sabah sabah canimi sıktı :'(

bukadar rahatlıgı normal sanıyo ve bir hataya tahammül edemiyo.siz ona buna mecbur olmadıgınızı hissettirmelisiniz.. ve bu yaptıklarınızı ona bir lütuf gibi yansıtmalısınız.. onu bu şekilde siz ezmelisiniz yok öyle hizmetçi gibi üstüne birde hakaret..
bukadar şımartıyoruz sonrada hakaret yedim diyoruz..

bukadar rahatlıgı normal sanıyo ve bir hataya tahammül edemiyo.siz ona buna mecbur olmadıgınızı hissettirmelisiniz.. ve bu yaptıklarınızı ona bir lütuf gibi yansıtmalısınız.. onu bu şekilde siz ezmelisiniz yok öyle hizmetçi gibi üstüne birde hakaret..
bukadar şımartıyoruz sonrada hakaret yedim diyoruz..
:KK9::KK9::KK9::KK9:

Valla ben esimin evde olmadgi gubler disinda hayatt kahvalti hazirkamam evlendgimizden beri esimde hicbisey demez bana istemezde cok isterse kendi hazirlar bi akdama yemegi tazla yaparsam yada tatli tuzlu yaparsam onu saklmaa kaplarina koyar isine yollarim uzulme esinin patavatsizligi
ben alistrdm onu bu hayata. o yuzden canm sklyo. bn yokken napiyodu sanki. Allahndan bulsn beni boyle uzdu ya.

ben hic usenmeden hergun sabahin korunde kalkip kahvaltı hazirlayip giyecegi coraptan beri hazirlaym adam kalkmis bana yemegn yannda icecek yok mu gitgde mallasiyon desin. oyle uzuldm ki kizlar su an agliyorm. hergun ya her allahn gunu sabah hazirlarm zaten cok guzel bi seklde. bugunde gec kaldm cay koymadm direk yumurta yaptm.. yaptgma yapacagma pisman etti. o kadar uzgunum ki. dun de ayni seyi yapti hergun yemek yapılır evde hic gormez. dun de makarna yaptim yok yemem ben bunu bu ne ben yemek istiyorum dye evi ayaga kaldirdi. dogustu herkesle bagrdi cagrdi. bana yine kotu laf soyledi snrada defoldu disari gitti. geldi bi ozur bile dilemedi. cok kötüyüm :'( anlatcak kmsem yok anca burda rahatliyorm kzlar k. bakmayn .

Benimkinin annesi evde yemek yapmaz sabah aksam kahvaltilik takilirlar ben her aksam corba sebze kuru yemek ve salata tipte bi menu yaparim bi yildir adam bana daha yeni yeni ellerine saglik guzel yemek yapiyosun demeye basladi.

Yani bi yildir cabam gorulmuyo yeni hakettim galiba beyefendiye gore :KK70:

Benimkinin annesi evde yemek yapmaz sabah aksam kahvaltilik takilirlar ben her aksam corba sebze kuru yemek ve salata tipte bi menu yaparim bi yildir adam bana daha yeni yeni ellerine saglik guzel yemek yapiyosun demeye basladi.

Yani bi yildir cabam gorulmuyo yeni hakettim galiba beyefendiye gore :KK70:
anasinin evinde ne yiyodu acaba.

zaten ben babamdan gordklermi uygulatmaya calsyom ama yok arkadas tik yok oglan babamin tam tersi. bnm babamda olursa yer olmazsa nye yok demez kalkar kendne bseler hazrlar yerdi. kahve iyi fikir.

bir psikologtan duydum kişi önce kendini değiştirmeli birşeyleri değiştirmek için dedi...
bencede çok doğru bu.

Memnuniyetsiz insanları sevmiyorum. Yapmayın da görsün gününü. Elin kadınları kırk yılda bir yemek yapar adam anlata anlata bitiremez. Çünkü az yapınca kıymetli oluyor. Nankör muş eşiniz. Haddini bildirin yoksa böyle devam eder.

ben alistrdm onu bu hayata. o yuzden canm sklyo. bn yokken napiyodu sanki. Allahndan bulsn beni boyle uzdu ya.
Dogru ama yinede bunu halledebilirsin aliskanliklarindan vazgecir eger soun yaratmicaksa hazirlama sen olmayinca ne halt olduklarini gorsun bu erkek milleti belkide biylece seni ne kadr uzdgunu anlar

