babyliss 19mm maşası on numara tavsıyeeeeeeeee edılır
19 alıcam zemuszemus
ya en iyisi babyliss pro200 2362ce(25mm) diyorlar..köpük+buklelere özel spreyle düşmez derim fiyatı 85 tl para ayarliyimde hemen alcam bunu snra saçımı çekrim gösteririm size artk 19mm mi 25mm mi bir nokta koyarıs :))
tatlım güle güle kullan babyliss proceramic nasıl acaba bilgin varmı?ısı ayarı 180e kadar çıkıyo artı mı eksi mi bilemedim maşa içinsempatiksalakcinni
canım ben buraya hiç bakmıyodum kusura bakma 1yıl oldu alalı hatta aldım diye konu açmıştım gayet memnunum remington ci76 aldım ve şimdide kalın maşa arayışı içerisindeyim kaydirigubbakcemile2canım aldınmı maşanı istedigin bukleleri elde ettinmi 19lukla .bende kararsızım 25mi 19 mu alsam die?
Elektornik mağazalarda gidip deneyerek alabilirsin mesela TEknosa da genelde istediğin ürün için deneme yapabiliyorsun.
ewet bende pişmanım hatta 25 almayı planlıyorum hatta braun dan 32 mi alsam die düşünmüyorum değil hani. 19 da kına gecesine gider gibi oluyorum
aslında ilk alırken 25lik istiyodum hatta babyliss 25liği denemiştim canım ama o zaman ona bile ay yok düşer 19luk al kalın tutam alırsan olur dediler
ya bende çok kararsızım saçlarım kalçalarımı aşıyo 25mmlik mi 19 mmlik mi almam gerek
Yok yahu,saçını köpükle bir de yaptıktan sonra spreyle mümkün değil bozulmaz
uydurmuşlarsengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?