Sabir Allah'im..

Neden çekiyosun bunları, zorun ne?
Bulunmaz hint kumaşımı senin kocan...
Vur tekmeyi gitsin, kendini hiç mi sewiyosun, düşman mısın kendine sen?

seviyorum dıyor,sevgının ne olduğunu bılmedığı için sanırım,yoksa bu dehşet durumun başka açıklaması yok

Böyle yaşamayı göze alıyor musunuz ömür boyu? Çünkü bu tip insanlar sonradan düzelmiyor:KK43:
Zararın neresinden dönerseniz kardır, kendinize daha fazla zarar vermeyin...

Valla sabrinizi takdir ediyorum ama tasvip etmiyorum.. sevmek de bir yere kadar ama sizin iyi niyetiniz kotuye kullanilmis..

Allah korusun ya Allah herseyin hayirlisini versin.. Evlenmeye geç kaldım diye uzuldugum için bu siteye üye oldum.. Yazilanlari okudukca evlilikten sogudum halime sukrettim. Meğer bu dert bile degilmis. Yeter ki Allah hayirlisini versin artık niye olmuyor diye uzulmek yerine geç olsun temiz olsun diye düşünmeye basladim..

neden bu kadar eziyeti cekiyorsunuz ? elbette insan bosanmak icin evlenmez ama bosanmakta evlenmek kadar normal bisey. kimsenin bosanmanizi sorgulayacak hali yok velev ki plsa bile hakli gerekceleriniz var. siz elinizden geleni yapmisiniz bence daha fazla cekmenizi gerektirecek bi artisi yok esinizin

Inanin sizin kadar benim de aklim calisiyor.. Oyle bos, saf, aptal, ve gerizekali biri degilim..
AMA
Amasi var iste.. 11 senedir birlikteyiz, ben ergenligimi, gencligimi, hayatimin en guzel en zor en mutlu en mutsuz gunlerini onunla yasadim.. Ben bu kisiyle buyudum.. Eli elime , gozu gozume degen ilk erkek.. Cok mu onemli? Degil belki bi cogunuz icin ama beni kinamayin..

Zamanim yok, cok sey yazamiyorum ama bilinki bende dogru olanin ne oldugunu biliyorum.. Cesaretim yok, kendimi cok gucsuz hissediyorum suan ama cok surmez..

Yerinizde olsam gidip bi darp raporu alırdım,
Önce evden uzaklaştırırdım, sonra da bi tarafındaki dona kadar alır defol git derdim.

Haa siz hala seviyormuşsunuz, o ayrı tabi :KK57:

Bu kadarına pes yani. Adam daha ne yapsın senin hayatının içine etmek için. Senin yumuşak karnını da bildiği için istediği gibi davranıyor.
Kaç kurtul yahu. Daha ne kadar dayanabileceksin. Yani 3 gün değil 5 yıl değil. Biz ne söylersek söyleyelim hayatını rezil edecek kişi de sensin vezir edecek kişi de...

Evli olup her gun eve gec gelen, dogru duzgun evinde yemek yemeyen, kahveden ve arkadaslarindan vazgecemeyen, her haftasonu muhakkak bir gece sabahlayan, esi evde 4 duvar beklerken bar/eglence mekanlarinda arkadaslariyla sabaha kadar icen ve eglenen o adam malesef benim kocam..

Ben calisirken o yatan, ben yorgun argin eve gelince o yeni cikmis olan, ben yattiktan sonra eve gelip beni uykumdan eden, evin tum sorumlugunu benim ustume yukleyen o adam yine benim kocam..

Evinden isine, isinden evine gelen, hicbir zaman ailesine saygida kusur etmeyen, herkes ne mal oldugunu bildigi halde binbir yalanla onu yucelten, onun icin olup biten, kilina dahi zarar gelsin istemeyen ve HALA ona kiyamayan, uykusunda onu izleyip hungur hungur aglayan karisina, yani bana, bugun KAHPE dedi ve beni dovdu..

