Sabah erken uyanmak

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Kpssye haızrlanıyorum.Sabah erken uyanayım diyorum.Uyanamıyorum.En erken 11 de falan uyanıyorum.Erken kalkıp çalışmayınca vicdan azabi duyuyorum.Tek derdim sabah erken uyanmak :'(

Yavaş yavaş erken kalkmaya başlayın yarım saat yarım saat baktınız olmuyor birden 2 saat erken kalkın,uykunuzu alamayacaksınız ama olsun öğlen 1 saat uyursunuz. Birkaç böyle devam eder sonra alışırsınız.

11 çok geç ya sabah 6 da kalk tüm gün çalış 5 ay falan kaldı çok az kaldı derece yaparsın ya niye az puan alıp sıkıntıya giresin ki rakiplerine fark at böylelikle.

aynı sorunu ben de yaşıyordum KPSS'ye hazırlanıyorum ve dediğiniz gibi 11den önce kalkamıyordum. telefonumun alarmını kuruyorum ve uzakta bir yerde bırakıyorum telefonu. ayağa kalksam yeter zaten alarmı kapatınca da yüzümü yıkıyorum hemen uykum açılsın diye. bir süre sonra vücut alışıyor zaten o uyku düzenine.

Alarmını kur telefonu evin en uzak yerine koy. Kapatınca yatağa girme direk yüzünü yıka uykun açılır..

D vitamini eksikliği olabilir. Bir değerlerini ölçtür. Çünkü aynı benim durumum bu.
Ve D vitamini eksikliğim var.

11 de çok geç ya. Kahvaltı ettim filan diyene kadar gün biter zaten. Hem sabah dinç kafayla çalışmak çok iyi geliyor. Konular daha iyi anlaşılıyor.

Kpssye haızrlanıyorum.Sabah erken uyanayım diyorum.Uyanamıyorum.En erken 11 de falan uyanıyorum.Erken kalkıp çalışmayınca vicdan azabi duyuyorum.Tek derdim sabah erken uyanmak :'(
Ben kpssye çalıştığım zamanlar kaçta uyanırsam uyanayım saat 1de otururdum derse. Akşam 8de kalkardım. Ne daha erken oturdum ne daha geç kalktım. Arada mola niyetine kahve alırdım, yemek yerdim, meyve doğrardım. Bu düzenle 2ay çalıştım 87 puan aldım. Mesele erken uyanmak değil kendi düzenini oturtup kendi kuralına uymak bence.

Kızım sebebiyle hergün 6-7 arası uyanıyorum. Genelde de uykumu almış oluyorum. Tamamen alışkanlık bu. Karar verip erken kalkmaya alışacaksınız. Başka bir çözümü yok.

Uyandıgında calısmaya basla
Nasılsa iş hayatına girince ömrün boyunca erkek kalkacaksın
Dert etme

Kış aylarında bende öyle sorun yaşıyorum. Çünkü karanlık :) ve ışık enerjisi girmiyor odama... O nedenle bi lamba aldım ışığ karanlığa göre ayarlıyor ve sabah erkenden uyanıyorum ve artık yorgun uyanmıyorum... yani bana yardımci oldu

Ama saat 1 gec degil mi ben sabah 8 bucuktan yatana kadar calısayım dıyorum

Kalkamıyorum yataktan.Uykumu alamıyorum :'(
zorla kendini evin en aydınlık odasında uyu mesela , bu tempoyla sınavdan güzel puanı garantileyemez sin hele ki lisanstan daha zor , sınav sabah erken saatlerde olacak son iki ay kala sınav saatine denk getirip deneme çözmeni tavsiye ederim , ha artık kpss nin de bi önemi kalmadı gerçi gizliden kpsssiz dolduruyorlar kadroları oda sıkıntı. Derece yapanlar gider de gerisi zor.

2 saat gidip ders çalışıcam.9 da uyucam sonra sabah 5 6 gıbı uyanıcam.Aksama kadar calıscam.Artık erken yatıcam.Ben 12 de uyuyup erken uyanmaya calısıyorumda.Şimdi uyku saatımı öne cekıcem

Tek derdinizin bu olduğuna emin misiniz? Gün aşırı konu acıyorsunuz.
Bence sabah uyanmaktan çok uyanık kaldığınız zamanda yaptıklarınıza odaklanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…