Sabir Allah'im..

11 senelik yasanmisliklar yasadiklarinizi aklamiyor maalesef. Ayrica niye kinayalim hice sayilan sizsiniz, evde kenar susu niyetine tutulan sizsiniz, siddet goren yine sizsiniz. Haa buradan da yazdiklariniz pek mantikli gelmiyor ama icinde olan farkli hisseder tabii ki. Fakat bunca insan ayni seyi soyluyorsa bir bildikleri de vardir farzet.

Yanlış anlama kuzum ama tüm bu yazdığın anormal davranışlar ve iğrenç vasıflarla nitelendirdigim bir koca.. sana hayatını zindan etmiş, yetmemiş bir de etmiş sivazlamis..
Vee sen buna rağmen allah başımdan eksik etmesin mi diyorsun?? Bence sen allah tan daha büyük acilardan korunmak yerine.. sana akıl fikir vermesini dile.. allah da senin gözünü iyice morartilmadan acsin ki onun poposuna tekmeyi basasin..

Kınamayacağım asla. Eşinize hak verenlere de bir çift sözüm var eşine şiddet uygulayan bir erkek nasıl olur da haklı olabilir gözünüzde? Sizin de hatanız olursa şiddeti hakediyorsunuz demek ki. Sizdeki de vicdansa... Neyse başka bir şey demiyorum.

Sorununa gelince anladığım kadarıyla her şeyin ilkini o kişiyle yaşamışsın anılarına kıyamıyorsun, gençliğinizde hissettiğiniz saf sevginize kıyamıyorsun. Ama kendine kıyıyorsun. Asla ayrıl diyen bir insan değilim. Yine de demeyeceğim. Kendi kararın, ama ayrılırsan pişman olmayacağından eminim.

Muhtaç değilsin ne varlığına ne de sana çok gördüğü sevgisine.

Nostalji senin için önemlidir birsey diyemiyecegim fakat hayatin uzunluguna bakarsak, 11 yil aslinda bir hiçtir. Yani sonuçta 20-30 yillik evli olup çoluklu çoçuklu aldatilan kadinlar var. Hatta 20-30 yil senin kocan gibi birini çektikten sonra, o koca baska bir kadin ile evleniyor ve o ikinci kadin hayatina hayat katiyor. Istedigi kiyafeti, çantasini alir, ve adam ona köpek kadar sadik olup, ilk karisina yaptigini, asla ikinci karisina yapmaz.

Demem o ki, sen 11 yilini kaybettigini saniyorsan, baska kadinlarin çok daha fazla seylerini kaybediyor ve asla degerini geri almiyorlar. En fazla giden gençligi, umutlari oluyor. Bu 11 yil, 20-30 yil olmadan, arkana bakmadan kaç. O adamdan bosan, ve hayatina tekrar basla canim.

Bence sucu kendinizde aramalisiniz. Hala kiyamiyorum, seviyorum vs diyorsunuz. Ne diyim Allah yardimciniz olsun...

boşan ve kurtul... adamdaki rahatlık ,köşe koltukta yok..
Böylesini niye çekiyorsun ki.bir artı özelliğini göremedim eşinin..

Konunuzu okuyunca 'eski kocam' sıfatını bekledim...
Öyle de olmalı, bunu bir düşünün.
Ortada bir evlilik birliğinin olmamasını falan filan geçtim, ŞİDDET var.
Şiddet olan yerde ne evlilik, ne insanlık ne saygı ne sevgi kalır...

Böyle evlilik olmaz, adam evli olduğunun farkında değil maalesef. Çözüm belli.

Size bunları yapan birini(adam)diyemiyorum seviyosunuz öylemi bırakın Allah aşkına böylesi evlat olsa sevilmez

Allah'tan sabir dileyin tabi ama sizinde kendiniz icin bir seyler yapmaniz lazim. Omrunuzu boyle tuketip yaslandiginizda ahh keske! diyeceksiniz.
Allah sabir verdigi kuluna akil fikir dusunme yetenegi, egriyi dogruyu tartma yetiside vermis. Lutfen kendinizi bu durumdan kurtarin.

Niye cek
Allah Hidayet etsin .çok mu seviyosun sen bu adami

neden kendinize bunu yapıyorsunuz ki?bu düpedüz işkence.kocanız olcak herif sizi zerre kadar haketmiyor.
kaç yıllık evlisiniz ve çocuğunuz var mı?

Amin canım ama zor bi durum Allah yardımcın olsun

Adam resmen seni maddi manevi somuruyor. Asalak bir sekilde geciniyor. Sen adami besliyorsun farkinda misin? Adam sorumluluklari da sana yikmis. Pasa pasa yasiyor. Hafta sonlari rutin gec kalmalari varsa muhtemelen aldatiliyorsun da. Calisiyormussun. Aslinda kimseye ihtiyacin yok. Adami evden gonder, sen tek basina da yasayabilirsin. Zaten tek basina yasiyorsun farkinda misin? Adamin sana faydasi yok zarari var.

Ne diye çekiyorsun böyle adamı
madem işin var kendi ayaklarının üstünde dur

Hala seviyorum demek daha canima tak etmedi daha var zamani demek.

Senin canina tak etmediyse bizde seni bosan bosan diye zorlasak; kk hnimlari beni bosatti diyceksin.

Ne yapabilirizki?
Canina tak etmesi dilegiyle diyim ne diyim.
Insallah aci esigin yuksek degildirde canina tak etme evresi ölumle sonuclanmaz.

herşeyin farkındasınız, etrafa rolünü kestiğiniz kocanızın gerçek yüzünü biliyorsunuz. kendinizi günden güne yıpratıyorsunuz ve sabırla direniyorsunuz, ne için? sabırlı olmak bir yere kadar iyidir, o raddeden sonra sabrın sonu selamet değil cinayet olur.
biz buraya yüz mesaj da yazsak siz yine kendi bildiğinizi yapacaksınız o yüzden tavsiye alıp dediğimiz gibi davranmak yerine acilen kafa yapınızı değiştirmenizi tavsiye ederim, herşey daha da kötüye gitmeden..

ya yapma arkadaşım yapma sabırda bir yere kadar rabbim bu adama niye dayandın diye soracaktır sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…