Niye mi? Cumartesi sabah 4 te gelen, pazar sabahi da 6 bucukta eve geldiginde ona guler yuz gostermedigim icin.. O yetmiyormus gibi eskilerden tanidigi ve yollari yol olmayan kadinlarla karsilikli oynayip, 20 kadinin arasinda tek erkek olarak halay cekince normal karsilamayip onunla tartistigim icin.. O bana sus dediginde susmadigim icin..

Allah daha buyuk dertler vermesin ne diyeyim.. Allah cektiklerimin karsiliginda beni ailemle sinamasin, onlarin uzuntulerini, acilarini gostermesin..
Ne diyim,onu yüceltmeye,kıyamamaya,gece barlarda gezmesine,sen çalışırken onun yatmasına ses çıkarmamaya devam et.Biraz sen de de kabahat yok mu.Nedir bu kadar şaha kaldırdığın bu kadar göz yumduğun.İnan bana adamın çalışmaması,geceeve gelmemesi halay çekmesinden daha beter bir durum.

Arkana bakmadan kaç kardeşim, canını sokaktamı buldun? Neden boşanmıyorsun? Neden yer yüzünde cehennemi yaşıyorsun? Ne sınanması yahu Allah hepimize beyin vermiş kullanalım diye, lütfen ayrıl bu insan görnümlü yaratıktan

Evli olup her gun eve gec gelen, dogru duzgun evinde yemek yemeyen, kahveden ve arkadaslarindan vazgecemeyen, her haftasonu muhakkak bir gece sabahlayan, esi evde 4 duvar beklerken bar/eglence mekanlarinda arkadaslariyla sabaha kadar icen ve eglenen o adam malesef benim kocam..

Ben calisirken o yatan, ben yorgun argin eve gelince o yeni cikmis olan, ben yattiktan sonra eve gelip beni uykumdan eden, evin tum sorumlugunu benim ustume yukleyen o adam yine benim kocam..

Evinden isine, isinden evine gelen, hicbir zaman ailesine saygida kusur etmeyen, herkes ne mal oldugunu bildigi halde binbir yalanla onu yucelten, onun icin olup biten, kilina dahi zarar gelsin istemeyen ve HALA ona kiyamayan, uykusunda onu izleyip hungur hungur aglayan karisina, yani bana, bugun KAHPE dedi ve beni dovdu..

Niye mi? Cumartesi sabah 4 te gelen, pazar sabahi da 6 bucukta eve geldiginde ona guler yuz gostermedigim icin.. O yetmiyormus gibi eskilerden tanidigi ve yollari yol olmayan kadinlarla karsilikli oynayip, 20 kadinin arasinda tek erkek olarak halay cekince normal karsilamayip onunla tartistigim icin.. O bana sus dediginde susmadigim icin..

Allah daha buyuk dertler vermesin ne diyeyim.. Allah cektiklerimin karsiliginda beni ailemle sinamasin, onlarin uzuntulerini, acilarini gostermesin..
böyle evliliklerin sonu gelmiyor yıllarca sussanda ne yaparsan yap insanın sabrı kalmıyor bir yerde patlıyor ve o süre içerisinde sadece kendini üzüyorsun onun umrunda bile olmuyor ve biz bayanların hatası ailemize yansıtmamaya çalışıp hep överek methederek geçiriyoruz.Sorun varsa ciddi anlamda bunu ailemize detaylıda olmasa haberdar etmeliyiz.Onlarda çocuklarının mutsuz olmasını istemez istisnalar hariç tabiki bazılarıda kocandır ne yapçan diyebilir.Hiç yüceltmeye gerek olmadığını sonradan anlarsın ama iş işten geçer sonrasında sen hatalı olursun böyle adam şikayet edilirmi diye.Bırak ailende gerçekleri görsün biraz onları arkana al.En önemlisi o sözü söylerken kendi anası bacısı aklına gelmedimi acaba onlara söylense ne olurdu.Asla seni dövmesine izin verme canım gerekirse şikayet et bir defa yapan tekrarınıda yapar.Çocuğunuz varsa eğer olan onlara oluyor emin olun mutsuz huzursuz bir ortamda psikoloji diye birşey kalmıyor .Ve sizin psikolojniz ne olacak bu ister istemez işinizdede sizi etkileyecek.Herşeyi kendiniz açısından sorun cevaplayın ve ona göre hareket edin.Hakkınızda hayırlısını versin Rabbim yardımcınız olsun...

