- 16 Kasım 2023
- 833
- 133
- 33
-
- Konu Sahibi kkforumkimkim
Depresyon ve anksiyete için kullanıyorumGittiğiniz psikiyatri ile görüşün belki de ilaç dozu ile alakalı bir durum olabilir. İlaç kullanma sebebiniz ne tam olarak bilmiyorum fakat bazı rahatsızlıkların atak dönemleri oluyor. Dediğim gibi size en doğru bilgiyi verecek kişi kontrole gittiğiniz psikiyatri olacaktır. Eş zamanlı olarak terapiye de giderseniz size daha faydalı olur.
Doktor ilacı arttırır diye dusunuyorum
İlacın dozunu arttırdı 9 aydır kullanıyordumFarklı bir ilaç verebilir ama aynı ilacı arttıracağını zannetmiyorum tabi yine de en doğrusunu hekim bilir ama çok uzun süre aynı ilacın kullanması artık etkisini kaybediyor diye biliyorum
İnşallah daha iyi hissedersin o zaman eğer böyle yaptıysa vardır bir bildiği mutlaka ❤İlacın dozunu arttırdı 9 aydır kullanıyordum
İnşallah vardır inşallah deneme yanılma yapmıyordur gücüm kalmadı çünkü ayın 18 ine de psikolog randevusu verdi bakalım ne olacakİnşallah daha iyi hissedersin o zaman eğer böyle yaptıysa vardır bir bildiği mutlaka ❤
Emdr den niye korktunuz?Korkulacak bir şey değil ki.Ben o yöntemle hafızamdan gitmeyen,geceleri uyutmayan travmatik bir görüntüyü sildim..Terapi almak için 3 psikolog degıstırdım her birine 2 ser seans gittim.Biri ilaçsız olmaz dedi ilaca başladım.Biri emdr yapalım dedi korktum.Biri de duz sohbet etti umudu kestim
Bilmiyorum o an korktum hıpnoz gibi geldi banaEmdr den niye korktunuz?Korkulacak bir şey değil ki.Ben o yöntemle hafızamdan gitmeyen,geceleri uyutmayan travmatik bir görüntüyü sildim..
Hayır hipnoz değil.Hicbir şekilde bilinç dışı bir şey yapmıyorsunuz,her şeyin de farkında olduğunuz ve kendi iradenizin devam ettiği bir yöntem.Bilmiyorum o an korktum hıpnoz gibi geldi bana
iyide siz terapi almamışsınız ki anemnez evresinde kafanıza göre takılmışsınız. EMDR korkutulacak birşey değil, o gün başlasaydınız şuan bu şekilde değildiniz ilerleme kaydetmiştiniz. İğneden ,neşterden de korkuyoruz ama gerekli olunca o neşter ete değiyor. EMDRdan korkmayın . Tamamen kafanıza göre davranmışsınız, alerji hastalıgına baş ağrısı kesici kullanmak gibi olmuş sizin iş. Kusura bakmayın size kızdım.Terapi almak için 3 psikolog degıstırdım her birine 2 ser seans gittim.Biri ilaçsız olmaz dedi ilaca başladım.Biri emdr yapalım dedi korktum.Biri de duz sohbet etti umudu kestim
Değil. Sizi üzen o anıya götürür, ne hissettiğinizi sorar ve kulağınızdaki kulaklıktan beynin iki lobuna ses ile uyarı vererek o sizi üzen hissi siler. Sadece kulaklık takacaksınız hepsi buBilmiyorum o an korktum hıpnoz gibi geldi bana