- Konu Sahibi ***GONCA***
bi deneyeyim küçük bir bölümüne sacımın.. ilk denemede olur mu bir kaç kez uygulamak mı gerekiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eet cnm duş alır gibi ama ben yapaken alta bi leğen koydu beşımı içine sokup beklettişm birazda
daha sonra bi havluya sardım azıcvık suyunu aldıktan sonra çıkardım normal bekledim yatarkende yastığa bi bez sardım çünkü leke bırakıyor saçı yıkarken bile hafif sarı su akıyor sabaha kadar bekleyim öyle sabah kalktığınızda dilerseniz şampuanla yıkayabilirsiniz ben olumlu sonuç aldım kıslar inş sizde alırsınız bu arada daha çok röfle ye yakın bir sonuç çıkıyor arkadaşlar hadi kolay gelsin
:roflol:Arkadaslar buraya her yazilani denemeye kalkarsaniz siz ohhooooo:roflol:saclariniz turuncu filan olur ha dikkat,birde anlatan arkadas resimlerini koysada sacina baksak birnaniknanik
benim saçımın rengi zaten iğrenç ,kızıla boyadım röfleli saçlarımı kızıl aktı ben boyadım kızıl aktı ben boyadım saçlarım mahvoldu şimdi röfleye dönmek için 4ayım kldı hiç bir işlem yapmadan beklemem gerekiyor ,
şuan SAÇLARIM zaten turuncu gibi bişey yani bunu denemekle kaybedeek birşeyim yok ve şuan yaptıM saçlarıma bi güzel sürdüm tam olarak saçımda ne kadar bekletmem lazım
ya ben fotoyla farkı görmek istiyorum... nasıl olmustur acaba.. cünkü degişik bi teknik.. neden yapan kimse koymuyo resminimirmirmirmirmirmirmirmir