Saç Rengi ve Saç Boyama sa rengim ald :)

***GONCA***

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
56
0
286
32
İstanbul
arkadaşlar bguüne kadar yok limon suyu yok ıhlsmur yok paptya ugraştık dırdı,uk ama size güneş altında bekletmeyen bi önerim var bir sitede bulmuştum

soğan ın dış kabuğunu soyuyoruz en dışı yalnız onları 20-30 dk kaynatıyoruz soğuyunca içine bir kapak gliserin damlatıyoruz saçımızı bununla yıkıyoruz ben gece bu şekilde yattım sabah kalktıktan sonra bakır kızılı olan saçlarım açık kızıl-sarı arası bi renk almıştı deneyin görün:teytey::dance:

ben güvenem nasıl bir renk alacak diye niyede teşekkürler a.s.

ya canım saçımıza su dökermiş gibi başımızdan aşagı dökücek yani duş alırmış gibimi ondan sonra saçımızı kurulayıp yatıcak mıyız biraz daha detaylı anlatır mısın canım?

eet cnm duş alır gibi ama ben yapaken alta bi leğen koydu beşımı içine sokup beklettişm birazda
daha sonra bi havluya sardım azıcvık suyunu aldıktan sonra çıkardım normal bekledim yatarkende yastığa bi bez sardım çünkü leke bırakıyor saçı yıkarken bile hafif sarı su akıyor sabaha kadar bekleyim öyle sabah kalktığınızda dilerseniz şampuanla yıkayabilirsiniz ben olumlu sonuç aldım kıslar inş sizde alırsınız bu arada daha çok röfle ye yakın bir sonuç çıkıyor arkadaşlar hadi kolay gelsin

güzel öneri ama bence şampuan olarak tresanın papatyalısını kullanmak daha mantıklı..
o da güneşe gerek kalmadan açıyor saçı

sacımröfleli yapsam acaba diplerini sarıya yakınmı yapar yoksa iyice acar diğerlerinide mi ? ay değişik bişi ama korkuyorum deneyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…