Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne diyim,onu yüceltmeye,kıyamamaya,gece barlarda gezmesine,sen çalışırken onun yatmasına ses çıkarmamaya devam et.Biraz sen de de kabahat yok mu.Nedir bu kadar şaha kaldırdığın bu kadar göz yumduğun.İnan bana adamın çalışmaması,geceeve gelmemesi halay çekmesinden daha beter bir durum.Evli olup her gun eve gec gelen, dogru duzgun evinde yemek yemeyen, kahveden ve arkadaslarindan vazgecemeyen, her haftasonu muhakkak bir gece sabahlayan, esi evde 4 duvar beklerken bar/eglence mekanlarinda arkadaslariyla sabaha kadar icen ve eglenen o adam malesef benim kocam..
Ben calisirken o yatan, ben yorgun argin eve gelince o yeni cikmis olan, ben yattiktan sonra eve gelip beni uykumdan eden, evin tum sorumlugunu benim ustume yukleyen o adam yine benim kocam..
Evinden isine, isinden evine gelen, hicbir zaman ailesine saygida kusur etmeyen, herkes ne mal oldugunu bildigi halde binbir yalanla onu yucelten, onun icin olup biten, kilina dahi zarar gelsin istemeyen ve HALA ona kiyamayan, uykusunda onu izleyip hungur hungur aglayan karisina, yani bana, bugun KAHPE dedi ve beni dovdu..
Niye mi? Cumartesi sabah 4 te gelen, pazar sabahi da 6 bucukta eve geldiginde ona guler yuz gostermedigim icin.. O yetmiyormus gibi eskilerden tanidigi ve yollari yol olmayan kadinlarla karsilikli oynayip, 20 kadinin arasinda tek erkek olarak halay cekince normal karsilamayip onunla tartistigim icin.. O bana sus dediginde susmadigim icin..
Allah daha buyuk dertler vermesin ne diyeyim.. Allah cektiklerimin karsiliginda beni ailemle sinamasin, onlarin uzuntulerini, acilarini gostermesin..
böyle evliliklerin sonu gelmiyor yıllarca sussanda ne yaparsan yap insanın sabrı kalmıyor bir yerde patlıyor ve o süre içerisinde sadece kendini üzüyorsun onun umrunda bile olmuyor ve biz bayanların hatası ailemize yansıtmamaya çalışıp hep överek methederek geçiriyoruz.Sorun varsa ciddi anlamda bunu ailemize detaylıda olmasa haberdar etmeliyiz.Onlarda çocuklarının mutsuz olmasını istemez istisnalar hariç tabiki bazılarıda kocandır ne yapçan diyebilir.Hiç yüceltmeye gerek olmadığını sonradan anlarsın ama iş işten geçer sonrasında sen hatalı olursun böyle adam şikayet edilirmi diye.Bırak ailende gerçekleri görsün biraz onları arkana al.En önemlisi o sözü söylerken kendi anası bacısı aklına gelmedimi acaba onlara söylense ne olurdu.Asla seni dövmesine izin verme canım gerekirse şikayet et bir defa yapan tekrarınıda yapar.Çocuğunuz varsa eğer olan onlara oluyor emin olun mutsuz huzursuz bir ortamda psikoloji diye birşey kalmıyor .Ve sizin psikolojniz ne olacak bu ister istemez işinizdede sizi etkileyecek.Herşeyi kendiniz açısından sorun cevaplayın ve ona göre hareket edin.Hakkınızda hayırlısını versin Rabbim yardımcınız olsun...Evli olup her gun eve gec gelen, dogru duzgun evinde yemek yemeyen, kahveden ve arkadaslarindan vazgecemeyen, her haftasonu muhakkak bir gece sabahlayan, esi evde 4 duvar beklerken bar/eglence mekanlarinda arkadaslariyla sabaha kadar icen ve eglenen o adam malesef benim kocam..
Ben calisirken o yatan, ben yorgun argin eve gelince o yeni cikmis olan, ben yattiktan sonra eve gelip beni uykumdan eden, evin tum sorumlugunu benim ustume yukleyen o adam yine benim kocam..
Evinden isine, isinden evine gelen, hicbir zaman ailesine saygida kusur etmeyen, herkes ne mal oldugunu bildigi halde binbir yalanla onu yucelten, onun icin olup biten, kilina dahi zarar gelsin istemeyen ve HALA ona kiyamayan, uykusunda onu izleyip hungur hungur aglayan karisina, yani bana, bugun KAHPE dedi ve beni dovdu..
Niye mi? Cumartesi sabah 4 te gelen, pazar sabahi da 6 bucukta eve geldiginde ona guler yuz gostermedigim icin.. O yetmiyormus gibi eskilerden tanidigi ve yollari yol olmayan kadinlarla karsilikli oynayip, 20 kadinin arasinda tek erkek olarak halay cekince normal karsilamayip onunla tartistigim icin.. O bana sus dediginde susmadigim icin..
Allah daha buyuk dertler vermesin ne diyeyim.. Allah cektiklerimin karsiliginda beni ailemle sinamasin, onlarin uzuntulerini, acilarini gostermesin..
böyle evliliklerin sonu gelmiyor yıllarca sussanda ne yaparsan yap insanın sabrı kalmıyor bir yerde patlıyor ve o süre içerisinde sadece kendini üzüyorsun onun umrunda bile olmuyor ve biz bayanların hatası ailemize yansıtmamaya çalışıp hep överek methederek geçiriyoruz.Sorun varsa ciddi anlamda bunu ailemize detaylıda olmasa haberdar etmeliyiz.Onlarda çocuklarının mutsuz olmasını istemez istisnalar hariç tabiki bazılarıda kocandır ne yapçan diyebilir.Hiç yüceltmeye gerek olmadığını sonradan anlarsın ama iş işten geçer sonrasında sen hatalı olursun böyle adam şikayet edilirmi diye.Bırak ailende gerçekleri görsün biraz onları arkana al.En önemlisi o sözü söylerken kendi anası bacısı aklına gelmedimi acaba onlara söylense ne olurdu.Asla seni dövmesine izin verme canım gerekirse şikayet et bir defa yapan tekrarınıda yapar.Çocuğunuz varsa eğer olan onlara oluyor emin olun mutsuz huzursuz bir ortamda psikoloji diye birşey kalmıyor .Ve sizin psikolojniz ne olacak bu ister istemez işinizdede sizi etkileyecek.Herşeyi kendiniz açısından sorun cevaplayın ve ona göre hareket edin.Hakkınızda hayırlısını versin Rabbim yardımcınız olsun...Osize kıyabiliyorsa sizdende bi kaç tane daha yok sevgide bi yere kadar ....
Öncelikle Allah sabır versin şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca Allah kimseyi bu duruma düşürmesin dedim şükürler olsun bende çok kocamla tartışırım ama o cok iyi bi eş çok iyi bi baba hayatta evinden dışarı çıkmaz onun kıymetini daha iyi anladım ilten gelince boynuna sarılıp özür dilicemEvli olup her gun eve gec gelen, dogru duzgun evinde yemek yemeyen, kahveden ve arkadaslarindan vazgecemeyen, her haftasonu muhakkak bir gece sabahlayan, esi evde 4 duvar beklerken bar/eglence mekanlarinda arkadaslariyla sabaha kadar icen ve eglenen o adam malesef benim kocam..
Valla hala seviyorum, kıyamıyorum, beni ailemle sınamasın diyebiliyorsanız diyecek bişey yok. Ne yaşıyorsanız hak ettiğiniz, kendinizi buna layık gördüğünüz için yaşıyorsunuz.