• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sa rengim ald :)

Arkadaşlar sanıyorum bu oryalsiz doğal saç tonuyla oynama iksiri. yani saçlarımız kızıl ve siyahsa oryal havasında sarı sonuc vermiyecektir.
Korkmayınız.belki bir kaç ton açacaktır..
Sevgiler

potitocum gliserini nasıl uyguladın saçına.bi tarif etsen.benim saçlarım hiçbi zaman yumuşak olmamıştır .herşeyi denedim.bakalım belki gliserin iyi gelir.bi de zararı falan olur mu canım.

Canım ben Soğan kabuğu kürüyle beraber kullandım.Yani soğan kabuklarını kaynattıktan sonra kabukları içerisinden aldım ve 1 şişe gliserini döktüm.. Ama sen sadece gliserin düşünüyorsan Bir pamuk yardımıyla saçlarına sürebilrisin.. 1-2 sat bekletmek yeterli olacaktır snırım:)

pLnLp cim Ben çok sıkıldığım için o koyu saç renginden dayanamadım ve boyadım.. Ama sen cesaret edemezsen saçının alt kısmından bir tutamla denyebilirisn bnce.. Doğal bir yöntem olduğu için ben içim rahat denedim:)

Kızlar Normal soğan kabuğu.. normal kabuk hafif turuncumsu yapıyor .. Patlıcan moru soğan kabuğu da belki mor yapar deneyin:sm_cool:
Denemeyin şaka bu:kahve:

pLnLp cim Ben çok sıkıldığım için o koyu saç renginden dayanamadım ve boyadım.. Ama sen cesaret edemezsen saçının alt kısmından bir tutamla denyebilirisn bnce.. Doğal bir yöntem olduğu için ben içim rahat denedim:)

bilmyrm ya turuncu olmasını istemıyorum ki bn :çok üzgünüm: açılsnn istiyorum yada boya aksın gitsn kaydirigubbakcemile3

pLnLp denedikten sonra haber ver:) Ben ikinci defa yaptım bu arada bu kürühihoyyyt
Sevdim ben bunu.. Bn kumralım ve bundan sonra saçlarımı boyatmama kararı almıştım.. Bu doğal yöntem beni mutlu etti.. ve Başarılı sonuş alıyorum.. Diplerden gelen kendi saçlarım kumral renginde açıldılar:)

benim saçlar zaten turuncu :kızgın: . yani abartmıyorum kuaföre kahve köpüğü yapmasını söylemiştim, turuncu yaptı saçımı:kızgın:. her gören bakır sana yakışmış diyor, iyide ben bakır tonları sevmem , doğal renkleri severim. kardeşim turuncu gel, turuncu git diyor , dövcem bir gün kuaförleri :mymeka: . Diyorum ki soğan kabuğunu yapsam acaba daha doğal daha tatlı bir renk mi çıkar yoksa iyice komik mi olur tupturuncu mu olur? Ben açık kumral tonlarını seviyorum, soğan kabuğunu deneyenler lütfen yardımcı olsunlar :teselli:

cnm ben boyalı sacıma denemistim gecen yaz karamel rengiydi sacım hic bir farklılık olmadı boyalı saclarda ise yaramıyor sogan kabugu,papatya bile.kendi sacını uzatmalısın ya da dogal kendi rengine boyat bi sure dinlendir saclarını biraz sabretmelisin fisfisfis umarım sacların istedigin gibi olur sonucu paylas yine ok...

ya deneyen arkadaslar bi resim eksede görsek nası bi renk alıyor bende sacımın rengini acmak istiyrm boya falan hiçbisey yok suan ve koyu kestane saclarım uzun oldugu içinde berbat görünmesinden korkuyorum o yüzden yapan arkadaslar bi resim koyarsa cok sevinirim bide illa bi gece beklemelimi???

canım aynı konuyu açmış olabiliriz farkından olmadan ama çalma lafı yanlış olmuş biraz.evet baktım aynısı ama ben senden çalmadım.ink bile verdim senden çalmış olsaydım link vermezdim.şöyle diyebilirdin aynı konuyu açmışsız ama ben senden daha önce açmışım.buna hiç bir itirazım olamaz..çalmış lafı hiç hoş değil..

arkadaşlar kuaförler çok atıyor yakaydirigubbakcemile3 sözde kınada da tutmuyor boya ama ben siyah hint kınası üzerine sarı denedim kızıl oldu gittim baaaaaaaaaaaak dedim kaldı zaten adam..ama boya açıcı değilde siliciler var araştır istersen nette Potitocum.. ama o ürünü alıp kuaföre git en iyisi çnkü yanlış uygularsan sildiği renk geri geliyor. kuaför sitesinde okudum bunları bu hint kınası yüzünden baya araştırdım..sengözlerimebaksanab

ya cnm nasıl bi sarı denedin de açıldı?? ben de bu hint kınasından çekiyorum=( açıcılardan kullansam işe yarar mı ki ?

Yaaa bende bişi sorucam gliserini papatyayla kullansak yada sadece gliserini kullansak nasıl olur?? gliserini saç diplerimize mi sürücez arkadaslar yada uçlarına mı?? cevap verirseniz çok sevinirimmm

potitocum gliserini nasıl uyguladın saçına.bi tarif etsen.benim saçlarım hiçbi zaman yumuşak olmamıştır .herşeyi denedim.bakalım belki gliserin iyi gelir.bi de zararı falan olur mu canım.

arkadaşım siz de saçlarınızın sertliğinden şikayetçisiniz. Ben de öyleydim.avuç avuş saç kremi kullanmama rağmen sert kalırdı. Saçlarımda röfle ve ustune siyah boya yapmıştım.sertliğini artık tahmin edersiniz. Kuaför arkadaşımın tavsiyesi ile kullandıgım 400 ml. şampuanımın içine 20 ml. lik badem yağı kattım. onu kullandıktan sonra saçlarım oldukça yumuşadı. eskiden oyuncak bebeklerin saçları gibi sert ve şekilsizdi. Çok şükür şimdi hem yumuşak hem de kolay şekil alıyor.

Back