Sabahları saat kaçta kalkarsınız?

bebegem

BEBEĞİMİ VER RABBİM
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
900
6
96
İstanbul
KIZLAR BAYANLAR ÖNCELıKLE GÜNAYDIN ..
merak ettim gerçekten sizler sabah kaçta kalkıyorsunuz..

ben ne kadar kalkıcamda desem saat illa 10 gösterir ...

yatak keyfi, dur biraz daha uyuyayım, aman ne işim var derken bazen 11 de oluyor..

yani gün benim için 11 de başlıyor hele gece yatışımı sorarsanız ben 12 de yatarım

PEKı SıZ??????

Son düzenleme:
ben sabahları 7bucukta ayaktaym bunyem alıstıgından hafta sonları bıle kurulu saat mısalı o saatte uyanırım
uykuyu cok seven bır kısılık olaraktanda aksamları 12yı gecırdıgım cok nadır olup tavuklarla beraber uyudugum geceler cogunluktadırmirmirmirmir

allah seni ne yapmasın kız tavuk he:roflol::roflol:

bende gece ayakta gündüz yatakta misalisırnaşık şeysırnaşık şey

ben erken kalkarım genelde sabah eşimi işe gönderdikten sonra tekrar uyuyamama gibi sorunum var...gece de en geç 12 gibi yatarım..

bu kişiden kişiye deişio
eger ewli deilse calısmıosa gece ayakta 1 gibi yatar en erken 10 da kalkar(((ben öyleyim)))
ama ewliyse yada calısıosa sorumlulukları wardır tabi ona göre kendini ayarlar
ama biraz da kişiden kişiye deişir
erken yatıp erken kalkanlar da war tabi zemuszemus

Genellikle 8 gibi kalkarım!Saat 12 ya da 1 de yatarım!
Ramazanda biraz bozuldu.Kaç gündür 2 de yatıyorum, sonra sahura kalkıyorum, sonra 5 te yatıp 10da kalkıyorum.

en gec 7;30
eskiden 6 da kalkardim yas ilerledikce gitgide 7 30 oldu maalesef

8 de mesai baslıyo benım... analık mesaisi ..
gece de 2-3 bazen 4 e dayanıyor.. napayım kendıme vakıt ayırıyorum gece.. esım yok dıyede belkı suan..
bazen pestıl gıbıysem 12 de fılan yatarım...

Son düzenleme:
krizden ötürü çalışamadığım için geç yatıyorum,geç kalkıyorum.. 12-1 :bbo:

bugün 2 de uyandım. gece 4de yatmıştım ama. sinirlerim bozuk olduğu zmanlarda uyumakta güçlük çekiyorum. oyüzden geç uyuyuncada geç uyanıyorum haliyle.
ama hafta içi en geç 10 da uyanırım. oda mecbur kursa gidiyorum çünkü:))

bende 2 aydır 7 dedımmı ayaktayım bazen 6 en gec 8 de kalkıyorum ogluşumu uyandırmaya calışıyorum aksam 9 da oglumu uyutup uyumak ıstıyorum fakat esım uyutmuyor bazen gece 2 3 de yattıgımda oluyor

kaydirigubbakcemile3
mutlaka 5,30 da ayaktayım .çok uyursam yanı 8 falan olursa akşama
kadar başım ağrır sersem gibi dolaşırım. hep yatmak isterim.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…