Saç Şekillendiriciler Sa dzletiriciler

beatiful_girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
36
0
86
İstanbul
arkadaslar yha kuaföre sordum saç düzleştiriciler saçları kırıyo dediler bu ne kdr doru ?? kullanmak istiyorm ama korkuyorm siz kullandıgınzda böle bi sorunla karsılastınızmı lütfen yardm

evet hem kırıyo hem de yakıyo..ben de aldım ama şimdi kullanmıyorum azaldı saçlarım iyice düzleştirmekten

0 kuLLandıqın marka we m0deLe bakar arkadaşım..şu an kuLLandıqım düzLeştiriciden çö0k memnunum fiyatı da c0k uyqundu..ama b öncekinin markası aynı 0Lmasına raqmen c0k yıpratıy0rdu sacımı..

saçlarımı akıttım sonra birçok kes farklı tonlarda boyadım en sonunda gölge yaptım ,maffolmuştuuu ,ya kısacık kescektim yada saç düzleştiricisi kullancaktım..onun için her banyodan sonra saçdüzleştiricisi ile yapıyorum saçımıı yıprattıgı bi kesin.ama güzel duruyorrr.... vallaa yoluk yoluk gezmektense bakımlı durması daha önemli saçlarımın:)

Gerçi kullanılan makine de önemli ama saçın uçlarına doğru ısıtıcıyı fazla tutmazsan ve hiç bir şey olmuyor. Uçlarında çok fazla bekletirsen çatal çatal ediyor saçları.

ne olursa olsun yakıyor uçlarında fazla tutmasanda saçları seyrekleştirio koparıo..
sık kullanmamk gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…