sabah kahvaltısında hamsi köfte yenir mi?

dert eğil de merak ettim sormak istiyorum.

sabah sabah kahvaltıda hamsi köfte yenir mi merak ediyorum. sizler yermiydiniz.

Bunu dert edindiğinize göre var mutlaka bunu yiyen ya da yapta yiyelim diyen biri hayatınızda:34:

Ben mi?

Ben yeter ki aç olayım ; hamsi köfte de yerim , kaymaklı şöbiyette:52:

Yemem... Sevgilimde yemez.

Zaten zar zor kahvaltı yapan insanlarız bünye kaldırmaz :51:

Ben yermiyim....... hamsi yemem .
Çok güzel peynirli zeytini zeytin yaglı domatesi çayı ekmeği olan bir kahvaltı benım için aşk orası ayrı her sabah yaparımn kesin.

Ama benimki ne bulursa yer vallah götürür:27:

Hamsiyi her türlü çok severim. Canlı :69:, Kızarmış, fırında, pilavı :56:
Ama sabah kahvaltısında ancak ve sadece canlı hamsiye evet derim. :9:

Son düzenleyen: Moderatör:

Hamsi köfteden kastın ne bilmiyorum ama hamsili köfte denir bizim oralarda mısır unuyla hamsiyle yapılır ve bende bayılarak yerim.
Gerçi ben herşeyi yerim demekki ben kriter olamam.
Ama bu kişiye göre değişir kimisi kahvaltı bile yapmaz.

valla yiyen vardır eminim..
ama nasıl bir miğdedir şuan düşünsemde anlam veremiyorum ııyyğğğ.. :53:

midesinde sıkıntı olmayan insan istediğini yer, ister kelle paça yer, ister zeytin ekmek, ister hamsi tava tamamen kişinin keyfine bağlı.

ben cips yiyordum kahvaltı yapamamıştım, ıyyy sabah sabah nasıl yiyorsun onu demişti bi arkadaş, midem kabul ediyor ki yiyorum. :ssz:

Kim acaba SabAH sabah hamsi köfte yiyip de kolesterolünü tavan yaptıran kişi....:44: :44: :9: :9:

:56: :56: Öğlen ne yiyorki acaba yoksa fırında kuzu mu...?

ben yerim, kahvaltıda ciğer çok severim mesela bazı günler sabah olsa da kahvaltı etsek diyerek uyurum eşim çok güler o hallerime :)

biz de dün eşimle alabalık yemeye gidecektik. öğlen 1 de kalkınca eşim kahvaltı yaparsak yiyemeyiz. en iyisi gidip balık yiyelim dedi ve gidip yedik valla

Ben yemem

Normal kahvaltılığı tercih ederim ama üşendiğimden kalkıp hazırlamam, uyku tatlı gelir

Son 5 dk 5 dk diye diye uyur sonra koşturarak metrobüste kapıya sıkışarak işe giderim

Açma, simit, poğaça ya da börek alır işyerinde çayla beraber tüketirim :126:

hamsi köfteyi bilmem ama balığın ,taraması dışında hiçbirşeyini yiyemem. ama taramaya bayılırım. şöyle ekmeğe süreceksin.. hımm. nefiss:56:

mesaj tekrarıııııııııııııııııııı

Son düzenleme:
Back