• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah Aralikli Oruca başlayıp yeni yıla kadar 4 kilo veriyorum.

nanodes28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2024
28
19
3
Merhabalar. Gece bu saatte kafama koydum. Yarın sabah itibariyle aralıklı oruca başlıyorum. Daha önce yaptığım bir şey, faydasını gördüm. Bu sene çok gereksiz kilolar aldım hiç çıkmadigim kilolara çıktım. Yemekle enteresan bağlar kurdum.
Ama baktığım zaman su üzerinde olan fazla kiloların beni hep tatlış göstermesinden sıkıldım.
Maalesef ki kilo kadını hep tatlış gösteren bir şey. Tatlıslik kötü bir şey değil ama her zaman öyle görünmek kotu. Bence insanların sana yaklaşımları bile senin kilonla alakalı oluyor.
Yarın sabah tartılıp başlangıç kilomu yazacağım.
Yeni yıla kadar hedefim 4 kilo vermek en azından. 16 saat açlıkla başlayacağım.
Umarım daha önce başardığım gibi başarabilirim.
Buraya içimi dökmek için yazdım açıkçası. Belki daha çok motive olurum. Çünkü bugün bazı hissiyatlarim oldu kilomla ilgili canım sıkıldı gerçekten. İyi geceler. 🙂

Günaydınlar. Şimdi tartıldım. 72.5 kiloyum. Önceden 65 i gordugumde şoklar geçiren ben artık 72 lerle mücadele ediyorum. 🥲

Sabah kahvaltımı yaptım. 1 e doğru yaptım. Mümkün olduğunca kahvaltıyı geçe atmak benim için iyi oluyor. Bu akşam biraz sert bir başlangıç yapacağım. Salata ve çorba yiyeceğim sadece. İlk günler zor geçiyor ama sonra alışacağım buna eminim. 🙂

kolay gelsin. zor ve nefis mücadelesi isteyen bir süreç. ilk günler hep zor olur. daha önce başarmışsınız, yine başarırsınız. sevgiler🌸

Günaydınlarrrr. Dün birinci günümdü 11 Aralık
Başlangıç kilom: 72.5
Haftalık tartılacağım.

12 Aralık 2.gün
Bol su içerek ve bir tane kahve ile saat 12 yi bekleyip kahvaltı yapacağım.

Merhabalar. Aralıklı oruç devam bu akşam yemek yiyemediğim ve geç kaldığım için iş güçten bir kase yoğurt ve minik bir tatlı ile günü kapatacağım.
Yarın daha besleyici gıdalarla yola devam.
Aç yatacağım. ✨

3.gün
Sabah
bir minik kepekli ekmek
1 tane kupada çay
Bir domates
Kuzu kulağı
2 haşlanmış yumurta
6 tane zeytin
3 ceviz

Bende aralıklı oruca başlayacağım yarın seni heyecanla takip ediyor olacağım 🥰
Merhaba. Yarın sabah tartı günüm. Yarın sabah tartılıp burada ilk bir haftadaki değişimi yazarım. 🤗 şu an açlıktayım. Ama gerçekten insan üç günden sonra alışıyor. Sadece iradeli olmak lazım. Çok kararlı başladım devamı da gelecek umarım 🙏

Merhaba. Yarın sabah tartı günüm. Yarın sabah tartılıp burada ilk bir haftadaki değişimi yazarım. 🤗 şu an açlıktayım. Ama gerçekten insan üç günden sonra alışıyor. Sadece iradeli olmak lazım. Çok kararlı başladım devamı da gelecek umarım 🙏
Ben daha önce aralıklı oruç ve Leslie ile 3,5 ayda 16kg verdim bugün bende başladım 77.9kg ile bakalım bende sonuç nasıl olacak 🥰

Back
X