sabah kahvaltısında hamsi köfte yenir mi?

kavltida hamsi imkansiz yiyemem

uyandimda kahvalti bile yapasim gelmiyor kaldiki hamsi yicem :)

yerim benim için farketmez
yemekleri sabah ve akşam yenilecekler olarak ayırmıyorum:56:

Bu alışkanlık meselesi örnegin ben ve babam kahvaltıda çorba içmeye bayılırız ama annem sadece kahvaltılık ürünler yer peynir,domates,salatalık,yumurta(haşlanmış her gün degil belli günleri var) zeytin vs vs domates ve salatalık olmadan kahvaltı yapmaz annem erkek kardeşim ise kilo problemi yok hatta boyuna göre çok zayıf boyu 188 kilosu 54 kg falan en fazla kahvaltıda tantuni de yer adana kebab da tüketir köftede tüketir yeterki et olsun ama ben yiyeyem mesela ama kardeşimin kahvaltısı budur genellikle evde oldugu günler bu insanlara göre degişir ama iyyy gibi ifadeler biraz agır olmuş:34::34:

Ben yemem, yiyemem. (hoş zaten balıkta sevmem)

Yiyenede afiyet olsun derim.

Yöresel bir durum bu. Karadeniz’de bir güzel yerler ki kahvaltıda iştahlanıp sen bile yersin yanında.. bir tatilde görmüştüm İngilizler sabah kahvaltısında kuru fasulye yiyorlar. Ben de yiyemem ama.

dert eğil de merak ettim sormak istiyorum.

sabah sabah kahvaltıda hamsi köfte yenir mi merak ediyorum. sizler yermiydiniz.

hemde nasıl yerim, klasik kahvaltı sevmem ben, akşamdan yemek kaldıysa onu yemeyi tercih ederim

kahvaltıda hamsi tava yerim ben bana doğal geliyor çünkü babannem olsun annanem olsun küçüklüğümden beri böyle yani..

hamsi köfte olsa onuda yerim :)

Hamsiyi sevmediğim için yemem

ama yiyenide acayip karşılamam :45:

çünkü bende bazı sabahlar (uyanır uyanmaz değil en az 1 saat geçicek)

döner, lahmacun, yoğurtlu makarna gibi yiyecekleri yemeye açık oluyorum :56::56::56:

Back