• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabahları hangi müzikle uyanıyorsunuz?

malesef malesef ve malesef ki seda sayanın sesiyle uyanıyorum annem son ses tv nin sesini açıyor ta odama kadar feci bişekilde seda bacıyla uyanıyom..insan uyusa kabus görse bundan iyidir ya hiç sevmem heleki konuşmasını ıyyyyyyyyyy.......... :(

bende gripinin senle yarınım yokki şarkısıyla uyanıyorum "hadi kalk hadi kalk uyan uyan dinle beni geç olmadan uyaaan" diye başlıyor :)

beni alarm felan uyandıramaz ama sabahta erken kalkmak zorundayım illa beni biri çağıracak düşündüm tasındım kendi sesimi telefonuma kaydettim hemde bağıra bağıra ebruuuu kız ebruuuu kalk sabah 8 oldu ebruu uyan artık kalk bak kapatma alrmı dırrr felan dedim sesimi kaydettim sabah bi çalıyor ben değil apartmandaki 5 katta uyanıyor şiddetle tavsiye ederim:1::1::1::1::1:

feridun düzağaç- HAYAT NEDEN ŞEKİL YAPIYOR
ayy uykudan bu şarkıyla uyanınca çok iyi geliyor, sanki feridun düzağaç benden önce uyanmışta sitem ediyomuş gb geliyor
:1::1::1:

dıdıdıt dıııdıt dıdıdıt dıdıdıt dıııdıt dıdıdıt
hafta içi bununla

uyan uyan sabh oldu benim ay gızım sultanım :D keloğlanın filminde geçen müzik :D:D:D:D:D:D
hafta sonu da zaman zaman bununla, bizzat eşim söylüyor. İlk söylediğinde çok gülmüştüm ama çok hoşuma gidiyor hatta istek parça hakkımı bundan yana kullannıyorum.

Ben sakinlikte uyanıyorum evlendikten sonra ohh dünya var mış:68:

Zaten sabahları müzikle uyanmam imkansız..

Çok gergin oluyorum,müzik neyin görmüyor gözüm:27:

ama bekarken komşunun sesiyle uyanırdım..Karga karga gak dediii:33:

:) ben gece bıle muzık ıle uyuyan bırısı oldugum ıcın sabahda eger lavabo ıcın uyandım ıse kulaklıgımı tekrar takar acarım muzıgı uyurum uyandıgımda zaten muzık kulagımd aolmus olur :D

Back