• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Sabah Uyandığımda Saçlarım Dalgalı olsun.. Peki nasıl olsun?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

jellybonbon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
267
0
46
İstanbul
kızlar yarın sabah uyandığımda saçlarımın dalgalı olmasını istiyorum
şuan yeni çıktım duştan saçlarım ıslak nasıl bir taktik uygulamam gerekiyor dalgalı saçlara sahip olmam için..
bildiklerinizi söylerseniz ona göre uygulayacağım saçlarımı kurulacağım falan..

geçen ben yıkadım havluyla fazla kurulamadan sardım yattım sabah uyandığımda saçlar bi güzel dalgalı şaşırdım ama sende olurmu bilemem :)

Saç kremi ya da köpük sürüp sıkıca örmeyi denemelisin ben çok yaparım severim de...Güzel olur..

Saç kremi ya da köpük sürüp sıkıca örmeyi denemelisin ben çok yaparım severim de...Güzel olur..

Aynen bu yöntemle cok dogal dalgalar elde edebilirsin. Ben saclarim uzunken hep böyle yapardim. Kabarik, asi saclarim bu sekilde güzel sekle girerdi. SIk dalgalar istiyorsan iki tane, iri dalgalar istiyorsan bir tane ör. Cok sIk dalgalar istiyorsan dörde ayirip ör, katli kesim saclarda cok güzel oluyor.

Ben saclarimi islatip, uyurken kurumaya birakiyorum. Sabah kalktigimda dalgali bir sekilde kurumus oluyor. Cok begeniyorum. Tabi herkeste farkli yontem ise yarar, bende bigudi ya da corapla sarmak filan kesinlikle ise yaramiyor mesela.

Saci orup yatmak da ise yarar. Yalniz saclarini islak bir sekilde orme. Nemli birak en fazla. Cunku islak bir sekilde orulmus sac kurumuyor, sabah yine islak sacla uyaniyorsun. Orguler cozuldukten sonra dalgalar dusuyor.

çok teşekkür ederim kızlar biraz geç cevap vermiş oluyorum ama o gece saçımı örüp köpük sıkıp yatmıştım arkadaşlarım çok beğendi (:

Kızlar şu tür tokalarla : $bijuteri%20toka%2000005.jpg

Saçınızı en üstten toplayın ki rahatsız etmesin.Ama tabi normal değil.Uzun saçınız varsa işe yarar gerçi bu.Böyle at kuyruğu gibi yapın elinizle sonra bükün ve tokaya sığacak şekilde topuz gibi bişiy yapın.Ama bükerek(burarak.).Sabah harika bi dalga oluyo.Arkadaşım yapıyo.Ben denemedim.Çünkü gece saçlarımın hava almasını istiyorum.Tokayla yatamam :50:

:71:

gece yatmadan önce saçını aşağı salla baya sonra jölele ve bir tülbentle bağla sar yat sabah kıvır kıvır uyanırsın bir arkadaşım uygulardı bu yöntemi:9:

Saçlarım hafif dalgalı; ama her yıkamadan sonra önce biraz havluyla bekletiyor, ıslaklığı azalınca da tüm saçları ense kısmında birleştirip rulo gibi yuvarlıyorum. Saatler sonra da kabarmadan dalgalı bir şekil alıyor. :)

Ben çok az bebe yağı sürüyorum, ve örüp yatıyorum. Saçlarım hafif dalgalı olduğu için hem dalgaları belli ediyo hem de parlak görünüyo.

Kızlar şu tür tokalarla : Eki Görüntüle 328375

Saçınızı en üstten toplayın ki rahatsız etmesin.Ama tabi normal değil.Uzun saçınız varsa işe yarar gerçi bu.Böyle at kuyruğu gibi yapın elinizle sonra bükün ve tokaya sığacak şekilde topuz gibi bişiy yapın.Ama bükerek(burarak.).Sabah harika bi dalga oluyo.Arkadaşım yapıyo.Ben denemedim.Çünkü gece saçlarımın hava almasını istiyorum.Tokayla yatamam :50:

:71:

Evet gerçekten de işe yarıyor yada bilmiyorum bende mi böyle sabah kalktıgımda sacım dalgalı oluyor hemde çok guzel oluyor :) gerci ben sacım nemlıyken uyudugumda da dalgalı olarak uyanıyorum :)

o videodaki kızın saçlarına bayıldım işe yarayabilir süper çok canlı gözüküyor deniyeceğim ama biraz uğraştırıcı olur her gece yapmak

Back