Saatlerce yazı okumak zorunda kalıyorum

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Ablam saatlerce whatsapp tan yazı yazıyor başıma okurken gözlerimin yorgunluğundan ağrılar giriyor. Ara konuşarak anlat diyorum yok Illa yazıyor .bıktırdı valla .bir de durumuna üzülüyorum bizden 8 saatlerce uzkta oturuyor .2 yaşında kızı var.
Kocasıyla hergün kavga ediyolarmış. Kocası da hergün evi terk edip gidiyormuş ofise .. Ofisleri varda. .
Kocası çocuk çok istedi şimdide çocuk asla ilgilenmek istemiyormuş Ablam bütğn gün tek başına çocukla iş yapmaya çalışıyor evde tek bakacağı kimse yok yardım edeceği sohbet edeceği kimse yok . Kocası da hiç bir iş yapmak istemiyor. Sırf gece bile çocuk ses yapıyor diye 1 yıldır ayrı uyuyorlarmış. Geçen yaz boşanmanın eşiğinden geçtiler. Kocası aileme hakaret etti babama kızını gel al kapıya koyuyorum dedi. Sonra babam gitti aldı ablamı Sonra yüzsüz babamın evine geldi babam büyüklük yapıp ona hiçbirşey söylemedi ve o da erkeklik neymiş büyüklük neymiş babamdan görüp yaptıklarına çok utandı.. Ama utanmaz hala aynı her kavgada annemi arayıp kızının huylarını değiştr diyormuş .. Özünde kötü biri değil fakat dolduruşa çok Gelen annesşnden çok etkilenen biri .
Ablam da kötü huy olarak çok kaprisli ,hep suratı beş karış hep şikayet eden birisi malesef .. Dolduruşa gelen kocasını Dolduruşa getiremiyor malesef getirse hallolacak ama yok beceremiyor..
Sürekli hergğn kavga ediyorlar. . Herşeyi de anlatıyolar.. Annem artık kafayı yedi onlar yüzğnden .. Annem ablanda çok suç var diyo .. Annem de haklı ama çünkü ablam gerçekten geçimsiz.. Kocası da çok hatalı bu davranışlarıyla.. Ikiside alttan almayınca sorun yaratınca Sürekli kavga Kavga kavga.. Hepimiz bıktık artık.. Bu evlilikleri ne olacak? Bilemiyoruz..
Saatlerce dinleyip fikir veriyorum fikire hep bi karşı görütü olup sen anlamıyorsun deyip laf sokmaya bağlıyor .
Iki saat ya gerçek anlamda Iki saattr yardımcı olmaya çalıştığım halde yinede bezdirdi haklı sensin dedirtti adamı öyle bi duruma getiriyorki hem akıl istiyor hemde aklı verenle kavga edip yeter naparsan yqp dedirtiyor öyle deyincede seni de görcezlere bağlıyor .
Annem bile ben onunla geçinemem arrtık çekemem diyor . Hatalarını kabul etmediği için kendini haklı gördüğüiçin kötü Hatalarını düzeltmiyor ve kabul etmiyor hep savunmaya geçip karşıdakini suçluyor . 7 yıllık evli babam evine 3 kere gtti 7 yılldır . Son gttiğinde babama benim evimde bağıramazsın haddini bil demiş . Babam da anneme kalk gidiyoruz demiş.. babam ile annem eve dönecekleri Son akşam enişteme annrmlerin yanında hadi ikimiz gezmeye gdelim diye mesajlar atıp durmuş.. Annemi bi yıla yakındr görmüyo ve iki gün klmışlardı annmler o halde böyle yapmş . Gttikleri ilk gün ilk saati gezmeye çıkmş tek başına..
Ben böyle terbiyeszlik görmedim.. Onunla yüzünden annemle babam sabaha kadar uyuyamıyolar sürekli evinde kavga ettiği için. Kavga etmemesi için nasihat veriyoruz akıl veriyoruz düzgünce eleştiride bulunuyoruz hepsini çöpe atıp dinlemiyor

Son düzenleme:
ablanız hakkında dusuncelerınız guzel degil ama malesef ınsnaın canı cigeride olsa rahatsız olunabiliyor...hatta en zoru ..

Okurken içime sıkıntı bastı. Belli ki ablanız da, eşi de sorunlular

Madem bu kadar geçimsizler, ayrılsınlar
Ayrıca “netim bitti, telefonda konuşalım” diyebilirsiniz
Kapatın netinizi arada

sunu unutmayın biz ınsnaların dertlerını dinleye biliriz...cozumde bulmaya calışabiliriz..ama o dertlerı satın alamayız...bizim oyle bir gucumuz yok...ablanız kendine baska bir dert anlatacagı alan bulsun...acsın suyu...anlatsın derdini...siz dert kupumusunuz....ayrıca bizler psıkolog degiliz...kendi kendimizi arındıramayız...Allah muhafaza ablanız gibilere cok afdersınız birşey olmaz ama sız panıkatak olur cıkarsınız...canınıza yazık..versin parasını psıkologa gitsin.

