Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Saatlik dadı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

hhande_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2011
35
0
46
İstanbul
merhabalar ben hande 24 yasındayım istanbul ümraniyede oturuyorubm ümraniye ve çevresinde çocuk bakımı işi arıyorum ama malesef bulamıyorum bunun için şöyle bir yöntem buldum siz annelerin ve babaların işleri olduğunda önemli günlerinde vs saatle dadılık yapabilirim mesela evlilik yıldönümünüz yemeğe gitmek istiyorsunuz ama çocukları evde yalnız bırakmak istemiyorsunuz o zaman devreye ben giriyorum siz ne dersiniz ?

gerçekte yaşınız kac acaba 21 mi 23 mü 24 mü her ay yaşınız mı değişiyor anlamadım yoksa ben mi yanlış okuyorum

şimdi şöyle ben 88 liyim suan 23 olarak görünüyor ama 2012 girince 24 olcak o 21 de kardesim için verdiğim ilan dikkatinizi çekerim orda isim handan olarak görünüyor benim adım hande onada burdan ilan vererek iş buldum onun üyeliği olmadığı için benim üyeliğimden ilan verdim sanırım açıklayıcı olmusumdur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…