- 25 Nisan 2019
- 232
- 345
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınnn. Kahvaltımı şimdi yaptım 1 haşlanmış yumurta 10gr kaşar peynir yeşil çay domates ve salatalıkGünaydınlar. Kahvaltıyı mümkün olduğunca geç saate atacağım yine. Bugün bol su içmeye dikkat edeceğim.
68 i görmek benim ilk hedefim size de kolay gelsin inşallah başaracağızTam ben de akşam yedim yedim şiştim derken kendimi burda buldum,bu bir işaret olabilir ben de katıliyorum 68 kiloyum şimdilik 5 kilo versem iyi olur kendimi küçük bir tosun gibi hissediyorum hadi Kolay gelsin sağlıkla giden kilolarimiz olsun
Ben de öğlen tavuk suyu çorba ve bulgur pilavı yedim. Sabah da kahve. Şimdi de bol su içiyorum.68 i görmek benim ilk hedefim size de kolay gelsin inşallah başaracağız
Benim de ilk hedefim 68 umarım dediğiniz gibi sağlıkla güzel kilolar veririz Hoş geldiniz aramizaTam ben de akşam yedim yedim şiştim derken kendimi burda buldum,bu bir işaret olabilir ben de katıliyorum 68 kiloyum şimdilik 5 kilo versem iyi olur kendimi küçük bir tosun gibi hissediyorum hadi Kolay gelsin sağlıkla giden kilolarimiz olsun
Akşam yemeğim çok az makarna tavuk suyu çorba bol salata ve ayranBen de öğlen tavuk suyu çorba ve bulgur pilavı yedim. Sabah da kahve. Şimdi de bol su içiyorum.
Ben de akşam biraz geç saate kaldım. Haşlanmış patates ve yoğurt yedim. Sonra canım biraz tatlı istedi bir tane magnum yedimAkşam yemeğim çok az makarna tavuk suyu çorba bol salata ve ayran
Dün bende kaçamak yaptım, 3-4 ısırık çiğköfte dürüm ve meyveli yoğurt yedim pişmanımBen de akşam biraz geç saate kaldım. Haşlanmış patates ve yoğurt yedim. Sonra canım biraz tatlı istedi bir tane magnum yedim
Devam mı oruca ben devam ediyorum. Bakalım perşembe tartı günü ama çok değişti gibi gelmiyor bu haftaDün bende kaçamak yaptım, 3-4 ısırık çiğköfte dürüm ve meyveli yoğurt yedim pişmanım
Devam devam dün akşam misafirlerim vardı biraz kaçırdım ama bende perşembeyi bekliyorum merakla pekte bir değişiklik görmüyorum ama pkos, haşimato be insülin direncim var bunlarla başarırsam eğer kendimi çok büyük ödüllendireceğimDevam mı oruca ben devam ediyorum. Bakalım perşembe tartı günü ama çok değişti gibi gelmiyor bu hafta
Devam mı oruca ben devam ediyorum. Bakalım perşembe tartı günü ama çok değişti gibi gelmiyor bu hafta
Harika vermişsiniz. Benim bu hafta çok stresim vardi ödem mi oldum nedir bilemiyorum. Dengem saati galiba -300 garm görünüyor.Merhaba bugün tartıldım diyete başlarken 77,9 kgydim 1haftanın sonunda 75,3kg olmuşum giden 2kg 600gr
Pes etmemek en güzeli almaktan iyidir değil mi? Bol eksilerimiz olsun dün kendimi azıcık ödüllendirdimHarika vermişsiniz. Benim bu hafta çok stresim vardi ödem mi oldum nedir bilemiyorum. Dengem saati galiba -300 garm görünüyor.
Yani 70.5 oldum.
Su ve bitki çayı çok içemedim ondan galiba
Hak etmişsiniz vallahi tebriklerPes etmemek en güzeli almaktan iyidir değil mi? Bol eksilerimiz olsun dün kendimi azıcık ödüllendirdim
Bu hafta bakalım neler olacakHak etmişsiniz vallahi tebrikler