Sürekli kavga ediyorlar artık böyle evlilik olmazki yani durumları vahim .. Be olacak bilemiyorum . Yardım da en fazla akıl verilebilir elden bişey gelmiyor. . Ama annem bile dinlemekten bıkmışken benim bıkmam anormal değil sanırım .. Bi çözüme kavuşsa artık tartışmasalar keşke

ben olsam bu kadarda dınlemem..annenızede yazık...ınanın 19 yıllık evliiym...maddı zorlukta yasdım ....baska konularda ama annem uzulecek diye cıtımı duyurmadım...onlar hassas dayanamazlar yazıkd egilmi.

Sen kafa dinleyeceğin vakit cevap vermeyebilirsin.Görmedim dersin,konuşmazsın.

Ablanın durumuna gelinecek olursa kocası da hayırsız ki bu çok belli,ablan daha neler çekmiştir belki de anlatamıyordur.Adam sevmiyor desek niye tekrar kapısına gidip barışmak istesin ya da neden boşanmak istemiyor bu çok ilginç.

Ablanın eşi yüzsüz ama kayınpederi arayıp kızını al istemiyorum denilmesine rağmen kızını o eve geri yollayan babada da iş yok malesef kusura bakmayın,her ne olursa olsun (kızı gitmek istese dahi).

Yani en mantıklısı boşanmaları,sen de her yazdığına cevap vermeyiver,çok fazla da düşkün oldugunu düşünmüyorum ablana karşı zaten.İşim var de geç.

Sizi de hayattan soğutuyor ablanız
Bence sadece ablanızı değil eşi ile birlikte eş terapistine yönlendirin hayrınıza

Ablanızı direkt buraya üye yapın, kendisi burada bolca anlatsın, yazsın, konuşsun dursun.
Iki saattr okuyup yardımcı oluyorum yine haklı o aklı düzgün veremedim diye suçlu ben oldum ve benide görecekmişleere bağlandı konu..
Sadece şuunu şöyle yapma böyle yap diye akıl verdim diye sen anlamıyorsun diye kavgaya bağladı.. Bende yaşamadığım için anlamayabilirim Sadece aklımda olan şeylwri söylemek istedim dedim . Seni de göreceğiz zor günler geçireceksin dedi Hiçbirşey yapmadığım halde suçlu oldum gece gece benide çıldırttı .

İnanmazsin ama bu kadar benzerlik olamaz.ayni abla eniste sorunlar.anneme dert yanmalar.annemin ablami haksiz bulusu ve ablamin gecimsizligi.annemin ablamın evliligi hakkindaki endiseleri stresleri.korkuları.benim konusmama ragmen karsı görüşler.bebim ablamin da uzak olusu.rnistemin bosanalim babanin evine git deyisi....
Bende anlatsam ayni seyi yazardim.bu kadar benzemez ya.
Ablamin hareketleri bana hep neyi yapmamam gerektigini söyledi.bende hayatimi ona göre bicimlendirdim.
Senin yapacagin hicbisey yok.insan kendi hayatıni kendi mahveder.he deyip gecmekten başka bisey yapamazsin.
Kendine bundan büyük bi ders al benim gibi...

Gerçekten çok üzüldüm haline
Ablanın psikolojik sorunları olduğu için ne yapsan yaranamazsın zaten
Birde o evin içinde olan yeğeninizi düşündüm de yazık yavrucağa

Ya mesela akıl verdim çamaşırları toplarken dür vs. Diye kolaylık olsun diye . Sen anlamıyorsun da seni de göreceğiz de başladı. . Tmm o zmn bildiğin gibi yap bn sadece aklımda olanları yazdım dedim. Bilmeyebilirim anlamayabilirim sadece anladığım kadarıyla akıl vermeye çalıştım sen beni anlamıyorsun sen de göreceksin diye laf sokmana gerek yok dedim. O kadar üste çıkıyor ki yardım ettiğine edeceğine Allah kahretsin dedirtiyor .. Artık en son Tmm sen haklısın bildiğin gibi devam et dedim. . En son çileden çıkardı.. Kocan iyi dayanmış çıldırttın beni dedim .. Herşeyde sen haklı değlsin dedim.. Herşeye bi cevap veriyorsun hiç hatan yok mu yeter Artık dedim

Iki saattr yardım ediyorum suçlu oldum ve haklısın tm ne istersen ona devam et dedirrti .. Çıldırttı beni..

Iki saattr yardım ediyorum suçlu oldum ve haklısın tm ne istersen ona devam et dedirrti .. Çıldırttı beni..
Ya ben ne konuşmalar yaptim boş.bide esim yanimadaydi öyle bağırıyorki bana esim şok oldu.ben alttan alıp ablam şöyle yap kocanla iyi gecin tatli tatlı oturun dedikce benim ismimi baģirarak çıldirarark söylüyordu.en son ne yaparsan yap dedim kapattim.gece gece tansiyonumu hoplattı.
Dedim ya kendisi mahvediyor hayatini.
Sonra ah vah etmesin.
Ben çocuga üzülüyorum kavga gürültünün icinde büyüyor yiğenim.haliyle o da sinirli oluyor.

Saat akşam 11 den beri yazı okuyorum kafam şiddetli ağrıyor vlla dğrudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…