• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabahları saat kaçta kalkarsınız?

bende 7 gibi kalkarım bütün aile kahvaltı yaparız okula geç gitsem bile uyamam kalkarım çok nadir oluodur geç kalkmam ama bu aralar uyuyamıorum bile :( sıkıntıdan stresten sanırım

Öğlene kadar uyumayalı o kadar çok oldu ki...
7 gibi uyanırım.. En geç 7 buçuk 8'e doğru olur..
Gece hiç belli olmuyor ki..
1 de olur 3 de..:delphin:

ben 11 olmadan kalmamm.uykuyu çok severim.bide kızım seneye anaokuluna başlarsa zaten uyuyamayacağım diye kendimi avuturum.kızımda bende 11 de kalkarız hep

9- 10 gibi uyanıyorum neyapayım kalkayımda soğukta diyorum
akşamları 11-12 civarı yatıyorum

sabah eşimi göndermek için 6:30 da kalkarım 7 de eşim gider ben geri yatarım 9 da kalkarım
akşamda en geç 12 de yatarım

benim saat 11 den evvel uyandığım nadirdir ...zemuszemus
gecelri oturmayı seviyorum ve uykuya çok direnirim ve dayanıklıyım ...

7'de kalkıyorum, 9 da mesai başlıyo..ama ben anca yetişiyorum :mymeka:

çok düzensiz bir uyuma alışkanlığım var
bazen 7:30
bazen 10:30
ama en geç 13:30 da ayaktayım..

okul hayatı zor bee ders saatleri tutmuyor ben ne yapayım :delphin:

bende erken kalkanlardanım...Çalışmıyorum ama 7 30 da en geç 8 de ayaktayım...
Akşamda erken yatarım en geç 11...9 larda da yattığım da oluyor...
Erken yatıp erken kalkarım.

sabah 7.20 de kalkıyorum eşime kahvaltı hazırlıyorum 8 e doğru o gidiyo ben hoooooppppp geri yatağa şutarafagitti yatakte tv seyretmeyi çok sverim biraz tv seyrdedip bi uyurum 12 ye kadar gecede 3-3.30 gb uyurum

bu kişiden kişiye deişio
eger ewli deilse calısmıosa gece ayakta 1 gibi yatar en erken 10 da kalkar(((ben öyleyim)))
ama ewliyse yada calısıosa sorumlulukları wardır tabi ona göre kendini ayarlar
ama biraz da kişiden kişiye deişir
erken yatıp erken kalkanlar da war tabi zemuszemus

bnde aynı senn gibiyim cnm

Annem hep der ki 'gün ışıdıktan sonra kalkan kadının evinde bereket olmaz.' Bu yüzden bizleri hep erken kalkmaya alıştırdı.
Aslında bir bakıma haklı erken kalkınca gün sizin oluyor, daha verimli kesinlikle..
Kendisi de 6.30 da kalkar her gün.
aklinialirimsmile

KIZLAR BAYANLAR ÖNCELİKLE GÜNAYDIN ..
merak ettim gerçekten sizler sabah kaçta kalkıyorsunuz..

ben ne kadar kalkıcamda desem saat illa 10 gösterir ...

yatak keyfi, dur biraz daha uyuyayım, aman ne işim var derken bazen 11 de oluyor..

yani gün benim için 11 de başlıyor hele gece yatışımı sorarsanız ben 12 de yatarım

PEKİ SİZ??????

valla çok iyi iyikide akşamı etmiyon bizde 4 okulu bide bebek olunca ne yapalım kader 6 ayaktayız 1 saat yürüyüş 7 de okul hazırlıgı 8de çocuklar yolcu 8.5 bebiş kahvaltı eeee ondan sonra ev işi iş başı 1o.30 yemek hazırlama hadi öle yemek saati geldi yemek içmek sofra temizligi al sana çocuklar okuldan geldi saat 3 ödevler yapılır yemek yapılır ahada akşam olduye iç temizle çocukları yatır saat dokuz ve ben nakavtt ölmüşüm bende haberim yok ooooohhhhh valla sen hayatını yaşıyonkafamçokkarıştı

ben hafta ici cocugumu okula goturdugum icin 7:45 te kalkiyorum ve gecede en gec 12 de yataktayim hafta sonuda cocuguma bagliyim ne zaman kalkarsa o zaman kalkarim

Back