Gebeliğe Hazırlık Saatler sonra çıkan 2ci çizgi?!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

LeylaJ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2018
1.466
1.438
63
41
Selam kızlar. 2 gündür trst yapıyorum, tek çizgi çıkıyor, ama saatler sonra 2 ci çıkıyor. Böyle olup ts hamile olan var mi aranızda? Adete 8-9 gün var daha.

Eklentiler

• 66CA21DA-ECA1-4D79-B2A7-DD07F313FF41.jpeg
    66CA21DA-ECA1-4D79-B2A7-DD07F313FF41.jpeg
    100,2 KB · Görüntüleme: 847
Selam kızlar. 2 gündür trst yapıyorum, tek çizgi çıkıyor, ama saatler sonra 2 ci çıkıyor. Böyle olup ts hamile olan var mi aranızda? Adete 8-9 gün var daha.
canım kimyasal olmasa muhtemeln gebesin erken yumurtlamış olabilirsin ovulasyon testi ile takip ettinmi ne zaman yumurtladın

canım kimyasal olmasa muhtemeln gebesin erken yumurtlamış olabilirsin ovulasyon testi ile takip ettinmi ne zaman yumurtladın
Evet canim ovu testi yapmistim, 26,27,28 i koyuydu, 27 si dr a gitmistim 2 si catlamis dedi 2 si de bu gune yarina catlar dedi, 4 yunurtam vardi. Baska test aldim geldim bakalim o nasil cikicak.

6 günde ikinci çizgi çıkması çok ilginç gerçekten. Başka marka test ile yapın. Erken hassasiyeti yüksek test ile yapın birde bakalım

27 de çatladı dediyse canım 26 da çatlamış olabilir dolayısıyla aradan 10 gün geçmiş ve 10 günde silik çıkabilir yani inşallah 26 da çatlayan yumurtan tutmuş ovulasyon varsa yapsana canım elinde oda koyu çıkarsa ümitlen bence ama silik çıkmasıda anormal değil 10 gn geçmiş

27 de çatladı dediyse canım 26 da çatlamış olabilir dolayısıyla aradan 10 gün geçmiş ve 10 günde silik çıkabilir yani inşallah 26 da çatlayan yumurtan tutmuş ovulasyon varsa yapsana canım elinde oda koyu çıkarsa ümitlen bence ama silik çıkmasıda anormal değil 10 gn geçmiş
Evet var ovu testim, az once gebelik yaptim, 5 dk gecti 1 cizgi, birazdan ovu da yaparim.

Benim ayni durum oldu saatler sonra da değil yarim saat sonra ikinci çizgi belirginlesti. Ama hamile değildim. Arastirdim bekledikçe Havayla tepkimeye girdiği için böyle silik ikinci çizgi cikiyormus.

Kiminde 1 saat sonra gördüm ikinci cizgi olustu hamileymisim diyo bu nasil olyo acaba

Benim ayni durum oldu saatler sonra da değil yarim saat sonra ikinci çizgi belirginlesti. Ama hamile değildim. Arastirdim bekledikçe Havayla tepkimeye girdiği için böyle silik ikinci çizgi cikiyormus.
Benim daha once hic boyle olmamisti, catlatma ignesi oldugumda oluyordu sadece, bu ay hic bi sey yapmadim, o firma testler mi bozuk bilemedim, baska marka yaptim 1 saat gecti tik yok) zaten onceki 2 sinde de 3 saat falan sonra cikmisti, cok belirgin olmasi sasirtti beni acikcasi

Kiminde 1 saat sonra gördüm ikinci cizgi olustu hamileymisim diyo bu nasil olyo acaba
Anlamadim bende, hic boyle olmamisti, kac yildir yapiyorum testler olmamisti boyle. Kimyasal gecirdiyimde bile negatif cikiyordu sadece adetim gecikmisti.

Benim daha once hic boyle olmamisti, catlatma ignesi oldugumda oluyordu sadece, bu ay hic bi sey yapmadim, o firma testler mi bozuk bilemedim, baska marka yaptim 1 saat gecti tik yok) zaten onceki 2 sinde de 3 saat falan sonra cikmisti, cok belirgin olmasi sasirtti beni acikcasi
Hatta ben o kadar inanmistim ki hamile olduguma kan testi yaptirmama ragmen regl olana kadar hala sonucu kabul edemedim, hala yeni hamilelik mi diye acaba diye düşünüyordum.

Hic biseye belli olmuor siz uygun zamanda doktora gidip danışın yok deyip çıkıyor menopoza giren kadinin bebegi oluo falan cok degisik bi hayat.suprizlerle dolu o yuzden hidin soleyinde bole oluo neden diye insaallah vardir ya bende yumurtami izlettiriyorm bakalm adet olcammi bugun yarin gelir belli degilde adet duzensiz progestan duzeltyomu blmyomda bi belirtide yok sanrm yok bebek

Hic biseye belli olmuor siz uygun zamanda doktora gidip danışın yok deyip çıkıyor menopoza giren kadinin bebegi oluo falan cok degisik bi hayat.suprizlerle dolu o yuzden hidin soleyinde bole oluo neden diye insaallah vardir ya bende yumurtami izlettiriyorm bakalm adet olcammi bugun yarin gelir belli degilde adet duzensiz progestan duzeltyomu blmyomda bi belirtide yok sanrm yok bebek
Daha bata 9 gun var, her gun test yapmaya devam edicem. Senin bat ne zaman? Ben gecen ay progestan kullandim 9 gun once oldu adetim, bu ay da kullandim ama 2 gun.

Geçtiğimiz ayda regl günüm geçince yaptım 3 farklı markayla birisi miratech gebelik testi çok net ikinci çizgi çıktı diğeri saatler sonra silik ikinci çizgi oluştu sende ki gibi 3 de bişey yoktu..ve regl oldum..saatler sonra çıkan sonuç yanlış canım..(miratech gebelik testi çok yanlış çıkıyor bu arada o markayı almamaya çalışın)

Back