• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabah işe giderken nasıl bir bakım uygularsınız

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
41
Ankara
sabah kısıtlı zamnda neler yapıp guzellesırsınız kızlar...............

Ben okula giderken yaptıklarımı anlatayım.
Duş alsam da almasam da mutlaka yüzümü nemlendiricili sabunumla yıkarım. Arkasından tonikli mendille silerim. Kapatıcımla kapatacağım yerleri kaparım. Kalem ya da eyeliner çeker rimelimi sürerim. Rujla makyajımı bitiririm. Sonra saçımı düzleştiririm ya da maşa yaparım. İki pıss parfüm ve evden çıkarım.

her gun mutlaka makyaj yapar kapatıcı surermısınız hangı kapatıcıyı kullanıosunuz

her gun mutlaka makyaj yapar kapatıcı surermısınız hangı kapatıcıyı kullanıosunuz

Evet mutlaka makyaj yaparım. Ağırda yapsam hafif de yapsam mutlaka kapatıcıyı kullanırım. Ne kadar uykumu almışsam da gözlerimin altında mor halka oluyor ya da alnımda sivilce. Onlar kapatmak için sürerim kapatıcıyı. Bir de göz makyajını tamamladığını düşünüyorum.
Flormar kullanırdım eskiden şimdilerde loreal'in kapatıcısını kullanıyorum.

full makyaj yaparım, kalıcı fondöten kullanırım. mesleğim gereği makyaj ve topuz yapmam mecburi. bazen yorucu oluyor. ama her daim bakımlı, zarif göründüğünü bilmek güzel..

walla ben çok kısa zamanda hemen pudra sürüyorum, ama çok hafif bir pudra olduğu için yüzümde olduğu pek anlamıyorlar yani. Rimel olmazsa olmazlarımdan. Çoğu zaman kalem çekmem, sadece rimel sürerim. Bir de soluk gözükmiyim diye hafif pembe allık mutlaka :) En son Nivea nın kirazlı dudak nemlendiricilerinden sürüp bitiriyorum. Hem renk veriyor hem de yumuşatıyor. Saçları ise sormayın sakın : ))) O an sadece toplayıp da çıkabiliyorum, fönlü ise zaten 2-3 gün saç derdi olmuyor

bende sureklı makyaj yapınca sakın kırpıklerım dokuluyo gıbı hıssedıorum sureklı yappıp bı gun yapmasam ınsanlar garıpser gıbı gelıo

Back