Saç Uzatma Yöntemleri Sa kandan beslenir

• Konu Sahibi Konu Sahibi deras
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

deras

Ziyaretçi
merhabalar, ben de saçlarım çabuk uzasın istiyorum ama şunu da biliyorum ki saç kandan beslenir. aynı şekilde cilt de aslında daha çok kandan beslenir, dışardan da gözeneklerinden emerek beslenebilir tabi ama cildin emdiği miktar çok etkili bir oran olmayabilir. tabi bu söylediklerim cildin ya da saçın "beslenmesi" açısından geçerli. yani beslemek istiyorsak etkili maddeyi sürmekten ziyade yemek daha etkili olabilir. mesela e vitamini sürdüğümüzde mi daha çok gidiyor saça ya da cilde yoksa yediğimizde mi? benim asıl sormak istediğim turp suyunu dışardan uygulamak yerine turp yemek acaba daha çok etki eder mi? :) :sm_confused: ya da neleri tüketirsek saç uzamasında etkili olur, bunu araştırmalı diye düşünüyorum, çünkü anlıyorum ki herkes bişeyler sürüyor saçlarına uzasın diye

hem icerden hem disardan takviye edeceksin
yani turpu sacina surdugun kadar salatandan eksik de etmiyceksin..
o zaman faydasini daha fazla gorursun

Cinkonunda saca cok faydasi var ve bu yuzden ucu bi arada hap aldim. Icinde kalsiyum, magnesyum ve cinko var.. yani hem kemikler icin hemde sac ve tirnaklar icin cok gerekli Umarim faydasini gorurum.. onun yani sira bence mevsim sebzelerini ve meyvelerini tuketmekte cok faydali ve saglikli. Onun disinda sigarayida birakmayi dusunuyorum, hepsini toplarsak saci birak cok saglikli biri olup cikicam =))))

bu bahsettiğin kompleks in adı ne ? ne kadar zamandır uyguluyorsun bir sonuç aldın mı? ve son sorum :) bunu saça mı sürüyorsun yoksa içiyor musun ?

ben de saçlarımı uzatıp uçlarındaki kırıkları kestirerek kısalaştırmadan sağlıklı saçlara sahip olmak istiyorummmm. şimdi bal zeytinyağı maskesi ile badem yağı zeytinyağı bemiks evigen bepanthene maskesini kullanıyorum.
ama uzaması da daha önemli geliyor gözüme. bu yüzden 2 günde 1 denilen turp suyu uygulaması yapmayı düşünüyorum da, bu maskelerdeki malzemelerden br arada kullanabileceğim var mı? eğer varsa elimdeki bakım ürüünleri de boşa gitmemiş olur diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…