Saç Şekillendiriciler Sa maas.Yardm ltfen!

ya en iyisi babyliss pro200 2362ce(25mm) diyorlar..köpük+buklelere özel spreyle düşmez derim fiyatı 85 tl para ayarliyimde hemen alcam bunu snra saçımı çekrim gösteririm size artk 19mm mi 25mm mi bir nokta koyarıs :))

tatlım güle güle kullan babyliss proceramic nasıl acaba bilgin varmı?ısı ayarı 180e kadar çıkıyo artı mı eksi mi bilemedim maşa içinsempatiksalakcinni

tatlım güle güle kullan babyliss proceramic nasıl acaba bilgin varmı?ısı ayarı 180e kadar çıkıyo artı mı eksi mi bilemedim maşa içinsempatiksalakcinni

yok cnm ben daha almadım para biriktiriyorum almak içn daha ısısı 200e kadar çıkıo yane en son 200..zaten 200 olmasıda çok iyi sonuçta maşada ısının yüksek olması gerekir fazlası zarar 200 ideal ztn..30 saniyede hemen ısınıyor ayrıca LCD ısı ayarıda var muhteşem üstelikte seramik zaten şuan fiyatı 85 tl kampanyası biticek teknosada fln yok ben YKMde buldum son 3 tane kalmş 32mm 25mm 19mm si..internette bulabilirsin ama orda çok var :) kullanan arkadaşlarım çokkkkkkkkkkk memnun..ama ben hala karar veremedim 25mm mi alsam 19mm mi alsam die:Ssaçlarımda uzun belime yakın sayılr kararsızım yani:S

Son düzenleme:
ben onu bunu bilmem en pahalısından elektroniğine kadar herseyi aldım teysemden adıgım uyduruk masanın yerini tutmadı 22 mm siyah saplı gümüş renkli termotsazsız markasız masa ankarada olanlar cıkrıkcılar yokusundan alabülür

canım aldınmı maşanı istedigin bukleleri elde ettinmi 19lukla .bende kararsızım 25mi 19 mu alsam die?
canım ben buraya hiç bakmıyodum kusura bakma 1yıl oldu alalı hatta aldım diye konu açmıştım gayet memnunum remington ci76 aldım ve şimdide kalın maşa arayışı içerisindeyim kaydirigubbakcemile2

Elektornik mağazalarda gidip deneyerek alabilirsin mesela TEknosa da genelde istediğin ürün için deneme yapabiliyorsun.

Elektornik mağazalarda gidip deneyerek alabilirsin mesela TEknosa da genelde istediğin ürün için deneme yapabiliyorsun.

ben burda evkurdan bakmıştım bi remingtonda bi de babylisste gördüm kalın ama kızlar ısrarla hemen düşceğini onu kalçasına kadar saçları olanların kullandığını söyledikötükedihüso

ewet bende pişmanım hatta 25 almayı planlıyorum hatta braun dan 32 mi alsam die düşünmüyorum değil hani. 19 da kına gecesine gider gibi oluyorum

ewet bende pişmanım hatta 25 almayı planlıyorum hatta braun dan 32 mi alsam die düşünmüyorum değil hani. 19 da kına gecesine gider gibi oluyorum

evet canım haklısın ben de böyle hafif su dalgası gibi olsun istiyorum o yüzden 32 lik deniyim dedim ama ısrarla yok senin saçına olmaz hemen düşer demiyolar mı sinir oluyorum satıcılaraklava:kötükedihüso

Babyliss 25 mm tavsiye ederim.Ben de okypete nin tavsiyesi ile aldım,çok memnunum.19 mm çok ince,32 mm ise çok kalın.
25 mm almanda fayda var
.

aslında ilk alırken 25lik istiyodum hatta babyliss 25liği denemiştim canım ama o zaman ona bile ay yok düşer 19luk al kalın tutam alırsan olur dediler

aslında ilk alırken 25lik istiyodum hatta babyliss 25liği denemiştim canım ama o zaman ona bile ay yok düşer 19luk al kalın tutam alırsan olur dediler

Yok yahu,saçını köpükle bir de yaptıktan sonra spreyle mümkün değil bozulmaz
uydurmuşlarsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…