- 9 Aralık 2009
- 17.101
- 54.345
- Konu Sahibi kaymerikaa
Böyle şeyler babannemin zamanında kaldı sanıyordum. Hoş o bile sadece banyo zamanında hazırlar giysi ütü de yapmaz falan filan. Baya abartmışsınız adam da haklı alışmış napsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senindede fazla canm cay 3 saatte acıyoda dünkü cayı icmek bencede kendine saygı duy ve o cayı kimseye icirmeBen bu erkekleri anlayamıyorum. Bunlar nasıl erkek ya? Ama sana da kızıyorum. Her sabah kahvaltı hazırlamak da neyin nesi? Ben hazırlamıyorum. Saat bir veya 2 gibi uyanıyorum. O da işten gelmiş oluyor. İstesem 12 de gelir gelmez hazırlarım kahvaltısını ama ne gerek var yani? Şunları böyle şeylere alıştırmayın. Sonra şımarıyorlar. Ben çayı 3 günde bir demliyorum. Eşim çayı çok sever ama ne bileyim. İşime gelmiyor. Önceki gün demlediğim çayı dökmüyorum. Ertesi güne veriyorum. ÇAy tazeliğini koruduğu için sıkıntı olmuyor. Akşam yemeği de öyle. 9 dan önce hazırlamıyorum. Sen de yapma! Sen işini bilememişin mallaşıyosun dedi mi bütün tabakları önüne fırlatacaktın bak bakalım o lafı bir daha söyleyebiliyor mu?
Erkekleri terbiyd etme yontemleri kural 1ben hic usenmeden hergun sabahin korunde kalkip kahvaltı hazirlayip giyecegi coraptan beri hazirlaym adam kalkmis bana yemegn yannda icecek yok mu gitgde mallasiyon desin. oyle uzuldm ki kizlar su an agliyorm. hergun ya her allahn gunu sabah hazirlarm zaten cok guzel bi seklde. bugunde gec kaldm cay koymadm direk yumurta yaptm.. yaptgma yapacagma pisman etti. o kadar uzgunum ki. dun de ayni seyi yapti hergun yemek yapılır evde hic gormez. dun de makarna yaptim yok yemem ben bunu bu ne ben yemek istiyorum dye evi ayaga kaldirdi. dogustu herkesle bagrdi cagrdi. bana yine kotu laf soyledi snrada defoldu disari gitti. geldi bi ozur bile dilemedi. cok kötüyüm :'( anlatcak kmsem yok anca burda rahatliyorm kzlar k. bakmayn .
Ne erkekler varmış, bu yazılanlar gerçekten doğru mu? Eğer doğruysa kardeşim eşinle başbaşa sakin bi anda konuş, düzeltmeye çalış.biz kadınlar istersek dünyayı yerinden onatırız, bir erkeği mi adam edemeyeceğiz!
Bir erkek neden daha küçükken pişirilmez ki, hep evlenince biz hanımlar mı adam etmeliyiz.
Erkek evlat büyüten canlar sözüm size, erkek çocuklarınıza bayanlara karşı kibar, anlayışlı, yardımsever vs vs olmayı öğretin lütfen.
Artık bu kaba erkeklerin nesli tükensin lütfen.
Böyle mesajları okudukça ne kadar şanslı olduğumu görüyor ve her daim şükrediyorum Allaha.
Ama şansımı birazda ben yarattım.benim de eşim bana ham geldi.sabrettim, dua ettim, emek sarfettim...şimdi mükemmel bi eşe sahibim, tabiki benim eşim böyle kaba hiiiç değildi
İşte bu ya.aynen kardeşim , yok öyle erkek diye armut piş ağzıma düş.benim de oğlum olsun allahın izniyle bak nasıl yetiştiriyorum, millet adam görsün adam:))valla haline sukret. bende sukrediyorm aslnda burda daha kotulerini gordum . ne bileym iste. benm cocugum olursa asla ama asla onu sen erkeksn bilmem ne dye yetistirmeyecegm. kendi isinide gorecek baskalarina da yardm edecek.
Valla ben de şaşırıyorum. Senelerdir babama çay demlerim. Çay 1 saat sonra acırdı. Hatta aynı marka çay. Ama Bizim çaycı biraz tuhaf çıktı. Çay acısa eşime onu yutturabilir miyim? Mümkün değil. Ama acımıyor. Acısa eşim anlar zaten. Çayı çok seviyorsenindede fazla canm cay 3 saatte acıyoda dünkü cayı icmek bencede kendine saygı duy ve o cayı kimseye icirme
Ya ben aşırı fedakarlığa karşıyım. Benimki de çalışıyor. Sabahçı. Ama sorsan hep yorgun. :) Ben ses ediyorum valla. Eşlerin kırıcı olmasına karşıyım. Ne olursa olsun. Sen kadınsın. Kadınlar daha hassas ve alıngan olur. Laflarına dikkat etsin biraz. Müsade etme öyle laflar söylemesine.calsyo yorgn diye ben pek ses etmiyorum. ama yapar oda supurr siler toz alr. ama sabahki yaptgi zoruma gtti.
Ayyyy çook güzeeell Tebrik ederimm Benim kafadansınız.Benim gibi yap canım kahvaltı hazırlama Yeri gelir yemekde yapmam ben be varsa onu yer eşim Bu iyi Bişeymi değil ama yapıyorum yemiyor bende yemiyorum çocuklar nasıl yesin okadar yemeği çöpe gidiyorduArtık eşim tlf ediyor aç gelicem yemek yaparmısın diyeSizinkide nankör yapmayın