• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabahları saat kaçta kalkarsınız?

ohaoldumsmilegenelde yurt disindan yazanlarin daha erken kalktiklari anlasiliyor :umursamaz:5.30da 6 da bizde öyleyiz esim 5.30 ben 6 da oglum icin kalkiyorum burda hayat erken saatlerde basliyor bizlere uyku haram siz tadini bizler icinde cikarin vereliniortak

ben günler çebuk geçsin diye 10 da kalkar 12 yada 1 de yatarım
tabi arada vakitsiz annelik mesaisi var

Ertesi gün isim yoksa geceleri uyumam.
Dogal olarak kalkmam da ögleni bulur.

Sabah erken kalkmak zorunda olsam bile 1den önce yatamiyorum
Bende kalkamama degil de, yatamama gibi bi sorun var nedense :hulya:

07:15

ayy o sıcacık yataktan kalkmayı hiç ama hiç istemiorumm.tek gözümm kapalıı kalkıorumm, yola çıkana kadarr da kendime gelemiomm heekaydirigubbakcemile3

kayıtsız işsizim benim gibilerde çoookk bir kayıt ettirsek tavan olan işsizlik uzaya fırlar :1closedeyes:
üniversite mezunuyum işsiz güçsüz biri olduğum için 12 lerde kalkıyorum :1closedeyes:alsanaalsanasmile

sabahları demesek :52:

ya arkadaşlar ben akşama doğru uyanıyorum, bir de daha iş güç yok ya, eşim işten gelmeden az önce uyanıyorum ne yapcam bilmiyorum.

kapıda onu aynen şu vaziyette karşılıyorum :37:

artık sabah erkenden kalkmak istiyorum

inanılır gibi degil ama ben sabah 5 de kalkıp akşam 9 da yata biriydim
bunalımlar sıkıntılar derken böyle bişi oldum çıktım

bana bir yardım eli :2:

ne ders çalışabiliyorum ne de kendimde işte çalışacak gücü bulabiliyorum, şu az ötemdeki bakkala bile gidemez oldum, paslandım, 1 kilo daha almışım, aylardır güneşi göremiyorum.

güneşe hasret kaldım.

halbuki insanın güneşten önce uyanması onu selamlaması gerek derler ya, haklılar insanın bütün enerjisi gidiyor, hırs, istek hiç bir şey kalmıyor, artık bu gece uyumayıp (çünki uykum gelince yatarsam yine akşama doğru kalkacam) yarın akşam makul bir saatte uyumayı planlıyorum

Hadi bakalım :1:

maip en kısa zamanda uyku düzenini tekrar kazanmalısın.eğer böyle giderse psikolojin bozulur cnm.bende kendimi yorgun hissettiğimde akşam üstünü bulmuştu kalktığım ama çok tekrarlamadı hemen uyku düzenimi tekrar kazandım.eşimde bana destek oldu oda farkındaydı uyuyamayıp gündüzde kalkamadığımı.ailede ölüm v.s olduğunda ben biraz etkileniyorm açıkcası geceleri zor uyuyorum falan bundan dolayı iyice gitmişti uyku düzenim.ama artık geçte yatsam kendimi zorlayıp kalkıyorum.neden zorluyorsun dersen:ben eşimden sonra uykuya aşık biriyim sabahları uyanırken canım acıyor resmen kalkmak istemiyorum ama eşimi işe gönderiyorum kalkmam lazım.

Ertesi gün isim yoksa geceleri uyumam.
Dogal olarak kalkmam da ögleni bulur.

Sabah erken kalkmak zorunda olsam bile 1den önce yatamiyorum
Bende kalkamama degil de, yatamama gibi bi sorun var nedense :hulya:

Aynı durumdayım...
Mesaim 8de başlıyor..
Kaçta yatarsam yatayım 5te yataktan resmen uçarak uyanıyorum!!! Heyyooo sabah oldu modunda!:3:
Sabaha kadar oturup işe gittiğim günlerimin sayısını bilmiyorum bile..:31:
Eskiden uyumadığım için çok üzülürdüm ama alıştım artık..

hafta içi saat 8 de kalkarım haftasonuda 9u geçmez. çok uyku sevmem. benim zorum yatağın sıcaklığını bırakamamak. :52:

1 ve sonrası herhangi bir saatte uyuduğumda 12ye doğru uyanıyorum. Önceden hep 9da falan uaynırdım ama şimdilerde böyleyim. Uykuyu sevmeyen biriydim ama malesef artık hep uyuyasım geliyor. Dayanamıyorum uykusuzluğa. :(

pazartesi 5.30,hafta içi diğer günler 6.45,haftasonu 7-7.30 arası.

ev hanımıyken sabah 7 de eşimle kalkar bir dahada uyumazdım akşam 22,30-23,00 gibi yatardım..şimdi çalışmaya başladım yine sabah 7 de kalkıyorum ama bu defa yorgun olunca 22,00 dedin mi yataktayım :27:

Aynı durumdayım...
Mesaim 8de başlıyor..
Kaçta yatarsam yatayım 5te yataktan resmen uçarak uyanıyorum!!! Heyyooo sabah oldu modunda!:3:
Sabaha kadar oturup işe gittiğim günlerimin sayısını bilmiyorum bile..:31:
Eskiden uyumadığım için çok üzülürdüm ama alıştım artık..

bünyene hayran kaldım laale..

Hafta içi hergün sabah 06:50de kalkıyorum mecburen. Hafta sonuda erken kalkmaya alıştığım için saat 10 dedimi ayaktayım. Yayıla yayıla uyumak istiyorum bir günde ya :36:

bünyene hayran kaldım laale..

Ayyy inan hayran kalıncek bişiy yok!
Aslında sinir bozucu bir durum..
Sabahlara kadar sigara içiyorum,müzik dinliyorum,kitap okuyorum...
Hiç biri sarmadıysa abdest alıp dua ediyorum he bir bu yönü iyi galiba...

şuuan çalışmıyorum,maalesef 10 yada 10.30 da uyanıyorum,eşim erkenden işe gidiyor,beni uyandırmıyor,bende uyanıp yapacak bişi olmadığından ,uyuyorum,gece 12 yada 1 gibi de uyuyorum:60:

Back