merhaba çok teşekkür ederim kas altı yapıldı. Dolgusuz balensiz sütyen 80A kullanıyordum.Sırtım geniş memelerim oldukça küçüktümerhaba, geçmiş ve hayırlı olsun.
kas altı mı yapıldı? bir de önceki sütyen bedeniniz kaçtı?
benim de 75b tam doldurmuyor, 400cc istiyorum eğer doktorumu ikna edebilirsem. Tuvalete kendi başınıza gidebiliyor musunuz?merhaba çok teşekkür ederim kas altı yapıldı. Dolgusuz balensiz sütyen 80A kullanıyordum.Sırtım geniş memelerim oldukça küçüktü
Maalesef kendim oturup kalkabiliyorum ancak diren takıldığı için kolay hareket edemiyorum.Yardıma ihtiyacım oluyorbenim de 75b tam doldurmuyor, 400cc istiyorum eğer doktorumu ikna edebilirsem. Tuvalete kendi başınıza gidebiliyor musunuz?
teşekkür ederim cevaplarınız için umarım en kısa sürede kolay bir şekilde atlatırsınız bu süreci.Maalesef kendim oturup kalkabiliyorum ancak diren takıldığı için kolay hareket edemiyorum.Yardıma ihtiyacım oluyor
Hiç korkmayın ameliyat olduğum gün ve sonraki gün yardıma ihtiyacım oldu.Acıkcası kendimden bu konuda sürecim zor geçer diye çok korkuyordum.korkulacak gibi bir şey olmadı.Suan her ihtiyacımı kendim karsılayabiliyorum.Yanınızda sizi iki üç gün yardım edebilecek yakınınız olsun yeter kiteşekkür ederim cevaplarınız için umarım en kısa sürede kolay bir şekilde atlatırsınız bu süreci.
benim refakatçim erkek arkadaşım olacak onun için sordum. hasta bakıcıyla idare ederim bir şekilde.
Çok sevindim sizin adınıza.Hiç korkmayın ameliyat olduğum gün ve sonraki gün yardıma ihtiyacım oldu.Acıkcası kendimden bu konuda sürecim zor geçer diye çok korkuyordum.korkulacak gibi bir şey olmadı.Suan her ihtiyacımı kendim karsılayabiliyorum.Yanınızda sizi iki üç gün yardım edebilecek yakınınız olsun yeter ki
İnşallah süreciniz hafif ve rahat geçer istediğiniz şekle kavuşursunuz.Çok sevindim sizin adınıza.
Umarım ben de sizin gibi şanlı olurum.
Fiyati ne kadardiiHerkese merhaba.Sabah meme büyütme ameliyatı oldum.motiva 450 cc hıgh profil takıldı.Su an için korkunc bir ağrım yok.Henüz hastanedeyim.Diren takılı.Agrı kesici veriliyor.Eve çıktığımız zaman bu ağırlar başlayacak mı? boyum 1.62 kilom 56 bu arada.çok heyecanlıyım korse içinde bantlı su an.Ayakta duruşunu çok merak ediyorum henüz banttan dolayı çok bir şey anlayamadım.Korse biraz sıkıyor.burada merak edenler için sürecini paylaşacağım
İkinci gün ;
Gece bölük bölük uyudum korse sıktığı için sırtım ağrıdı.Direnlerden dolayı çok rahat değildim.Sürekli ağrı kesici yapılıyor.sabah direnler cıkarıldı.Çok rahatladım.Hasteneden sabah saatlerinde çıkış yapıp evimize geçtik.Kendi başıma oturup kalkamıyorum destekle oturup kalkabiliyorum.Sırtım ağarıyor yatmaktan
Üçüncü gün ;
Sabah uyandım kendimi ilk saatler patlayacak gibi hissettim.Uyandıktan iki saat sonra kendim oturup kalkmaya başladım.Bugün çok rahatım.Sadece ayakta yürürken göğüslerimde gerginlik olduğu için kambur yütüyebiliyorum.aksam üzeri doktorum duş alabileceğimi söylemişti.Korka korka duş aldım.çünkü diren cıkan yerlere bant yapıştırdı doktor bantların çıkmasından korktum.Kendim de çıkarmam o bantı içim kötü oluyor.Duştan sonra dikiş yerlerim biraz acıdı.Gece rahat uyudum.
Dördüncü gün ;
Bugün hareketlerim çok daha normal kambur durmadan yürüyebiliyorum.Yine kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılayabiliyorum.Ameliyat olduğum gün ve sonraki gün kollarımı kaldırmakta güçlük çekiyordum ancak.üçüncü gün kendi saçlarımı tarayıp kendim toplamaya başlayabildim.Kollarımda bir ağrı yok.Sadece gerginlik hissi mevcut
50 bin tlFiyati ne kadardii