ben hic usenmeden hergun sabahin korunde kalkip kahvaltı hazirlayip giyecegi coraptan beri hazirlaym adam kalkmis bana yemegn yannda icecek yok mu gitgde mallasiyon desin. oyle uzuldm ki kizlar su an agliyorm. hergun ya her allahn gunu sabah hazirlarm zaten cok guzel bi seklde. bugunde gec kaldm cay koymadm direk yumurta yaptm.. yaptgma yapacagma pisman etti. o kadar uzgunum ki. dun de ayni seyi yapti hergun yemek yapılır evde hic gormez. dun de makarna yaptim yok yemem ben bunu bu ne ben yemek istiyorum dye evi ayaga kaldirdi. dogustu herkesle bagrdi cagrdi. bana yine kotu laf soyledi snrada defoldu disari gitti. geldi bi ozur bile dilemedi. cok kötüyüm :'( anlatcak kmsem yok anca burda rahatliyorm kzlar k. bakmayn .
Ben bu erkekleri anlayamıyorum. Bunlar nasıl erkek ya? Ama sana da kızıyorum. Her sabah kahvaltı hazırlamak da neyin nesi? Ben hazırlamıyorum. Saat bir veya 2 gibi uyanıyorum. O da işten gelmiş oluyor. İstesem 12 de gelir gelmez hazırlarım kahvaltısını ama ne gerek var yani? Şunları böyle şeylere alıştırmayın. Sonra şımarıyorlar. Ben çayı 3 günde bir demliyorum. Eşim çayı çok sever ama ne bileyim. İşime gelmiyor. Önceki gün demlediğim çayı dökmüyorum. Ertesi güne veriyorum. ÇAy tazeliğini koruduğu için sıkıntı olmuyor. Akşam yemeği de öyle. 9 dan önce hazırlamıyorum. Sen de yapma! Sen işini bilememişin mallaşıyosun dedi mi bütün tabakları önüne fırlatacaktın bak bakalım o lafı bir daha söyleyebiliyor mu?

Ben bu erkekleri anlayamıyorum. Bunlar nasıl erkek ya? Ama sana da kızıyorum. Her sabah kahvaltı hazırlamak da neyin nesi? Ben hazırlamıyorum. Saat bir veya 2 gibi uyanıyorum. O da işten gelmiş oluyor. İstesem 12 de gelir gelmez hazırlarım kahvaltısını ama ne gerek var yani? Şunları böyle şeylere alıştırmayın. Sonra şımarıyorlar. Ben çayı 3 günde bir demliyorum. Eşim çayı çok sever ama ne bileyim. İşime gelmiyor. Önceki gün demlediğim çayı dökmüyorum. Ertesi güne veriyorum. ÇAy tazeliğini koruduğu için sıkıntı olmuyor. Akşam yemeği de öyle. 9 dan önce hazırlamıyorum. Sen de yapma! Sen işini bilememişin mallaşıyosun dedi mi bütün tabakları önüne fırlatacaktın bak bakalım o lafı bir daha söyleyebiliyor mu?

kendimi gördüm valla.. hergün yaparsan daha iyisini istiyor ama kırk yılda bir yap senden iyisi olmuyor.. bizim evde hafta sonları kahvaltı günüdür.. ona bile bütün gün teşekkür eder.. yumurta haşladım diye :KK70: çayıda her akşam gelince kendi demler getirir yanıma koyar.. boşalıncada gider doldurur kendisi.. çok şımartıyoruz erkekleri :)

Elbiselerini çorabına kadar hazırlanayım, çocuğunuz değil sizin oki çocuklara bile böyle yapmayın diyor uzmanlar.
Her sabah kahvaltı hazırlamak güzel bir meziyet fakat bunun görev haline gelmesi işte böyle karşınızdakinin hadsizleşmesine sebep oluyor.
Bununda sebebi dün geceki olaya ustune , ozur dilememesine rağmen ona kahvaltı hazırlamanız.
Ha yok hazırlamasaydım daha büyük sorun olacaktı diyorsanız; bir sandviç hazırlayıp dolaba koysaydınız ustunede bir not yazsaydınız " dünkü hareketin beni çok kırdı, yaptıklarımın mecburiyet olmadığını anlamadığın sürece gördüğün son kahvaltın bu " şeklinde olabilirdi belkide :)

Ne olur anne gibi davranmayın ona. Bu kendinize olan saygınızı da yitirmeye sebep olur. Üstelik insanlarda böyle kişileri zayıf gördüğünden zamanla yaptıklarının kıymeti olmaz , hadsizleşebilirler...
..

İstediğiniz birşey alınmadığında sizde aynısını mı yapıyorsunuz ona ? Empati kursun beyfendi.

Makarna yemek istemeyen adam azıcık gözünü açsın çevresine baksın.

Eşiniz şımarık çocuklar gibi davranmış. Lütfen tavrınızı koyun. Benim babamda gençken bu konuda annemi sinir ederdi. Yaşlanınca düzeldi.

işte yaptınız da yarandınız mı hep derim kadınlar cok suclu herse yerine göre bu kadar didindin de ne oldu esine kimse memnun olmaz cnm o yüzden kendini kimseye köle yapma

X