- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- 83
- Konu Sahibi Canm oglmmm
-
Hanımlar canım çok sıkkın
Sabah test yaptım silik çıktı, daha sonra iki saatlik idrarla tekrarladım hiç birşey çıkmadı.
Başına gelen var mı?
Mrb bnmde 4 gün var sabah yaptım çok çok silik bir çizgi var gibiydi acaba dogrumudur regl belirtilerim de var amaBen adetime 4 gün varken akşamüstü yaptım çıktı silik bu test pozitif görünüyor
Gün gün testi tekrarla bence var gibi hemen ciktimi çizgiMrb bnmde 4 gün var sabah yaptım çok çok silik bir çizgi var gibiydi acaba dogrumudur regl belirtilerim de var ama
Evet çıktı az önce teste tekrar baktım biraz daha belli olmuştuGün gün testi tekrarla bence var gibi hemen ciktimi çizgi
Bana bir kere daha böyle oldu hatta testim daha netti kan negatif çıktı o yüzden pek ihtimal veremiyorumKanla teyit ettir hayırlı olsun Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ama sonradan yaptığım negatif hem başka marka hemde aynı markayı yaptımBen adetime 4 gün varken akşamüstü yaptım çıktı silik bu test pozitif görünüyor
Fotoğraf atsana canımEvet çıktı az önce teste tekrar baktım biraz daha belli olmuştu
Sonrasinda bol sıvı aldiysan cikmams olabilir yeni bi gebelik olabilir istersen yarn bidaha yap keske ikinci testi yarn sabaha biraksaydn ben ilk gun yaptigimda silik ikinci daha koyuydu hemen kan vermeye gttm çıkmıştı tekrarla istersenHanımlar canım çok sıkkın
Sabah test yaptım silik çıktı, daha sonra iki saatlik idrarla tekrarladım hiç birşey çıkmadı.
Başına gelen var mı?
2 bardak su içmiştim, yarın sabah tekrarlıycam testi inşaallah.Sonrasinda bol sıvı aldiysan cikmams olabilir yeni bi gebelik olabilir istersen yarn bidaha yap keske ikinci testi yarn sabaha biraksaydn ben ilk gun yaptigimda silik ikinci daha koyuydu hemen kan vermeye gttm çıkmıştı tekrarla istersen
Ya sabah yapilmasinin amaci zaten bisey yiyp icmeden daha net cikmasi. Insallah vardr rabbim gonlune gore versn2 bardak su içmiştim, yarın sabah tekrarlıycam testi inşaallah.
benim gibi olan var mı çok merak ettim sadece
Erken gebelik testi dene birde bazen kuruma çizgisi oluyorAma sonradan yaptığım negatif hem başka marka hemde aynı markayı yaptım
Amin canım teşekkür ederimYa sabah yapilmasinin amaci zaten bisey yiyp icmeden daha net cikmasi. Insallah vardr rabbim gonlune gore versn
Kuruma çizgisi değil Hemen çıktıErken gebelik testi dene birde bazen kuruma çizgisi oluyor
Mrb bnmde 4 gün var sabah yaptım çok çok silik bir çizgi var gibiydi acaba dogrumudur regl belirtilerim de var ama
Erken gebelik testi al o.zman bide öyle deneKuruma çizgisi değil Hemen çıktı
Aldım yarın sabah yapıcam Allah nasip ederseErken gebelik testi al o.zman bide öyle dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?