Sabir Allah'im..

BDDS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
2
0
Evli olup her gun eve gec gelen, dogru duzgun evinde yemek yemeyen, kahveden ve arkadaslarindan vazgecemeyen, her haftasonu muhakkak bir gece sabahlayan, esi evde 4 duvar beklerken bar/eglence mekanlarinda arkadaslariyla sabaha kadar icen ve eglenen o adam malesef benim kocam..

Ben calisirken o yatan, ben yorgun argin eve gelince o yeni cikmis olan, ben yattiktan sonra eve gelip beni uykumdan eden, evin tum sorumlugunu benim ustume yukleyen o adam yine benim kocam..

Evinden isine, isinden evine gelen, hicbir zaman ailesine saygida kusur etmeyen, herkes ne mal oldugunu bildigi halde binbir yalanla onu yucelten, onun icin olup biten, kilina dahi zarar gelsin istemeyen ve HALA ona kiyamayan, uykusunda onu izleyip hungur hungur aglayan karisina, yani bana, bugun KAHPE dedi ve beni dovdu..

Niye mi? Cumartesi sabah 4 te gelen, pazar sabahi da 6 bucukta eve geldiginde ona guler yuz gostermedigim icin.. O yetmiyormus gibi eskilerden tanidigi ve yollari yol olmayan kadinlarla karsilikli oynayip, 20 kadinin arasinda tek erkek olarak halay cekince normal karsilamayip onunla tartistigim icin.. O bana sus dediginde susmadigim icin..

Allah daha buyuk dertler vermesin ne diyeyim.. Allah cektiklerimin karsiliginda beni ailemle sinamasin, onlarin uzuntulerini, acilarini gostermesin..

zaten suan üzüntü içindeyim buda tuz biber oldu it herif Allahın cezası sapık ruhsuz öküz yaratık hayvanoglu hayvan gebersin ne hali varsa görsün offf fena sinir oldum ya sizi haketmeyen erkeklerden mümkün olduğunca uzak durun haketmiyen adi mahlukatlar !!!!!

Allah sabir versin cok zor .... Evlenmeden once nasildi eglence hayati varmiydi ? Genelde erkekler belli ediyo o zmaandan

Sabrında fedakarlığında bir sınırı var.Hakaret edip vurması başlı başına yanlış ama evli olduğu halde böyle bir yaşantıya sahip olması ve eşini yalnız bırakması mazur görülemez.Kendini ona hissettirmelisin.Herşeyi böyle sineğe çekemezsin.Nereye kadar gider.Olan sana olur.

Daha niye sınanasın. Allah o kanıbozugu sinasin biraz da. Gidecek yerin siginacak kimsen yok mu arkadaşım? Hic degilse hicbir sey olmamış gibi davranma.

Beni insan yerine koymayacak her günümü zehir edecek bide onu sevicem öyle mi hiccc kimse kusura bakmasin kimseyi kendimden çok sevemem
Evlatlarım başka tabi

Sizin döven biriyle neden hala berabersiniz? Hadi calismiyor olsaniz aileniz destek çıkmasa tamam ama hem elinde meslegi olan hemde bu tarz aşağılanmaya maruz kalan kadinlara cok üzülüyorum

Arkadaşım problem olur aile arasında, eşinle aranda halledilebilir. Ama bu adam sorumluluklarının farkında değil bundan koca olmaz neyin sabrı anladığım kadarıyla sende çalışıyorsun böyle kocamı olur sorumsuzluk, hakaret, şiddet ne ararsan var lütfen artık yazık etme kendine

bu adamın ipini sal gitsin bakalım o halay cektıgı kadınlar barlarda bırakıpta gelemedıgı arkadasları senın ona verdıgın sevgının 10 da 1 ini verecek mi?hiç sanmam

Gece gece girmez, okumaz olsaydım keşke..

Kuzum, tesadüfen seninle burada karşılaştık. Yazdıklarımdan kim olduğumu tahmin ettin ve ne tesadüftürki burdada karşılaştık. Eşimi, ailesini, herşeylerini benden çok daha uzun süre önce tanıyordun ve biliyorsun. Ben senin çektiklerini çekmeden bu işi noktaladım biliyorsun.
Yabancı olsaydın bana çok daha kolay bir yorum yazar çıkardım konuna, ama sana..kıyamıyorum be tatlım..daha çiçeği burnunda yeni gelin olmuştum senin düğününe geldiğimde..ne güzeldi masal gibiydi herşeyin..
Ama bu yaşadıkların...ah be kuzum. Hakkında hayırlısı olsun, ben sana kıyamam. Ailende kıyamaz. Kesinlikle hak etmediğin şeyleri yaşıyosun, Allah sana doğru yolu gösterir inşallah..

ya sen manyak mısın. ben en çok sana kızdım. nesin kardeşim sen kendine bunları reva görüyorsun? adam haklı. Sen her şey razısın neden yapmasın. kişilikli olun biraz. Çekmek istemeseydin çekmezdin zaten. hala bir de daha beterlerini vermesin diyor. Sado-mazo bir ilişkiniz olmuş sizin artık. Kabul edip de dövünmeyin ağlayıp sızlamayın. Ne işi var öyle birinin senin yanında.

ne kıyamaması?o sana kıyıyor sen bir insan evladı değilmisin ?yada kendini öyle görmüyorsun anlattığın kadarıyla.

Merak ediyorum Afedersiniz ama bu okuzun neyine kiyamayip neyini seviyorsunuz allasen. Kuzum evlilik kurumu gibi guzel bir kurumu kirleten ve layik olmayan su insanlardan uzak durun ba skicina tekmeyi calisiosun zaten ki keza calismasan da ole. Sen zaten herseyle ilileniyorsun neden evde bi yuk bi olay daha istiyorsun. Gittin 20 kadindan biriyle yasasin o vakit terbiyesiz nasil sinirlendim ya sabah sabah

Size karısına kufur edip sizi dövdü ve karısı hala seviyorum diyor. Boyle sevecekseniz sevmeyin hanimlar...
Canim, inan senin adina cok üzgünüm.. Keske şu şiddete tamamen dur diyebilsek artik
Kadina kalkan eller kırılsın

sen hala sabır diye bekliyosun düzelecek umudun var galiba ama düzelmez cnm yolun neresinden dönersen kar ailen eğer sahip çıkıyorsa hiç durma git almaya falan gelirse düzeldim dersede inanma kurtul bir an önce sonunu çok iç açıcı görmedim ben..ALLAH yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…