Biz de ilk defa böyle bir şeyle karşılaştık. Insan başına gelince anlıyormuş. Gönüllü bulmak zordur. Evlatları verir, damadı verir anca başka kim vermek ister ki? Eşinizin uyuyorsa bu konuyu düşünün derim.
evet onunkı uyuyo 0 negatıf kanı butun tahlıllerını yaptılar gecenlerde doktora gıttı eşimdede hafıf karacıger yaglanması cıktı(( dayım 0 pozıtıf kendısı mınyon tıplı doktor kaldıramaz dıyo gönullu bulsak o kadar paramız yok kı bızım offffffff kardesım bı yandan annem babam bı yandan (
Minyon tip kaldıramaz mı? Karaciğer yağlanması varsa almayabilirler. Ayrıca ben 1.60 boyunda 54 kiloyum. Nakil tip ile olmuyor doktorunuza çok sinirlendim gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?