- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- Konu Sahibi kaymerikaa
nasıll çalışmıyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
calismiyor mu
hemde ne nankördaha ne ıstıyo acaba esınız.kusura bakmayın ama kelımenın tam anlamıyla nankormus esınız
bu konuda aclik gormemis. hergun bal kaymak yiyecek halimiz yok ya bir gunde böyle seyler yiyelim demez. en nefret ettiğim seydir yemek secmek.alışmış adam ve simarmis. ..
böyle adamları aç birakacaksin aklı başına gelsin... Nimet begenmemek ne haddimize. .. makarna bulamayan insanlar var...
benim eşim çok fakirlik çekmiş zamaninda...
asla yemeğe söz etmez herşeyi yer... yemek ayrımı yapmaz çok şükür...
ben eşime kahvaltı bile hatirlamam "sen kalkma ben bişeyler hazirlarim atıştırmalık" der hep... biraz bişeyler yer ve gider işe...
yapmayacam zaten. aynen bende bekliyodm aksam yemege. bide gunduz pek bişey yemiyorum ki aksam yaninda istahlica yeyim onunda istahi acilsin diye. tovbe bundan sonra benden oyle seyler goremez.Erkekleri şımartmamak gerek.onlar bir müddet sonra yaptıklarını görevinizmiş gibi algılayıp yapmadığınızda böyle tepki verirler.arada bir burnunu sürteceksinki yaptığının kıymetini bilsin.alışmış kudurmuştan beterdir.ilk evlendiğimde eşim işten saat 10 da gelir,ben 10 a kadar yemek yemez onu beklerdim.geç kalırdı yemekler soğurdu ama ben yine de olsun der,hemen ardına çayı çerezi vs getirirdim.birgün bu ne ya bir fırsat ver yemeği yeni yedim hemen çay getirmişsin dedi.inan tam iki yıldır yemekten sonra ona çay yapmıyorum.kalkıp kendi yapıyor.çok çok rica ederse kalkıp yapıyorum.ha yemeğe gelince de artık onu beklemiyorum.yemeğimi yiyiyorum.o gelince kendi tabağa alıp ısıtıp yiyiyor.kıymet bilmeyene yapmayacaksın.arada söylüyor niye böyle diye,eski günleri hatırlatıyorum sus pus oluyor.insanda heves bırakmıyorlar.biz seve seve onlara bişeyler yaparken,onlar bunu görev sanıyor.sen de bir kaç gün yapma hiç birşey
yok cikacakti çıkmadı cok sukur. evlendigmr evlenecegme pisman etti sagolsn.En son 2 gün önce çalışmıyordu. Ya da işten çıkacaktı. Tam hatırlayamadım şimdi. Öyle bile olsa bu kadar ilgi abartı bence. Benim çok yakın bir arkadaşım var 10 yıllık adam eşi için beni çok boğuyor annem gibi davranıyor ilk zamanlar mutlu oluyordum ama artık sıkıldım falan demeye başladı hatta sırf bu yüzden bana çekici bile gelmiyor dedi. Ee haklı bence.
yapmayacam zaten. aynen bende bekliyodm aksam yemege. bide gunduz pek bişey yemiyorum ki aksam yaninda istahlica yeyim onunda istahi acilsin diye. tovbe bundan sonra benden oyle seyler goremez.
oyleTavizin çok bence, ha karşındaki anlasa kadir kıymet bilse yap dicem amaaa pek oyleye benzemiyo.
Herkes kendine yakışanı yapar her zaman...
o an agzmda daha agir seyler soylemek geldi ama la havle cektim. sabrettm . ama haddni asmak uzere tek bi hatasnda bosarm ben nerdeyse onu. o derece sinirliym.Ne kolay hazıra laf etmek keşke sen de biraz mallaşaydın de.
beklesn bundan snra birak kahvaltyi gberiyom dese bi su bilee getrmem .Bazılarına yaranılmıyor..
Demekki her sabah öyle kahvaltılar hazırlanıp uğurlanması gerekmiyormuş beyfendinin..
rabbim sabır versin sana (ben hic usenmeden hergun sabahin korunde kalkip kahvaltı hazirlayip giyecegi coraptan beri hazirlaym adam kalkmis bana yemegn yannda icecek yok mu gitgde mallasiyon desin. oyle uzuldm ki kizlar su an agliyorm. hergun ya her allahn gunu sabah hazirlarm zaten cok guzel bi seklde. bugunde gec kaldm cay koymadm direk yumurta yaptm.. yaptgma yapacagma pisman etti. o kadar uzgunum ki. dun de ayni seyi yapti hergun yemek yapılır evde hic gormez. dun de makarna yaptim yok yemem ben bunu bu ne ben yemek istiyorum dye evi ayaga kaldirdi. dogustu herkesle bagrdi cagrdi. bana yine kotu laf soyledi snrada defoldu disari gitti. geldi bi ozur bile dilemedi. cok kötüyüm :'( anlatcak kmsem yok anca burda rahatliyorm kzlar k. bakmayn .
aminrabbim sabır versin sana (
zaten ben babamdan gordklermi uygulatmaya calsyom ama yok arkadas tik yok oglan babamin tam tersi. bnm babamda olursa yer olmazsa nye yok demez kalkar kendne bseler hazrlar yerdi. kahve iyi fikir.Zaten kendi şahsi fikrim öyle kadir kıymet bilen erkekte az yaaa...
Ah babacığım öyleydi ama hayatı tanıdıkça babamın istisna biri olduğunu anladım.
Herkes gonlunun ekmeğini yer...
Sende sıkma canını, sorunsuz evlilik yok: )
Yoğunlaşıp takıp kendini üzme, kalk bir kahve yap kendine, ben gidiyom bak şimdi kahve yapmaya.
Valla ben esimin evde olmadgi gubler disinda hayatt kahvalti hazirkamam evlendgimizden beri esimde hicbisey demez bana istemezde cok isterse kendi hazirlar bi akdama yemegi tazla yaparsam yada tatli tuzlu yaparsam onu saklmaa kaplarina koyar isine yollarim uzulme esinin patavatsizligiben hic usenmeden hergun sabahin korunde kalkip kahvaltı hazirlayip giyecegi coraptan beri hazirlaym adam kalkmis bana yemegn yannda icecek yok mu gitgde mallasiyon desin. oyle uzuldm ki kizlar su an agliyorm. hergun ya her allahn gunu sabah hazirlarm zaten cok guzel bi seklde. bugunde gec kaldm cay koymadm direk yumurta yaptm.. yaptgma yapacagma pisman etti. o kadar uzgunum ki. dun de ayni seyi yapti hergun yemek yapılır evde hic gormez. dun de makarna yaptim yok yemem ben bunu bu ne ben yemek istiyorum dye evi ayaga kaldirdi. dogustu herkesle bagrdi cagrdi. bana yine kotu laf soyledi snrada defoldu disari gitti. geldi bi ozur bile dilemedi. cok kötüyüm :'( anlatcak kmsem yok anca burda rahatliyorm kzlar k. bakmayn .