- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
ablanız hakkında dusuncelerınız guzel degil ama malesef ınsnaın canı cigeride olsa rahatsız olunabiliyor...hatta en zoru ..
Okurken içime sıkıntı bastı. Belli ki ablanız da, eşi de sorunlular
Madem bu kadar geçimsizler, ayrılsınlar
Ayrıca “netim bitti, telefonda konuşalım” diyebilirsiniz
Kapatın netinizi arada
sunu unutmayın biz ınsnaların dertlerını dinleye biliriz...cozumde bulmaya calışabiliriz..ama o dertlerı satın alamayız...bizim oyle bir gucumuz yok...ablanız kendine baska bir dert anlatacagı alan bulsun...acsın suyu...anlatsın derdini...siz dert kupumusunuz....ayrıca bizler psıkolog degiliz...kendi kendimizi arındıramayız...Allah muhafaza ablanız gibilere cok afdersınız birşey olmaz ama sız panıkatak olur cıkarsınız...canınıza yazık..versin parasını psıkologa gitsin.
ben olsam bu kadarda dınlemem..annenızede yazık...ınanın 19 yıllık evliiym...maddı zorlukta yasdım ....baska konularda ama annem uzulecek diye cıtımı duyurmadım...onlar hassas dayanamazlar yazıkd egilmi.Sürekli kavga ediyorlar artık böyle evlilik olmazki yani durumları vahim .. Be olacak bilemiyorum . Yardım da en fazla akıl verilebilir elden bişey gelmiyor. . Ama annem bile dinlemekten bıkmışken benim bıkmam anormal değil sanırı1m .. Bi çözüme kavuşsa artık tartışmasalar keşke
Şuan saatlerdr onu dinleyip yardım ettiğim halde suçlu oldumSizi de hayattan soğutuyor ablanız
Bence sadece ablanızı değil eşi ile birlikte eş terapistine yönlendirin hayrınıza
Iki saattr okuyup yardımcı oluyorum yine haklı o aklı düzgün veremedim diye suçlu ben oldum ve benide görecekmişleere bağlandı konu..Ablanızı direkt buraya üye yapın, kendisi burada bolca anlatsın, yazsın, konuşsun dursun.
Gerçekten çok üzüldüm halineŞuan saatlerdr onu dinleyip yardım ettiğim halde suçlu oldum
Gerçekten çok üzüldüm haline
Ablanın psikolojik sorunları olduğu için ne yapsan yaranamazsın zaten
Birde o evin içinde olan yeğeninizi düşündüm de yazık yavrucağa
İnanmazsin ama bu kadar benzerlik olamaz.ayni abla eniste sorunlar.anneme dert yanmalar.annemin ablami haksiz bulusu ve ablamin gecimsizligi.annemin ablamın evliligi hakkindaki endiseleri stresleri.korkuları.benim konusmama ragmen karsı görüşler.bebim ablamin da uzak olusu.rnistemin bosanalim babanin evine git deyisi....
Bende anlatsam ayni seyi yazardim.bu kadar benzemez ya.
Ablamin hareketleri bana hep neyi yapmamam gerektigini söyledi.bende hayatimi ona göre bicimlendirdim.
Senin yapacagin hicbisey yok.insan kendi hayatıni kendi mahveder.he deyip gecmekten başka bisey yapamazsin.
Kendine bundan büyük bi ders al benim gibi...
Ya ben ne konuşmalar yaptim boş.bide esim yanimadaydi öyle bağırıyorki bana esim şok oldu.ben alttan alıp ablam şöyle yap kocanla iyi gecin tatli tatlı oturun dedikce benim ismimi baģirarak çıldirarark söylüyordu.en son ne yaparsan yap dedim kapattim.gece gece tansiyonumu hoplattı.Iki saattr yardım ediyorum suçlu oldum ve haklısın tm ne istersen ona devam et dedirrti .. Çıldırttı beni..
Ya ben ne konuşmalar yaptim boş.bide esim yanimadaydi öyle bağırıyorki bana esim şok oldu.ben alttan alıp ablam şöyle yap kocanla iyi gecin tatli tatlı oturun dedikce benim ismimi baģirarak çıldirarark söylüyordu.en son ne yaparsan yap dedim kapattim.gece gece tansiyonumu hoplattı.
Dedim ya kendisi mahvediyor hayatini.
Sonra ah vah etmesin.
Ben çocuga üzülüyorum kavga gürültünün icinde büyüyor yiğenim.haliyle o da sinirli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?