- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Kalkamıyorum yataktan.Uykumu alamıyorum :'(11 çok geç ya sabah 6 da kalk tüm gün çalış 5 ay falan kaldı çok az kaldı derece yaparsın ya niye az puan alıp sıkıntıya giresin ki rakiplerine fark at böylelikle.
Evet.Erken uyanıp kutuphaneye gıdeyım dıyorum.Alarm kurucam artık.Aksam da baya erken yatıcam bugunAkşam erken yatabilirsin. Bir süre sonra vücut alışır zaten. 11de kalkınca gün biter.
Ben kpssye çalıştığım zamanlar kaçta uyanırsam uyanayım saat 1de otururdum derse. Akşam 8de kalkardım. Ne daha erken oturdum ne daha geç kalktım. Arada mola niyetine kahve alırdım, yemek yerdim, meyve doğrardım. Bu düzenle 2ay çalıştım 87 puan aldım. Mesele erken uyanmak değil kendi düzenini oturtup kendi kuralına uymak bence.Kpssye haızrlanıyorum.Sabah erken uyanayım diyorum.Uyanamıyorum.En erken 11 de falan uyanıyorum.Erken kalkıp çalışmayınca vicdan azabi duyuyorum.Tek derdim sabah erken uyanmak :'(
Uyandıgında calısmaya baslaKpssye haızrlanıyorum.Sabah erken uyanayım diyorum.Uyanamıyorum.En erken 11 de falan uyanıyorum.Erken kalkıp çalışmayınca vicdan azabi duyuyorum.Tek derdim sabah erken uyanmak :'(
Ama saat 1 gec degil miBen kpssye çalıştığım zamanlar kaçta uyanırsam uyanayım saat 1de otururdum derse. Akşam 8de kalkardım. Ne daha erken oturdum ne daha geç kalktım. Arada mola niyetine kahve alırdım, yemek yerdim, meyve doğrardım. Bu düzenle 2ay çalıştım 87 puan aldım. Mesele erken uyanmak değil kendi düzenini oturtup kendi kuralına uymak bence.
zorla kendini evin en aydınlık odasında uyu mesela , bu tempoyla sınavdan güzel puanı garantileyemez sin hele ki lisanstan daha zor , sınav sabah erken saatlerde olacak son iki ay kala sınav saatine denk getirip deneme çözmeni tavsiye ederim , ha artık kpss nin de bi önemi kalmadı gerçi gizliden kpsssiz dolduruyorlar kadroları oda sıkıntı. Derece yapanlar gider de gerisi zor.Kalkamıyorum yataktan.Uykumu alamıyorum :'(
2 saat gidip ders çalışıcam.9 da uyucam sonra sabah 5 6 gıbı uyanıcam.Aksama kadar calıscam.Artık erken yatıcam.Ben 12 de uyuyup erken uyanmaya calısıyorumda.Şimdi uyku saatımı öne cekıcemzorla kendini evin en aydınlık odasında uyu mesela , bu tempoyla sınavdan güzel puanı garantileyemez sin hele ki lisanstan daha zor , sınav sabah erken saatlerde olacak son iki ay kala sınav saatine denk getirip deneme çözmeni tavsiye ederim , ha artık kpss nin de bi önemi kalmadı gerçi gizliden kpsssiz dolduruyorlar kadroları oda sıkıntı. Derece yapanlar gider de gerisi zor.
Kpssye haızrlanıyorum.Sabah erken uyanayım diyorum.Uyanamıyorum.En erken 11 de falan uyanıyorum.Erken kalkıp çalışmayınca vicdan azabi duyuyorum.Tek derdim sabah erken uyanmak :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?