böyle evliliklerin sonu gelmiyor yıllarca sussanda ne yaparsan yap insanın sabrı kalmıyor bir yerde patlıyor ve o süre içerisinde sadece kendini üzüyorsun onun umrunda bile olmuyor ve biz bayanların hatası ailemize yansıtmamaya çalışıp hep överek methederek geçiriyoruz.Sorun varsa ciddi anlamda bunu ailemize detaylıda olmasa haberdar etmeliyiz.Onlarda çocuklarının mutsuz olmasını istemez istisnalar hariç tabiki bazılarıda kocandır ne yapçan diyebilir.Hiç yüceltmeye gerek olmadığını sonradan anlarsın ama iş işten geçer sonrasında sen hatalı olursun böyle adam şikayet edilirmi diye.Bırak ailende gerçekleri görsün biraz onları arkana al.En önemlisi o sözü söylerken kendi anası bacısı aklına gelmedimi acaba onlara söylense ne olurdu.Asla seni dövmesine izin verme canım gerekirse şikayet et bir defa yapan tekrarınıda yapar.Çocuğunuz varsa eğer olan onlara oluyor emin olun mutsuz huzursuz bir ortamda psikoloji diye birşey kalmıyor .Ve sizin psikolojniz ne olacak bu ister istemez işinizdede sizi etkileyecek.Herşeyi kendiniz açısından sorun cevaplayın ve ona göre hareket edin.Hakkınızda hayırlısını versin Rabbim yardımcınız olsun...Osize kıyabiliyorsa sizdende bi kaç tane daha yok sevgide bi yere kadar ....

Adam(!) bulmuş herşeyini yapan birini istediğini yapar tabii karısısın sonuçta ona zimmetlisin nede olsa (!)

Ne için çekiyorsun ?
Periyodik olarak C.tesi günleri sabahlıyorsa hayatında başka bir kadın var muhtemelen
Olmasa bile, sana değer vermiyor, neden yüzleşmiyorsun gerçeklerle
Sana yazık değil mi ?

Öncelikle Allah sabır versin şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca Allah kimseyi bu duruma düşürmesin dedim şükürler olsun bende çok kocamla tartışırım ama o cok iyi bi eş çok iyi bi baba hayatta evinden dışarı çıkmaz onun kıymetini daha iyi anladım ilten gelince boynuna sarılıp özür dilicem

Valla hala seviyorum, kıyamıyorum, beni ailemle sınamasın diyebiliyorsanız diyecek bişey yok. Ne yaşıyorsanız hak ettiğiniz, kendinizi buna layık gördüğünüz için yaşıyorsunuz.

Ben cevaplayayim arkadas stockholm sendromu yasiyor bagimli olmus acil destek almali ve sartlar izin veriyorsa isi yoksa calismali ve hayatini ueniden kurmali

Esiniz hakli. Bir kere ilk saydiklariniza karsi cikmadiysaniz bu konuda bir sey yapdiysaniz sonrakiler icin de vize vermis oluyorsunuz. Hadi o yapiyor siz niye cekiyorsunuz?

Ama kiyamiyordunuz degil mi? Kesin hala asiksinizdir da...

Devami gelecek ayrica hazirlayin kendinizi.

X