- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.461
- 198
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Konusma bi süre.araya zaman girince biraz mesafe koyarsin.kafan rahat etsin biraz.Saat akşam 11 den beri yazı okuyorum kafam şiddetli ağrıyor vlla dğrudur
Konusma bi süre.araya zaman girince biraz mesafe koyarsin.kafan rahat etsin biraz.
Hem artik kendi sorunlarini çözmeyi biraz öğrensin.heoimizin derdi var ama bütün dertlerimizi milletin önüne döküp sıkıntıya sokmuyoruz.arada çozemedihin bi problemin olur akıl almak icin güvendiginden birine aćılirsin.ama akol alirken de saygıli olmak lazim.karsı tarafa baģırıp çağırıp öfkeni ondan çikarirsan karsi taraf bezer.
Benim ablami da en son konustuğundan beri saldım ipini.bana neler demedi.harekeyler küfürler havada ućustu.sadece terbiyesizsin dedim.kapattim.aramiyorum da.kafam rahat.sanki başka derdim yok onunla uğraşacam.çok bekler.
Benimde bi sürü sıkıntım var.ama bi günde benim şu derdim var abla demedim.zaten bekledigim sıcaklıgı vermiyor.aklı başinda degilki bana akil versin.
Anneme de anlatmam.zavallim bide beni düsünüp mutsuz olmasın.esim öglen isteyken evde ağlar sıkıntımı döker düsünürüm.esimde isten gelince ona güleryüzlu açarim kapıyı.eve geldiginde mutlu olsun diye.sorun çikarmam.esimi kimsenin doldurmasina izin vermem.dertlesiriz tatli tatli.kendimi de hep sevdiririm esime karsi.
Ona değer verdigimi hissettiririm.
Ablam bunlari yapmadı.adam kendini seviyordu hareketleri ile soģuttu.boşanak dedi durdu.simdi eşi bosanak diyor bizimki kahroluyor.
Ne yaparsın işte.eliyle etti...
Hadi sende yat bacım.dinlen.iyi geceler
Babam 7 yılldır evli olan ablamın evine 3 kez gtmiş . Qdam akıl verdi diye sen bana bağıramazsın benim evimde haddini bil demiş terbiyesz inssn.. O kdr Hatalarını söylüyoruz düzeltsin diye hep kendini haklı görüp bizle kavga ediyorSende yazma o da yazmasın WhatsApp da ses kaydedip yollama özelliği var . Yorulmazsınız
İnanmazsin ama bu kadar benzerlik olamaz.ayni abla eniste sorunlar.anneme dert yanmalar.annemin ablami haksiz bulusu ve ablamin gecimsizligi.annemin ablamın evliligi hakkindaki endiseleri stresleri.korkuları.benim konusmama ragmen karsı görüşler.bebim ablamin da uzak olusu.rnistemin bosanalim babanin evine git deyisi....
Bende anlatsam ayni seyi yazardim.bu kadar benzemez ya.
Ablamin hareketleri bana hep neyi yapmamam gerektigini söyledi.bende hayatimi ona göre bicimlendirdim.
Senin yapacagin hicbisey yok.insan kendi hayatıni kendi mahveder.he deyip gecmekten başka bisey yapamazsin.
Kendine bundan büyük bi ders al benim gibi...
Senin isinde zor bacim.dayanagin kalmamis.sorunlu bi aile üyesi dayanak olmuyor insana.Benimde ablam yıllarca aynisi yapdi... ben en sonunda bir patladim ama feci oldu. Ablaminda
Malasef üç kişi olduk... bendede ayni abla var. Bizde anne baba olmadığı icin tüm yük sırtımda... bende ablamin yaptığı herşeyin tam tersini yaparak hayatima düzen kurdum. Gercekden zor. Hem canim gibi seviyorum hemde okadar sorunlu bir kişilikli gina geldi resmen
Senin isinde zor bacim.dayanagin kalmamis.sorunlu bi aile üyesi dayanak olmuyor insana.
