sabah kahvaltısında hamsi köfte yenir mi?

bu göreceli birsey ki

damak tadı kesinlikle

bayıla bayıla yiyenler oldugu gibi yemeyenler de vardır.

anket ekleyin o zaman sonucları merak ediyorsanız :34:

Hamsi köfteden kastın ne bilmiyorum ama hamsili köfte denir bizim oralarda mısır unuyla hamsiyle yapılır ve bende bayılarak yerim.
Gerçi ben herşeyi yerim demekki ben kriter olamam.
Ama bu kişiye göre değişir kimisi kahvaltı bile yapmaz.

Hamsikoli :1: Yanınada salatalık ooohhhh...

Son düzenleme:
Köftesini denemedim ama kahvaltıda hamsili pilav, akşamdan kalan soğuk hamsi tava yemişliğim vardır.

Üç öğün olsa hayır demem, hamsi gözbebeğimiz =)))

küçükken yerdim:26:

annem hamsiyi hep sabah yapardı,eminim hala öyle yapıyordur.şu an yiyemem sanırım.

damak tadı ve alışkanlıklarla alakalı bir durum.

annem mantar sotenin üzerine yumurta kırıp kahvaltı sofrasına koyar mesela yine,benim için mantar akşam yemeğinde pilavın yanına yapılır.

keşke anneme çekseydim,tembelin tekiyim:8:

kadıncağız hiç üşenmez karışık kızartma yapar kahvaltıda,ben kahvaltıda yazık olur diye akşam yemeğine yaparım o da senede 3 kere:9:

Yok ya midesizim ama ben bile kaldıramam sanırım :27:

Köfte yer miyim, yerim... Ama hamsi olmazz :27::27:

yok ya imkanı yok yiyemem heralde :19::19::19:

mis gibi kahvaltılıklar varken hamsi ne bileyimmmm:19::19:

ama herkesin damak tadı tabi yiyenler vardır mutlaka :1::1:

Kahvaltıyı ancak tamamen uyandıysam yapabilirim, tercihim de zeytin, peynir, salatalık, domates, haşlanmış yumurtadan yanadır. Hamsi köfte, bilmem ne yiyebileceğime ihtimal vermiyorum.. :30:

sabahın köründe tatlı,makarna yemişliğim vardır :37:kilo nasıl alınır çok iyi bilirim
ama hamsi yada balığın herhangi bir dürünü sabah yiyemem sanırım
neden sorudnuz merak ettim şimdi :44:

Bana kalsa kahvaltı bile yapmayacağım:1:
Hamsi bana kahvaltıda çok ağır gelir:31:Hem uykudan uyanır uyanmaz mideyi çok yormamak lazım sağlık açısından, daha hafif şeyler tüketilmeli:26:

alışma meselesi
küçükken böyle alışmışsan yersin
mesela ben cips ve çikolatayla kahvaltı yaparım
buda benim alışkanlığım:1:

Bana kalsa kahvaltı bile yapmayacağım:1:
Hamsi bana kahvaltıda çok ağır gelir:31:Hem uykudan uyanır uyanmaz mideyi çok yormamak lazım sağlık açısından, daha hafif şeyler tüketilmeli:26:

Al benden de o kadar, genel de hafif beslenmeyi seviyorum, mesela erkek arkadaşım da bizde kahvaltıda patates kızartması eksik olmaz peynir, zeytin olmaz belki, ama yine de kızartma olur diyor. Bana çok ağır geliyor ya zaten bide midemden rahatsızım.. :9:

kahvaltı yapmaya bayılırım da onu yiyemem.zaten ben asla balık yiyemem.balığı seven insanların da kahvaltıda balık yiyeceğini sanmıyorum

allah karşılaştırmasın kesin yerim ben olsam....
şimdiye kadar yemedim o ayrı...

Al benden de o kadar, genel de hafif beslenmeyi seviyorum, mesela erkek arkadaşım da bizde kahvaltıda patates kızartması eksik olmaz peynir, zeytin olmaz belki, ama yine de kızartma olur diyor. Bana çok ağır geliyor ya zaten bide midemden rahatsızım.. :9:

Ahah, bizde de 2 haftada bir falan patates kızartması olur. Önden peynirle başlanır artık keyif kahvaltısına dönüşünce patatesten bir iki alınır:9:
Tabii bunlar hep pazar kahvaltısı. Benim iştahla kahvaltı yapmam için fiziken olduğu gibi ruhsal anlamda da uyanabilmiş olmam lazım:12:

Uykulu uykulu sucuk bile yiyemezken, hamsili köfteyi hiç düşünemiyorum:9:

Back