• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah Aralikli Oruca başlayıp yeni yıla kadar 4 kilo veriyorum.

Tam ben de akşam yedim yedim şiştim derken kendimi burda buldum,bu bir işaret olabilir 😂 ben de katıliyorum 68 kiloyum şimdilik 5 kilo versem iyi olur kendimi küçük bir tosun gibi hissediyorum hadi Kolay gelsin sağlıkla giden kilolarimiz olsun 💫

Tam ben de akşam yedim yedim şiştim derken kendimi burda buldum,bu bir işaret olabilir 😂 ben de katıliyorum 68 kiloyum şimdilik 5 kilo versem iyi olur kendimi küçük bir tosun gibi hissediyorum hadi Kolay gelsin sağlıkla giden kilolarimiz olsun 💫
68 i görmek benim ilk hedefim size de kolay gelsin inşallah başaracağız 🙏🏻😂

Benim de ilk hedefim 68 ✨ umarım dediğiniz gibi sağlıkla güzel kilolar veririz 🤗 Hoş geldiniz aramiza

Devam mı oruca ben devam ediyorum. Bakalım perşembe tartı günü ama çok değişti gibi gelmiyor bu hafta 🥲
Devam devam dün akşam misafirlerim vardı biraz kaçırdım ama bende perşembeyi bekliyorum merakla pekte bir değişiklik görmüyorum ama 🥲 pkos, haşimato be insülin direncim var bunlarla başarırsam eğer kendimi çok büyük ödüllendireceğim 😂

Merhaba bugün tartıldım diyete başlarken 77,9 kgydim 1haftanın sonunda 75,3kg olmuşum giden 2kg 600gr 💪🏻☺️
Harika vermişsiniz. Benim bu hafta çok stresim vardi ödem mi oldum nedir bilemiyorum. Dengem saati galiba -300 garm görünüyor.
Yani 70.5 oldum.
Su ve bitki çayı çok içemedim ondan galiba 🥲

Harika vermişsiniz. Benim bu hafta çok stresim vardi ödem mi oldum nedir bilemiyorum. Dengem saati galiba -300 garm görünüyor.
Yani 70.5 oldum.
Su ve bitki çayı çok içemedim ondan galiba 🥲
Pes etmemek en güzeli almaktan iyidir değil mi? Bol eksilerimiz olsun dün kendimi azıcık ödüllendirdim 🤫😂

Back
X