Cnm bugünkü testinde de var çizgi ama dünküne nazaran çok aşırı silik görünüyor, kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsin ,hcg değerin düşüyor sanırım çizgi oyüzden siliniyor, yarın yada sonraki gün tekrarla testi tamamen kaybolduysa gerçekten kimyasaldır, benimde öyle olmuştu hazirandaKızlar merhaba 2 saat içinde baktım pozitif olmuş bu sabah tekrar yaptım negatif ama adetime 5 gün var belirtilerimde var ne yapmalıyım sizce
Kızlar merhaba 2 saat içinde baktım pozitif olmuş bu sabah tekrar yaptım negatif ama adetime 5 gün var belirtilerimde var ne yapmalıyım sizce
albi markası yalancı pozitif veriyor canım benim 2 seferdir öyle oluyor sadece kimyasal geçirdiğim ay doğru pozitif sonuç almıştım onda da kopkoyu çıkmıştı albi silik çıkarırsa güvenmeyinKızlar merhaba 2 saat içinde baktım pozitif olmuş bu sabah tekrar yaptım negatif ama adetime 5 gün var belirtilerimde var ne yapmalıyım sizce
sonuç nolduGeç döllenme olabilir dedi doktor ilk bebeğim de geç döllenmeydi acayipte belirti hissediyorum çıkmamasına çok şaşırdım offf beklemek çok kötü
Evet ben goruyorum gebesiniz masallah
Evet canim bnm bazen hcg kana gec karisiyor ve yemek yahut sivi alimimizda gorunemeyebiliyor sen sabah tekrarla bizede at olurmu hayirli olaun simdidenYa çok mutlu oldum su an teşekkürler yorumun için canımakşam yaptım ama çizgi cikmadi erken ve aksam yaptığım için mi acaba
Mutlaka atacağım çok teşekkür ederimEvet canim bnm bazen hcg kana gec karisiyor ve yemek yahut sivi alimimizda gorunemeyebiliyor sen sabah tekrarla bizede at olurmu hayirli olaun simdiden
Rica ederim ne demekMutlaka atacağım çok teşekkür ederim ❤
Peki hicbir sey hizsetmednizmiBu kadar üstüne düşmekte iyi değil bende böyleydim 2 gün geçikse hemen test yapardım 1 yıl olmadı sonra boşverdim hemen hamile kaldım hatta test bile yapmamıştım öğrendiğimde bir buçuk aylıktıo kadar boşvermişim ama silikse pozitiftir diye biliyorum
İnan 3 senedir istiyorz ilk defa silik çıktı ilk defa da bu kadar üstüne düştümBu kadar üstüne düşmekte iyi değil bende böyleydim 2 gün geçikse hemen test yapardım 1 yıl olmadı sonra boşverdim hemen hamile kaldım hatta test bile yapmamıştım öğrendiğimde bir buçuk aylıktıo kadar boşvermişim ama silikse pozitiftir diye biliyorum
Cizgi var hemenmi cikti?Mutlaka atacağım çok teşekkür ederim ❤
Kasık ağrım çok oldu ve iki gün basım döndü ,adetime bir hafta var canımRica ederim ne demekgecikmenin kacinci gunu bugun ve belirtin varmi canim
Masallah demek erken dollenmis ayy Rabbim sana o mutlulugu yarin testi yaptiginda doya foya yasatsin canim bizkerede dua etKasık ağrım çok oldu ve iki gün basım döndü ,adetime bir hafta var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?