Sende benim gibi ablanin tam tersi yasamaya calisiyorsun.
Peki sonuctan memnunmusun?mutlumusun yani?
Sende saol canim.Sağol canim.Ben mutluyum ama ablam yüzünden bir yanim buruk. İsterdimki oda mutlu mesut bir aile sahibi olsun... ama yok hiçbir tavsiyeye yaklaşmıyor. Bende artik birakdim. Havadan sudan sohbet ediyoruz
Sende saol canim.
En iyisini yapiyorsun.sorunlarini kendi çözsün.
Ben bazen bayanlari haksiz buluyorum.her zaman erkek suçlu olmuyor.erkekler kolay doldurusa gelen yaratiklar.nereye cekersen oraya gelir bazısı.işte burda kadina iş düsüyor.eşini kendine bağlasin.ağzindan girsin burnundan çiksın.bazı erkekler buna uymaz ama ablamin esi seviyordu kendisini.ama ablam beceremedi.
Bi kavgada aklina gelen her lafı söylememeli insan.bayan söyleyince erkek de karsilık veriyor.
Haydi başlıyorlar kavgaya.ya bi sus sen bayansın esinin üstune gitme çirkeflesme diyorum yok.ben erkek olsam kalkıp dövecem.bazen enistem iyi sabrediyor diyorum.ben 2 gün yaninda duramiyorum.
Ben esime her lafı saymam.o da ağzından kücük bi hareket ciksa hemen o dakika uyarir kirıldıgimı söylerim.ama ciddi bi sekilde bağırmadan.onda vicdan azabı yaratirim bi nevi.bir daha yapmasin diye.
Bende ağzima kötı laflar almam kendimle celismeyim diye.
Annesi gile gidince bile ben esimle ilgilenmeyi bırakmam.hatta beni annesigilde daha çok sever ilgilenir.ben hagi odaya gidersem pesimden gelir.ben olmayınca sıkılır.tuvalete gitsem merak eder gelir seslenir ordamisin diye.
Bensiz çarşiya bi arkadasina dahi gitmez.
Öyle bi bağladımki adamı ben evde olunca komsuya gitme diyor.benimle otur.
Annemin de ablaminda kötü evliliği oldu.ikisi de beceremedi.bende hep onlardan ders çikardim.
Simdi biri derki senin eşin iyiydi.onun icin sen zorlanmadin.benim eşim dünyanin en zor insanı.kendisi bile farkinda.diyorki sen beni idare ediyorsun.
Gercekten de öyle.aşırı kıskanç baskıcı ve kimseyle gorüsmek istemeyen.herseyime karışan,balkona bile cikarmayan,tek başima bi yere göndermeyen,aşırı titiz,sert tabiatlı birisi ama ben törpülüyorum.iyisin hoşsun canimsin diye diye adami yumusacik bi insan haline getiriyorum.
Bazen yoruluyorum ama baktım huzurum yerinde kendi kendimi telkin ediyorum.
Enistem esime göre bin kat daha rahat.ablama karışmaz kızmaz.simdiye onu avucunun icine almasi gerekirsi ama beceremedi bizim deli.
Aynen canim.islerini tatli tatli yürüteceksin.100% ayni... gercekden ayni. Benim.eniştemde özünde iyi... ama ablam cileden cikartiyor. Ne hakaretler, küfürler....yahu kim dayanır?
Bende ayni senin gibi tatli tatli işlerim yani zorbalığa gerek yok ki kadinlarin kendine has savaş mekanizmasi vardir zaten. Bi erkekle nekadar zorba kavagalar edersen okadar sertleşir.
Aynen canim.islerini tatli tatli yürüteceksin.
Hem adam da severek yapacak.
Erkekle sert konusursan o da bigün kalkar dövmeye yeltenir.bi erkege de asla gücümüz yetmez.
En güzeli iyi gecinmek.geçimsiz insan hicbi yere sığamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?