• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sa rengim ald :)

glıserın mınık sısede satılıyo yag gıbı bısey yag yani
onla sogan kabugu suyu he
way be
bnm sacım boyalı, ıyı ılerde denerım belkı CADIARZU

eet cnm duş alır gibi ama ben yapaken alta bi leğen koydu beşımı içine sokup beklettişm birazda:D
daha sonra bi havluya sardım azıcvık suyunu aldıktan sonra çıkardım normal bekledim yatarkende yastığa bi bez sardım çünkü leke bırakıyor saçı yıkarken bile hafif sarı su akıyor sabaha kadar bekleyim öyle sabah kalktığınızda dilerseniz şampuanla yıkayabilirsiniz ben olumlu sonuç aldım kıslar inş sizde alırsınız bu arada daha çok röfle ye yakın bir sonuç çıkıyor arkadaşlar hadi kolay gelsin

e hayatım bız röfleye nıe onca para dökuyoz gercek mı bu :1shok:

:roflol:Arkadaslar buraya her yazilani denemeye kalkarsaniz siz ohhooooo:roflol:saclariniz turuncu filan olur ha dikkat,birde anlatan arkadas resimlerini koysada sacina baksak birnaniknanik

benim saçımın rengi zaten iğrenç ,kızıla boyadım röfleli saçlarımı kızıl aktı ben boyadım kızıl aktı ben boyadım saçlarım mahvoldu şimdi röfleye dönmek için 4ayım kldı hiç bir işlem yapmadan beklemem gerekiyor ,

şuan SAÇLARIM zaten turuncu gibi bişey yani bunu denemekle kaybedeek birşeyim yok ve şuan yaptıM saçlarıma bi güzel sürdüm tam olarak saçımda ne kadar bekletmem lazım

benim saçımın rengi zaten iğrenç ,kızıla boyadım röfleli saçlarımı kızıl aktı ben boyadım kızıl aktı ben boyadım saçlarım mahvoldu şimdi röfleye dönmek için 4ayım kldı hiç bir işlem yapmadan beklemem gerekiyor ,

şuan SAÇLARIM zaten turuncu gibi bişey yani bunu denemekle kaybedeek birşeyim yok ve şuan yaptıM saçlarıma bi güzel sürdüm tam olarak saçımda ne kadar bekletmem lazım

sonuç ne oldu canım merak ettim gerçekten açıldımı rengiCADIARZU

Son düzenleme:
ya 3saat beklettim ama aman aman açılma fark edemedim ama rengi biraz kırıldı gibi sanırım bu farkıda sadece kendim anlayabilirim.

ama deneyebilirsiniz çünkü saça zararı yok,hatta daha kolay şekil aldı yumuşadı gerçi ben saç kremimi değiştirdim belki şekil alması yumuşaması kremdende olabilir.

gliserin saçı gerçkten yumuşauyor ben kullanıyorum tavsiye ederim kuaföde saçalrıı boyatırken bile kuaför saçalrımın yumuşaklığına şaşırmıştı..ama soğan kabuğunu denemedim..saçalrımıda yeni boyattım keşke boyatmadan önce deneseydim..ama beğenmediğim bir renk oldu zaten denemekte fayda vardır umarım :) bu arada soğanın hangi kabukları kızlar ya anlamadım en dış turuncuya benzer kuru kabuklarımı..bu akşam denemeyi düşünüyorum..

soğan kabuğuyla saç rengini açmak mı..:1shok:
kızlar yapmayın nolur..
biz hıdırellezde yumurtaları boyasın diye beyaz yumurtayı pişirirken içine soğan kabuğu atıyoruz da rengi turuncuyla soğan kabuğu arası garip bir renk oluyor..:bbo:
bunun saça uygulandığını düşünürsek ne kadar rengi röfleye benzeyebilir anlayamadım..
bence denemeyin.canım saçlarınızı mahvedersiniz,başka bir şey değil..benneyaptımki

mahvetmezle çünkü öyle boya değil hop diye rengini turuncu yada sapsarı yapsın,

ayrıca bu sadece saç renginden memnun olmayanlar için saç rengini kımanın ,açmanın bir yolu bence.

hem yüzümüze birçok şey süren sizler soğan kabuğunamı inanmıyorsunuz,doğada herşeyin çözümü var bence doğru uygulamak yeterli,

valla ben denedim dün saçlarım yumuşacık rengide biraz kırıldı ama uyguladıkca açılır.

içimde oreal,amonyak,oksidan vs olmayan bişi saçı ne kadar açabilir kigamyoncuiremsu
limon suyu,bira gibi şeylerin çok çok açık saçlılarda fön ısısıyla renk açıtğını biliyoruz ama
bunun röfeli gibi bi açıklık yaratıcana ihtimal vermiyorum
senin kızıl boyalı saçların boya yıkamayla aktığı için açılmış olmasınlülülülülülü

Sonuçta gayet doğal olan bir formül vermiş arkadaşımız ihtiyacı olan dener ama gliserin gerçekten saça iyi geliyor...

ya ben fotoyla farkı görmek istiyorum:emir_bebek:... nasıl olmustur acaba.. cünkü degişik bi teknik.. neden yapan kimse koymuyo resminimirmirmirmirmirmirmirmir

ya ben fotoyla farkı görmek istiyorum:emir_bebek:... nasıl olmustur acaba.. cünkü degişik bi teknik.. neden yapan kimse koymuyo resminimirmirmirmirmirmirmirmir

canım benin ben koymayı planlamıştım ama dediğim gibi öyle aman aman bir fark olmadı saçımın rengi yarım ton felan kırıldı 4aydır boyamıyorum yani 2aydırda sabit aynı renkteyim daha açılmıyordu ama bununla yarım ton kırıldı yaptıkça açar öyle görünüyor.
tabiki röflelide yapmaz ama saçıma çok iyi geldi ya yumuşadı ve kolayca şekil aldı gliserinden sanıyorum

Son düzenleme:
normalde gliserini naasil kullanmak lazim saca kizlar ben saclarim yumusacik olsun istiyorum da

uygulayan arkadasımız fotograf koyarsa gercekten iyi olur..hem fikir sahibi oluruz hemde denemek isteyenler için iyi olur..acıkcası ben denemeye korkuyorumkafamçokkarıştı
yalnız bişi sorucam glisirinin sacı yumusattığını yazmışsınız soğan kullanmadan sadece onu yapsak sac rengini acmaz değil miCADIARZU saclarım yumuşasın istiyorumdakaydirigubbakcemile4

Back