ben de çok üzülüyorum. Rabbim beni neden layık görmüyorsun, hak etmiyor muyum, iyi bir kul değilim tamam ama yani hiç mi affım yok vs vs çok şeyler geliyor aklıma.Benim bazen peş peşe oluyor o kadar moralim bozuluyor ki en son eşime diyorum beni kaldır diye. O alarm sesi ninni gibi geliyor resmen. Namaz kılıyorsun ve hep eksik. İçinde bir yarım kalmışlık hissi oluyor.
Dönemseldir bence ya. bir de alarm sesini değiştir en rahatsız edici sesi koy o da işe yarayabilir
ben de çok kötü hissediyorumUyku düzeninden büyük ihtimal. Benim de oğlum bu aralar uykusuzluktan yaşatıyor bana sıcaklardan. Ben de çok zorlanıyorum kalkmayaama yine de kalkmaya zorluyorum kendimi. Çünkü namaz kilamadigim bir sabaha uyandığımda kendimi çok daha kötü ve uyuşuk hissediyorum.
Ah aynısı bende de oluyor. Resmen güne moral bozukluğu ile başlıyorum, diğer namazlarimi dahi etkiliyor. Tabi biraz da şeytanın vesvesesi ama yine de..
Evet evet aynı hisler bende de oluyorben de çok kötü hissediyorumsanki gün doğru bir şekilde başlamamış ve başıma hep kötü bir şeyler gelecekmiş gibi
Ben de kılıyorum tabi ama dediğin gibi bir vesvese geliyor gerçekten. Rabb'im bir ömür 5 vakit kilabilenlerden eylesin"Sabah kılmadın gününü bitti artık diğerlerini kılsan da olmaz" diye vesvese veriyor şeytan. ama ben uymadan kılıyorum. Rabbim affetsin
acaba bu vesvese için ne yapılabilir?Ah aynısı bende de oluyor. Resmen güne moral bozukluğu ile başlıyorum, diğer namazlarimi dahi etkiliyor. Tabi biraz da şeytanın vesvesesi ama yine de..
aminn arkadaşım, ben de Allah affetsin diyorum, ona sığınıyorum yine.Merhaba konu sahibesi. Aynı şeyi yaşıyoruz. Ben de doğumdan sonra yaşıyorum aynısını. Sabah namazı için kurduğum alarmı nasıl kapattım hatırlamıyorum bile çok fazla üzülüyorum. Ama her sabah aynı şey olmaya başladı. Bu sabah ezanı duydum kalkayım dedim bebeğim yanımda uyuduğu için eşimle sırayla kalkıp kılıyorduk yine uyumuşum bi uyandım güneş doğmuş. Yani o ara nasıl uyudum hatırlamıyorum bile. Allah affetsin
bende de oldu o gevşeklik ama istemedikçe kalkıp kalkıp kıldım (sabah namazı haricinde).bende de namaza gevşeklik başladı,şuan regl yim ama geçtiğimiz ayın yarısı anca kıldım yarısı hep aksattım, çok huzursuzum,regl bitsin diye bekliyoırum vicdan azabından hemen başlarım diye kıvranıp duruyorum
bi de çok klasik ama günde toplamda 1 saatini de ayıramayacak mısın yani akşam eve gelince boş boş oturmayı biliyorsun bir saat, kalk pebuk diyorum yaa kalk da eda et namazını, ne malum bir sonrakini eda edebileceğin?bende de namaza gevşeklik başladı,şuan regl yim ama geçtiğimiz ayın yarısı anca kıldım yarısı hep aksattım, çok huzursuzum,regl bitsin diye bekliyoırum vicdan azabından hemen başlarım diye kıvranıp duruyorum
doğru ,ALLAH sonumuzu hayr etsinbende de oldu o gevşeklik ama istemedikçe kalkıp kalkıp kıldım (sabah namazı haricinde).
bi yerde okumuştum, ne kadar doğru bilmiyorum, namazı kılmak içinden gelmediği halde kendini zorlayıp kalkıp kılarsan daha sevapmış çünkü asıl o zaman nefsine karşı geliyormuşsun.
ben de dua edip uyuyorum ama yine de kalkamıyorum.Ben de sabah namazını kaçırırsam diğer vakit namazlarım eksik tatsız geliyor.regli öncesi gevşeklik oluyor ama nacizane önerim yukarıda arkadaşların dediği gibi abdestli uyumak ve uyumadan önce ben "Allahım beni uyandır sabah namazıyla beraber yarın tüm vakit namazlarını kılmayı nasip et kabul et "diye dua ediyorum.
aaa bunu da deneyeyim.3 ihlas suresi okuyun Allah ım namaza kalkmayı nasip edin duası ile uyun denenmiştir
Ben 3 ihlas 3 Kevser okuyorum dua edip yatıyorum Hatta teheccüd namazı için de 3 KEVSER suresi okuyup Allah im sevdiğin saatte huzurunda olmayı nasip et diyip yattığımda gece bi vakti birden uyanıyorum alarm falan da hiç kurmamaaa bunu da deneyeyim.
Kevser suresi peşine 3 İhlas şeklinde okusam olur mu?
yaa ne güzel, Rabbim bana da nasip etsin amin :)Ben 3 ihlas 3 Kevser okuyorum dua edip yatıyorum Hatta teheccüd namazı için de 3 KEVSER suresi okuyup Allah im sevdiğin saatte huzurunda olmayı nasip et diyip yattığımda gece bi vakti birden uyanıyorum alarm falan da hiç kurmam
Ne var bunda geri yatmamasını biraz daha uzanıp kalkacağını düşünerek tekrar uzanacağını düşünerek erteliyordur bende bunu yapma diyorum herşeyi çok ayrıntılı yazmadan anlayamıyorsunuz herhalde daha dahice bir fikrin varsa sen yazsaydınHiç bu aklına gelmemişti konu sahibinin ya. Çok dahiyane bir fikir
YazdımNe var bunda geri yatmamasını biraz daha uzanıp kalkacağını düşünerek tekrar uzanacağını düşünerek erteliyordur bende bunu yapma diyorum herşeyi çok ayrıntılı yazmadan anlayamıyorsunuz herhalde daha dahice bir fikrin varsa sen yazsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?