• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sabah ilk idrarla gebelik testi yapıp silik çizgi çıkanlar, gün içinde yaptığınız diğer testlerde de çizgi çıktı mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar canım çok sıkkın😔
Sabah test yaptım silik çıktı, daha sonra iki saatlik idrarla tekrarladım hiç birşey çıkmadı.
Başına gelen var mı?
Bende de böyle olmuştu. Gün gün belirginleşti. Ayrıca sabah yaptığım da çizgi silik çıkıyor öğleden sonra yaptığım da daha belirgin çıkıyordu. En iyi yol beta hcg. Ver rahatla

Bana bir kere daha böyle oldu hatta testim daha netti kan negatif çıktı o yüzden pek ihtimal veremiyorum 😔
Hangi marka bu, geçen ay ben de bebetime gebelik testinde çizgi gördüm hem de 2 testte de, tabiki regl oldum😔 inşallahh hamılesinizdir ❤️ testlerin hassasıyeti farkli olabılır

Canım ben akşam yapıp görmüştüm çift çizgiyi sabah ilk idrar olayına pek inanmıyorum

Hangi marka bu, geçen ay ben de bebetime gebelik testinde çizgi gördüm hem de 2 testte de, tabiki regl oldum😔 inşallahh hamılesinizdir ❤ testlerin hassasıyeti farkli olabılır
Freely marka 😔
İnşaallah rabbim bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin 🤲🏻

Kızlar mrb bu da bugün ki farklı marka test ile yaptığımın sonucu Bat a 3 gün var

Eklentiler

• IMG_20200605_074718.webp
    IMG_20200605_074718.webp
    68,9 KB · Görüntüleme: 399
Back