Vardir ozaman insallah ama yeni henüz cok yeni.Bir kaç dakika sonra çıktı canım
Evet ben gebeydimSizin sonrasında gebelik oldu mu
Ayy canım benim çok güzel dualar bunlar çok teşekkürler, canım duamdasiniz inşallah vardırMasallah demek erken dollenmis ayy Rabbim sana o mutlulugu yarin testi yaptiginda doya foya yasatsin canim bizkerede dua et
Çok geçmiş olsun canım benim sağolasınEvet ben gebeydim
Ama düsuk yaptim 2 kere.
Ikisindede cook siliiikken ogrendim.
Tedaviyle kaldim ama ben.
Ama silik cikmasi normal yeni olduğu icin
Insallah inaniyoeum yarin cok guzel uyanicaksin canim Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinAyy canım benim çok güzel dualar bunlar çok teşekkürler, canım duamdasiniz inşallah vardır
Amin canım benimInsallah inaniyoeum yarin cok guzel uyanicaksin canim Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin❤
İnşallah hamilesindir tüm kalbimle dilerimİnan 3 senedir istiyorz ilk defa silik çıktı ilk defa da bu kadar üstüne düştüm
Teşekkürlerİnşallah hamilesindir tüm kalbimle dilerimallah isteyen herkese nasip etsin
Gittiginizde kalp atişimi vardiHissetmedim valla çok belirti vardı gerçi ama hayal kırıklığına uğramaktan bıkmıştım o yüzden yoktur diyodum
Selamlar arkadaşlar.Adetim bugün itibariyle 2-3 gecikti.Sabah eczaneden gebelik testi yaptım,sonuç silik ama bariz bir ikinci çizgi..Sonra hastanede kan verdim,ama sonuçlar çarşambaya çıkacak...Akşam gelirken başka marka tekrar test aldım. O da negatif,yani testi gözümün içine sokmasam ikinci çizgi yok,son test çok çok belirsiz negatife yakın bi çizgi,hatta belkide yok.Ben anlamadım ben hamilemiyim değilmiyim,nolur bilen başına gelen var mı yardım edin...:18:
Canım sonucun ne oldu benim de ayni durumumEki Görüntüle 2634211 Ilk test silik çizgi (sabah ilk idrarla yapmıştım)ayni gun ikinci üçüncü ve dördüncü test negatif cikti ??bir fikri olan var mi kizlar
Sonucunu belli mi ben de aynı şeyi yaşadım bugün. Ama pozitif çıkaran basit olan testti. Negatif çıkaran erken gebelik testi. Hangisi gerçek bilemedim.Canım sonucun ne oldu benim de ayni durumum
Ben adet oldum malesefSonucunu belli mi ben de aynı şeyi yaşadım bugün. Ama pozitif çıkaran basit olan testti. Negatif çıkaran erken gebelik testi. Hangisi gerçek bilemedim.
Ben de oldum dün. Bugün tekrar gittim kontrole. Adetin 2.günü gel demişti doktor. Tekrar klomen yazdı perşembe başlıycam. Hayırlısı bakalım.Ben adet oldum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?