Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu alışkanlık meselesi örnegin ben ve babam kahvaltıda çorba içmeye bayılırız ama annem sadece kahvaltılık ürünler yer peynir,domates,salatalık,yumurta(haşlanmış her gün degil belli günleri var) zeytin vs vs domates ve salatalık olmadan kahvaltı yapmaz annem erkek kardeşim ise kilo problemi yok hatta boyuna göre çok zayıf boyu 188 kilosu 54 kg falan en fazla kahvaltıda tantuni de yer adana kebab da tüketir köftede tüketir yeterki et olsun ama ben yiyeyem mesela ama kardeşimin kahvaltısı budur genellikle evde oldugu günler bu insanlara göre degişir ama iyyy gibi ifadeler biraz agır olmuş
Yöresel bir durum bu. Karadeniz’de bir güzel yerler ki kahvaltıda iştahlanıp sen bile yersin yanında.. bir tatilde görmüştüm İngilizler sabah kahvaltısında kuru fasulye yiyorlar. Ben de yiyemem ama.