<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1019097" data-quote="Toprak2516" data-source="post: 67199286"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=67199286"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-67199286">Toprak2516 .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Yorumunuz cok hosuma gitti esime bundan sonra kendin yaparsin demedigim icin cok pisman oldum ama bir sure yemek yapmicam bakalim nolcak tepeme cikarmisim resmen adami
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Yap yine, tek çeşit misal koy makarna bi de salata, daha ne?<br />
Bi şey diyecek olursa "Yoklukta gider hadi afiyet olsun" de geç.<br />
Evini-kendini cezalandırma, canının çektiğini yap yine ama hizmetini etme, suistimal ettirme öyle süt getirmeler ayağa, yok nar ayıklamalar, 4 çeşit kendini paralamalar filan... Alıştırma zaten, sonra yapmadın mı "Eksik yapmışsın" "Sütüm nerede kaldı kadın, niye narım ayıklanmadı?" olur.<br />
<br />
Bak daha yeni bi konu açıldı kadın doğurmuş, her akşam tezgahını siler bulaşığını kaldırır toplar hiç aksatmazmış. Yorulmuş bebesinden fırsatı olmamış, yapası gelmemiş bir gün ya; kocası "Pasaklısın" demiş. Hepsi için demiyorum ama geneli böyledir; yaptıkça görev olur. Az yap öz yap, fazladan yaptığın nadir bir gün "Bizim hanım döktürmüş bugün sürpriz yapmış bize" olsun, öbür türlüsünden anlayanı az.</div>