- Konu Sahibi Canm oglmmm
Hadi ya umutlanmamak lazım o zamanBende öyleydi sonuç yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya umutlanmamak lazım o zamanBende öyleydi sonuç yok
Hadi ya umutlanmamak lazım o zaman
İnşallahRegli geciksin bı öyle test yap tekrar inşallah vardır![]()
Bende de böyle olmuştu. Gün gün belirginleşti. Ayrıca sabah yaptığım da çizgi silik çıkıyor öğleden sonra yaptığım da daha belirgin çıkıyordu. En iyi yol beta hcg. Ver rahatlaHanımlar canım çok sıkkın
Sabah test yaptım silik çıktı, daha sonra iki saatlik idrarla tekrarladım hiç birşey çıkmadı.
Başına gelen var mı?
Bende sonradan yaptığım testlerde birşey çıkmadıBende de böyle olmuştu. Gün gün belirginleşti. Ayrıca sabah yaptığım da çizgi silik çıkıyor öğleden sonra yaptığım da daha belirgin çıkıyordu. En iyi yol beta hcg. Ver rahatla
Hadi bkalm hayırlı haber ver insAldım yarın sabah yapıcam Allah nasip ederse![]()
Hangi marka bu, geçen ay ben de bebetime gebelik testinde çizgi gördüm hem de 2 testte de, tabiki regl oldumBana bir kere daha böyle oldu hatta testim daha netti kan negatif çıktı o yüzden pek ihtimal veremiyorum![]()
Freely markaHangi marka bu, geçen ay ben de bebetime gebelik testinde çizgi gördüm hem de 2 testte de, tabiki regl olduminşallahh hamılesinizdir ❤ testlerin hassasıyeti farkli olabılır
Olsa çıkardı yani diğer testlerde deCanım ben akşam yapıp görmüştüm çift çizgiyi sabah ilk idrar olayına pek inanmıyorum
Sabah Baska marka ile dene canm, belki de testlerin hassasiyetleri yuzunden farklı cıkıyordur, cok mınıktır dahaFreely marka![]()
İnşaallah rabbim bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin![]()
Belli olmaz birdaha yap belki vardr canmOlsa çıkardı yani diğer testlerde de
Neden bu testler bana böyle yapıyor anlamıyorum
Canım senin var gibi duruyor hayırlı olsunKızlar mrb bu da bugün ki farklı marka test ile yaptığımın sonucu Bat a 3 gün var
İnşallah canım ya ilk defa böyle çıkıyor çok heyecanlıyım aynı zamanda da korkuyorumCanım senin var gibi duruyor hayırlı olsun
Benim testim de bu şekilde gebelik var mıymışİnşallah canım ya ilk defa böyle çıkıyor çok heyecanlıyım aynı zamanda da korkuyorum
Merak ettimBenim testim de bu şekilde gebelik var mıymış ☺
Yoktu..Merak ettim
bu da benim sonucum daha kan vermedim hayırlısını diliyorumYoktu..![]()