Saç Rengi ve Saç Boyama sa rengim ald :)

ben de bu formülü bitkilerle gelen güzellik diye bir dergide okumuştum vakti zamanında
soğan kabuğu su gliserini bir şişe içerisinde 20 gün bekletin diye yazıyordu
ayrıca bu saçları sarartıyormuş, henüz denemeye cesarte edemedim

başka yapan biri yok mu ya ??

ben de yapmak istiyorum ama cesaret edemedim böyle çok turuncu bir şey falan olursa kötü olur :tomato:

bende demınden ınternette arastırdım sogan kabugu koyu renk saclara rofleli bir görüntü vermek içinmiş...ne kadar faydası olur bilemem...

bıde öle saçıma bu denildiği gibi yapıyım soğan gliserın bı etkısı olsun saçlarım dökülsü kelaynak gibi geziyim...ben korkarım valla yapamamm bence gıdın boyatın o daha iyi....

arkadaşlar benim kuzenim denedi burda okuduktan sonra gliserin ve soğan kabuğunu fakat sonuç berbat iğrenç bir renk oldu kızılımsı sarımsı yani iğrenç tarif edemiyorum hele saçınızda boya varsa sakın yapmayın allahtan kuzenimin saçı uzundu boyalı yerler uçlara doğruydu kestirdi kurtuldu.sakın denemeyin.

ben gencken saçlarım koyu kestaneydi saclarımda hiç boya yokken kına yapardım ve kına suyunun ıcıne sogan kabugunu kaynatıp koyardım ki kızıllık versın dıye tabı koyu renk sacta belırlı belırsız kızıllık verır aman sarı renkler kullanmasın yada sarı renkten turuncu yada bakır kızıl rengı ıstıyorsa kullansın saclarınızı turuncu rengı yapar soğan kabuğu tabı bu renk konusunda keyfiyete kalmış bir şey turuncu bakır ton saç renginden hoşlananlar ve su anda sacları sarı ve açık sarı olanlar yapabilir ama saclara açıcı bır etkısı olmaz sadece bakır-turuncu rengi bir renk verir soğan kabuğu...

sogan kabugunu papatya ile beraber denemistim fakat boyalı saclarıma hic bir sekilde sonuc vermedi simdi kendi saclarımı uzatıyorum deneyebilirim bi sure sonra ama gliserin cidden cok faydalı olaur saca...

Arkadaşlar meraba.. Saçlarım bi çok boya gördüüü geçirdi ..en son boyadıkarımdan birisinde röfle vardı ve saolsun işini çok yaptı ! kuaför! Bnde üzerine kendim bi boya aldım ve boyadım.Bi markanın Çok özel sarı serisinden(adını hatırlamıyorum).O boyayı kendimiz yapmaya çalıştık ve önlerden başladık boyamaya saçlarımın önü aaaaaaap açık bi sarı oldu önlerini öyle görünce korktuk.arkaları hemncecik boyadık.az durdu arkalar.sonrasında(ertesi gün) :) hemen koyu kestane aldık ve benim saçlarımla oynama serüvenim sonlansın diye koyu kestaneye boyadık.Sonuç: oldu bayaa koyu:) ama bn memnun değilim.. 4 aydır falan boyamadım ama renginin açılmasını istiyroum.. Bnde ahh ah o eski gür dalgalı saçlarım nerde şimdi diyenlerdenim.. Bu kürü yarın gliserin alınca deneyeceğim ve sizleri en kısa zamanda haberda edeceğim.. Sevgiler..

Şimdi yazdığımı okurken aklıma geldi de.. Herks diyorki (Çok bilmiş kuaförlerde dahil) koyu kestanenin üzerine boya tutmaz.. acaba şu çok özel sarı serisiyle denesem tutmaz mı ki ya? kafam karıştı bak yine..Çok üzgünüm çoook
Benim asıl amacım şuydu aslında yaza kadar saçlarıma hiç bi işlem yapmayacak,Yazın papatya suyuyla, güneşin ve denizin etkisinden yararlanarak saçımda biraz daha açık ton yakalayacaktım.Boyamak yerine şu soğan kabuğu ve gliserin en iyisi ya.. Yok yok doğadan gelen güzellik olsun olacaksa:CüvCüv:
Haber vercem söööözzza.s

Boyalı saclara limon suyu sogan kabugu papatya vs.. tavsiye etmiyorum cunku hicbir farklılık olmuyor hicbir sekilde etki etmiyor hepsini denemistim...Ben de havalar biraz duzelince kendi sacımı uzattım baya papatya kullanmayı dusunuyorum sonucu sizlerle paylasırım arkadaslar şakkıdı

arkadaşlar kuaförler çok atıyor yakaydirigubbakcemile3 sözde kınada da tutmuyor boya ama ben siyah hint kınası üzerine sarı denedim kızıl oldu gittim baaaaaaaaaaaak dedim kaldı zaten adam..ama boya açıcı değilde siliciler var araştır istersen nette Potitocum.. ama o ürünü alıp kuaföre git en iyisi çnkü yanlış uygularsan sildiği renk geri geliyor. kuaför sitesinde okudum bunları bu hint kınası yüzünden baya araştırdım..sengözlerimebaksanab

Ben soğan kabuğunu denedim ve gerçekten açıldıı.delikafadulden Saçlarımın önündeki sarıların kapanması için orada ki boyayı çok tutmuştuk o yüzden önleri simsiyah olmuştu ama önlerinin bile rengi kırıldı:) arkalar bayağı farkediliyor.. Bir defa yaptım ve üzerinden bi kaç hafta geçsin İkinci defa da yapacağım.ertesi gün Gliserin saçlarımı yummmuşacık yaptıkaydirigubbakcemile3 Bence saçlarında boya olmayanların gönül rahatlığıyla,doğadan gelen bi güzelliği deneyebileceği bir açıcı olabilir:)

o super cnm senin adına sevindim bak simdi havaların duzelmesini beklemeden benim de yapasım geldi iyimi gunese falan da cıkmadın sonucta heralde dimi olmayan gunese naniknanik he bir de mor sogan kabugumu daha etkili yoksa diger pembe olanın mı kabugunu kullanmalıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…