Saatler sonra çıkan silik çizgi

betullll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2022
222
114
30
Kızlar adetime 2 gün var ve akşam test yaptım ovilasyon testlerinin yanında gelen gebelik testinden yaptım. Önce hiç bişey çıkmadı bende attım bi kenara ama sonra bakayım dedim ikinci çizgi var. Böyle hamilelik öğrenen oldumu acaba?

Eklentiler

• 20220911_222109.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 1.810

10 dakikayı geçen sonuçlar hiçbir anlam ifade etmiyor ne yazık ki

Çok doğru 10 dakikayı geçene itibar etmeyin diyorlar fakat ablamda yarım saat bekledik yoktu ertesi sabah silik çizgi gördük hemen kan testi yaptırdık 40 çıkmıştı beta hcg sonra 2 günde bir test yaptırdık yükseldi
Herşey olabiliyor

Gerçekten mi ya benim de daha regl günüme 2 gün olduğu için acaba olabilir mi diye sordum. Umarım bende o güzel haberi alırım.

Hiç ciddiye almayın derim 10dk sonra cikan sonucu. En iyisi kan verin şüphesiniz varsa. Çünkü benim 30 dk sonra kıpkırmızı çıkmisti 2.çizgi bi hevesle koştum kan vermeye sonu hüsran oldu

Gerçekten mi ya benim de daha regl günüme 2 gün olduğu için acaba olabilir mi diye sordum. Umarım bende o güzel haberi alırım.
Yine de umutlandırıp negatif sonuç olursa üzmek istemem asla ama bizzat yaşadık bu durumu
İnşaallah güzel haberi en kısa zamanda alırsın , alırız

Pat diye konuya atladım ama içime umut oldunuz dün 6 gün vardı bata yaptım önce bişey yoktu saatler sonra minnacık bi çizgi gördüm bugğn 5 var bata yaptım yine bişey yoktu akşamına testi açtım gölge var hatırlıyor musunuz ablanızın testinin markası neydi acaba cevabınız için şimdiden teşekkürler

Üzgünüm hatırlamıyorum ama mavili bişeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…