Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba
Ben de alarm kurmama rağmen sabah namazına kalkamadığım için bu sorunumu yatmadan önce 2 bardak su içerek çözdüm. Tuvalet ihtiyacı sabah namazı vaktine denk geliyor ve tembellik yapma gibi bir şansım da kalmıyor
Merhaba
Ben de alarm kurmama rağmen sabah namazına kalkamadığım için bu sorunumu yatmadan önce 2 bardak su içerek çözdüm. Tuvalet ihtiyacı sabah namazı vaktine denk geliyor ve tembellik yapma gibi bir şansım da kalmıyor
Onu ben de yapmıştım bir süre sonra gün içinde kasıklarım feci ağrıyınca bıraktım
Geç saatte uykum gelmiyor sabah ezanını bekliyorum son anda uyku bastırırsa imsak vaktinde kılıyorum artık başka türlü o alarmı ertelediğimi bile hatırlamıyorum tüm apartman uyanıyordur bende tık yok
Bendede vardı aynı şey.
Yani o an kalkmak çok zoruma gidiyordu anlık.
Sabah namazına iki saat kala kalkarak çözdüm.
Diğer vakitlerde zaten uyanık olduğum için kolayca kılıyodum ama uykudan uyanıp anlık kılmak çok zoruma gidiyodu.
Abdestimi alıp bi film açtım veya kuranı kerim okudum.
O bitincede namazımı kıldım.