Mantıklı aslında birazTelefonu mutfakta ve ses sitemine bağlı bırak
biri iki dakika bile konuşsa hemen uyanıyorum yoksa hemen yatıyorumBiz arayınca nasıl olacak ne fark var
Bence ona kapatmak için hızlıca kalkar tekrar uyurum ahahahahaTurabinin iğrenç şarkısını alarm sesi yap. Sırf çalmasın diye erkenden kapatırsın böylelikle erken uyanmış olursun
Ahahahaha ailemden biri ararsa çok konuşur ahahaYok mu eşiniz dostunuz, aileniz söyleyin biri arasın sizi, elin kadınları niye sizi uyandırma görevi üstlensin?
Daha iyi ya, uykunuz açılırAhahahaha ailemden biri ararsa çok konuşur ahaha
Mesai parası ver uyandırayım djdjdjdSabahları yataktan kalkamıyorum yardımcı olacak kişiler var mı sabah kalkınca özellikle beni arasa biri 3dk kalkarım
Daha iyi ya, uykunuz açılır
İşe yaramıyor ahahaahMesai parası ver uyandırayım djdjdjdsaka bi yana alarm kur sevmedigin sesi ayarlayın
Birisi arayıp çok konuşunca işe yaramıyorsa burdakiler iki kelime edince nasıl olacak?İşe yaramıyor ahahaah
Disiplin başka derdim yok şu aralar ühahahahAllahiiiimbizim dertlere bak arkadasin derdine baak milletin isi gucu yok sizimi uyandirsin hic gulesim yoktu oyle yorumlar okudumki öldum gulmekten
Canım biriyle konuşunca tabii ki uykum açılıyor odama işe başlayacağım için zamanımı alıyorBirisi arayıp çok konuşunca işe yaramıyorsa burdakiler iki kelime edince nasıl olacak?
Nerden aklına geldi ya oTelefonu kur son ses aç uzağa koy kalkarsın
kırgir şamata olsun diyemi actiniz boyle bi konuyu cidden soruyorumDisiplin başka derdim yok şu aralar ühahahah
Geri yatıp uyumayın işte siz de, kişisel disiplin bu demek. Disiplin edinin, yoksa hep el alem mi uyandıracak sizi?Bence ona kapatmak için hızlıca kalkar tekrar uyurum ahahahaha
Bir yıldır öz disiplin bitmiş durumda tekrar toparlamaya çalışıyorum komik ama zor bir durum benceGeri yatıp uyumayın işte siz de, kişisel disiplin bu demek. Disiplin edinin, yoksa hep el alem mi uyandıracak sizi?
Gelip kafandan aşağı bi sürahi su mu boşaltak ?Yok yine kalkmıyorum uyanmadı sıkıntı yok işe başlıyamıyorum
Olur öyle bazen ama toparlarsınız yine, biraz irade ve kendinize güvenle.Bir yıldır öz disiplin bitmiş durumda tekrar toparlamaya çalışıyorum komik ama zor bir durum bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?