• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabahları hangi müzikle uyanıyorsunuz?

sonpismanlikfayda

Siz Herşeye Bedelsiniz!
Kayıtlı Üye
10 Mart 2008
1.958
52
683
41
Merhaba kızlar;
Ben sabahları çok zor uyananlardanım.-tatlicadiarzu-
Çoğu insanın telefon alarmlarıyla uyandığını düşünüyorum.
Ben telefonumdaki müzikleri alarm sesi yapıyorum ve bir süre sonra o sese çok alışıp çalan müziği hiç duymuyorum. mirmirmirmir Devamlı müzik sesimi değiştirmem gerekiyor.
Sizler hangi müziklerle uyanıp, güne merhaba diyorsunuz. Hadi fikir edinelim biraz
:1hug:

ben annemin sesiyle uyanıyorum vallalaelaelaelaelae
kalk artık öğlen olduuuu -tatlicadiarzu-
sanada gönderiyimmi anamı:a015:

Benim telefonda = Lil' Jon, Busta Rhymes ft. Elephant Man - Get Low :lepi:

Kocişinkinde = Hadise - Aşkkolik :dance:

15 dk ara ile çalıyor alarmlarımız... yani yatak odası resmen diskoya dönüyo... :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ben sevdigim sarkilari alarm sesi olarak kullanamiyorum
neden derseniz... alarm olarak caldiklari icin sarkilara uyuz oluyorum :-) e sevdigim sarkiya uyuz olmak istemedigimden dolayi
beethovenin "for elise" sarkisinin biraz modernlesmis versiyonu caliyor...
neden modern versiyonu derseniz, orijinalini cok seviyorum ve o sarkiyada gicik kapmak istemiyorum

Haluk Levent - Elfida

Aslında bu şarkıyı severim ama şarkının başında çalan gitar kısmı uykulu olunca kulaklarımı tırmalıyormuş gibi olunca sağolsun hemen fırlıyorum yataktan :teytey:

Eşimin telefonunda yabancı bir müzik çalıyor ve şarkının başında adam yeeeheyyy diye bağırıyor -tatlicadiarzu- aklım çıkıyor her sabah ama başka türlüde uyanamıyorum benim telefonumda da çiftetelli çalıyor sositososito

Sabahları keşke güzel bir müzik ile uyansamda sinirlerim tepeme fırlamasa sabah yan taraftaki vestel mağazasının alarmı ile uyanıyorum tüm cinlerim tepeme fırlıyor veya yazında camlar acık olduğu ıcın yakınımızda horoz ve tavuk besleyenler var horozun sesiyle hemde karanlıkta uyanıyorum sanmayın köyde falan oturduğumu istanbul un göbeğinde yaşıyorum...

Kibariye’nin “Tepecikli mi, Kuruçaylı mı ? ...
telefonumun alarmına bu müziği koydum...
ooohhhh ley ley ley ley diyerek güne gözümü açıyorum sabah sabah oynayarak kalkıyorum yataktan...

Hatirla sevgili dizi müzigi ile uyaniyorum, cok zor uyanmam onun icin deli gibi bangir bangir calan sesler hosuma gitmiyor, iste ozaman cinler tepeme firliyor asil, sakince uyanmak daha güzel

Back