sabahki idrar testim pozitif şimdiki negatif çıktı,bi bakın nolur:((

Kızlar merhaba 2 saat içinde baktım pozitif olmuş bu sabah tekrar yaptım negatif ama adetime 5 gün var belirtilerimde var ne yapmalıyım sizce
Cnm bugünkü testinde de var çizgi ama dünküne nazaran çok aşırı silik görünüyor, kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsin ,hcg değerin düşüyor sanırım çizgi oyüzden siliniyor, yarın yada sonraki gün tekrarla testi tamamen kaybolduysa gerçekten kimyasaldır, benimde öyle olmuştu haziranda
İnşallah bebişin seninledir, bugünkü test oyun oynuyodur sana, çünkü dünkü test baya baya belirginmişti, bugün dahada koyulaşması yada aynı çıkması gerekiyordu hakkında hayırlısı olsun...

Kızlar merhaba 2 saat içinde baktım pozitif olmuş bu sabah tekrar yaptım negatif ama adetime 5 gün var belirtilerimde var ne yapmalıyım sizce

Gebelik olduğunda ilk dakikada beliriyor zaten çizgi. Sizin testiniz bozuk çıkmış bulanık başka çizgilerde var çok idrar damlatmışsın dağılmış çizginin renkleri. Pozitif sayılmıyor bu şekilde

albi markası yalancı pozitif veriyor canım benim 2 seferdir öyle oluyor sadece kimyasal geçirdiğim ay doğru pozitif sonuç almıştım onda da kopkoyu çıkmıştı albi silik çıkarırsa güvenmeyin

Adetime 4 gün var bugün kan testi yaptırdım çok umutluydum aslında ama daha ilişkinin 11. Günü çıkmaz diye düşündüm ama yinede gittim 0.100 çıktı bakalım şuan beklemekten başka çare yok inşallah çıkar

Geç döllenme olabilir dedi doktor ilk bebeğim de geç döllenmeydi acayipte belirti hissediyorum çıkmamasına çok şaşırdım offf beklemek çok kötü

Geç döllenme olabilir dedi doktor ilk bebeğim de geç döllenmeydi acayipte belirti hissediyorum çıkmamasına çok şaşırdım offf beklemek çok kötü
sonuç noldu

Merhabalar bugün test yaptım sabah idrarı ile silik çıktı 12 gün önce yumurtlama zamanında eşimle birlikte olduk ve adetime 1 hafta var , fakat akşam yaptım cikmaid çizgi sizce hamile miyim

Ya çok mutlu oldum su an teşekkürler yorumun için canım akşam yaptım ama çizgi cikmadi erken ve aksam yaptığım için mi acaba

Bu kadar üstüne düşmekte iyi değil bende böyleydim 2 gün geçikse hemen test yapardım 1 yıl olmadı sonra boşverdim hemen hamile kaldım hatta test bile yapmamıştım öğrendiğimde bir buçuk aylıktı o kadar boşvermişim ama silikse pozitiftir diye biliyorum

Ya çok mutlu oldum su an teşekkürler yorumun için canım akşam yaptım ama çizgi cikmadi erken ve aksam yaptığım için mi acaba
Evet canim bnm bazen hcg kana gec karisiyor ve yemek yahut sivi alimimizda gorunemeyebiliyor sen sabah tekrarla bizede at olurmu hayirli olaun simdiden

Peki hicbir sey hizsetmednizmi

İnan 3 senedir istiyorz ilk defa silik çıktı ilk defa da bu kadar üstüne düştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…