• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabahları eşinizi nasıl işe yollarsınız ?

kestane

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
1.090
9
358
41
merhaba kızlar ben 2.5 yıllık evliyim ve çok mutluyum burda bazı arkadaşların yeni evlenmiş olmalarına rağmen mutsuz huzursuz olduklarını okuyorum acaba bizlerde ilerleyen zamankarda bu tür şeylerle karşılaşabilirmiyiz mesela en küçük ayrıntı sabahları eşinizi işe nasıl yolluyosunuz ben eşime sarılıp doyasıya koklar öper hayırlı işler diler öyle işe yollarım akşamlarıda aynı şekilde karşılarım özlediğimi onu gördüğüm için çok mutlu olduğumu anlaması içinde sarılır öperim sizler eşlerinize nasıl davranıyosunuz yada o size işe gider gelirken nasıl davranır:1hug:

biz sabahları işe beraber yollanırız opuyorumnanaktan

nerdeyse ezanla kalkıyoruz ve erkenden çıkıyoruz yola

işyerimizde aynı yerde, odalarımıza ayrılırken öpüp sarılamıyoruz bina içerisinde

o yüzden bizde arabadan inmeden Hayırlı ışler Dileklerimizi (!) kaydirigubbakcemile3 :kedi: sunuyoruz birbirimize

yataktan ayagımı uzatır bay bay yaparım kaydirigubbakcemile3 :roflol:

oncelerden kalkar yollar oyle yatardım ama kalkma yat dedı her seferınde ben de artık kalkmıyorum.

o benı sevıyor ,öpüyor ,gidiyor..:asigim:

ama aksamlları cok guzel karsılarım ,bı 5 dk kapıda sarılır ,oynasırız ..:jeyyar:

mesela yarım saat sonra gelıcek ben de bırazdan kalkıp biraz süslenip ,parfümler,hafif makyaj fılan oyle acıcam kapıyı :1rolleyes:

çocuklu olduğum için artık sabahları kalkamadığımda oluyor.ozaman o beni öpüp gidiyormuş..
ama kalkmışsamda kızımı alıp kapıya çıkarım peşinden..önce kızımızı öper,sonra beni..ve gider.arkasından bakarız el sallarız.
eve geleceği saatlerde de hava serin değilse genelde balkonda oluruz kızımla.yada cam önünde.karşılarız onu.kapıyı açarız.bizi öpmez önce gelir elini yüzünü yıkar üzerini değişir.sonra bizi öper..:asigim:

benimki çok erken çıkıyor ben de uyuyor oluyorum.zaten bebekle uykusuzluktan mahfoluyorum o da anlıyor sanırım.

benimde eşim sabah 8 de çıkar akşam 8 de gelir gelmesine yakın içim kıpır kıpır olur onu görünce bütün yorgunluğum gider insanın sevdiğine kavuşması kadar güzel bişey varmı

sabahları beraber çıkıyoruz,ama o eve benden sonra geliyor.geldiğinde hemen sarılır öperim.geçen sene ben öğlenciydim,o sabahçıydı.sen kalkma derdi,zaten kahvaltıda yapmaz.ben yataktayken mutlaka beni öpüp çıkardı.

sarılıp öper hayırlı bereketlı bi gün diler ve ayetel kürsü okuyarak gönderirim:1closedeyes:

Kapıya kadar uğurluyorum.Öpüyorum.opuyorumnanaktanBöyle şeyler eşim için çok önemli
eğer oldu da başka şeye moralin bozuk öpmedin vs.. hemen üzerine alınıyor bana mı kızdın diyor. Bu yüzden her sabah sevgiyle işin rast gitsin diyorum. Annem her sabah böyle yapardı.
Karısının duasını alırsa, erkeğin işi rast gider derdi. :Saruboceq:

sabahları kapıda hayırlı işler allaha emenet ol.derim. ve o merdivenlerden inerken başlarım ayetel kürsi okumaya.sonra cama gidip 3 kere okurum ve dua ederim.

ben daha nişanlıyım
bayram dolayısıyla bursadayım nişanlımın ailesiyle gecirdim bayramı
sabahları aşkımı işe yollarken 7 bucukta kalkıorum gidiorum yanına öperek uyandırıorum
yatakta koklaşıoruz 1 saat kadar sonra 8 bucukta gönderiorum
kapıda da öpüşüp koklaşıoruz sonra hayırlı işler akşam ewe erken gel deyip
onun çok sewdiii bi hareket war dilimi çıkarıorum çok tatlı oluomuşum öyle öyle yapıorum zemuszemus
sonra merdiwenden inio
hemen ben balkon penceresine çıkıp arkasından bakıp el sallıorum
o arabaya binio çalıstırıo bana son bi kez bakıp öpücük yolluo kornaya basıp gidioopuyorumnanaktan
sonra ben yataga zemuszemus
akşam da gelmeden yarım saat önce hazırlıga başlıorum birascık makyaj parfüm kıyafetimi falan deişip onu pencerede bekliorum bi de o sırada yemeğini hazırlıorum
sonra gelio sarılıp öpüorum öyle işte
ayyyyyy saat daha 8 gelmesine 2 saat warmafoldumben
inş bir ömür böyle dewam eder

9 yıldır her sabah öpmeden ,hayırlı işler demeden ,kahvaltı ettirmeden yollamam işe eşimi..eğer çocuklar ayaktaysa onlarıda öper gider işe..
benim eşim 3 vardiyalı çalıştığı için gece o işe gitmeden yatmam ,gece işten gelmeden yatmam beklerim her zaman.......
işten gelince tabiki güler yüzle karşılaşırım..merdivenden çıktığı duyar duymaz zaten çocuklar babam geldi diye kapıya koşar..
eşim işten gelince kapıyı açar açmaz önce gözümün içine bakar..
9 yıldır böğle yapar ben gülümsüyorsam o benden daha çok gülümseyerek eve girer..
ne kadar moralim bozuk olursa olsun ..hatta çok nadirde olsa küs olsak bile
kahvaltısını hazırlar ..Allah'a emanet ol der yollarım işe..:asigim:

Son düzenleme:
kahvatısını hazırlarım...beni öper...arkasından duamı ederim sonra ben uyumaya devam ederim

benim eşim de ezanla gidiyor işe..
kahvaltısını iş yerinde yapıyor.
kalkıyorum hiç üşenmiyorum.öpüşüp koklaşıyoruz ŞenizŞeniz sonra Rabbim'e emanet ediyorum onu..
akşam'da ciciler giyip karşılıyorum kocamannnnnnnnnnnnnn sarılarak..
zaten o gelince benim için yuvamız bayram yerine dönüyor..
dört gözle bekliyorum gelmesini..

ayyy ne güzel kızlar ya demekki hepimiz eşlerimize karşı güler yüzlüyüz mesajları okudukça çok mutlu oldum demekki eşlerimiz çok şanslı bizim gibi eşe sahip oldukları için

Back
X